Židlička Babypoint Sindy

10
24.1.12 21:05

židlička Babypoint Sindy

Dobrý večer,
nemáte někdo zkušenosti s jidelní židličkou Babypoint Sindy, strašně se mi líbí ale bojím se jestli je stabilní. Dcera má 6 měsíců a už teď je to živel :-)hlavně jak vidí staršího bráchu, tak se bojím aby se s ní nepřeklopila :-). Jestli máte někdo nějaké zkušenosti prosím napište. Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
677
24.1.12 21:17

Jéé tak teď jsem na ni koukala!! :lol: Taky se mi líbí, ale přesně mě napadlo jestli je stabilní. Má takové jakési nožky vratké :lol: Jak ty židličky z IKEI. Ale nevím no…tak zkusíme počkat, jestli má někdo zkušenost, nebo jestli ji někdo někde viděl naživo ;) Mě se strašně líbi od Chicca I-Sit, ale stojí 5tis. tak tohle by mohla být taková alternativa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.1.12 22:02

no ta od chicca je taky moc pěkná. Co jsem koukala tak tu židličku z IKEI si maminy chválí i prošla v nějakých testech co se týče bezpečnosti ale mě se moc nelíbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
24.1.12 22:43
barkii píše:
Dobrý večer,
nemáte někdo zkušenosti s jidelní židličkou Babypoint Sindy, strašně se mi líbí ale bojím se jestli je stabilní. Dcera má 6 měsíců a už teď je to živel :-)hlavně jak vidí staršího bráchu, tak se bojím aby se s ní nepřeklopila :-). Jestli máte někdo nějaké zkušenosti prosím napište. Díky :mavam:

Z Babypointu máme Fábulu a ta je stabilní!!!kluci po ní skáčou a fakt dobrá!!!
ale tahle je taky moc pěkná, ale měla bych strach z té stability :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
25.1.12 23:07

barkii: tak dnes jsem na židličku narazili v prodejně POMPO v Edenu Praha. Nevím odkud jsi, tak třeba můžeš mrknou, jestli jsi z Prahy ;) Jinak zdála se celkem stabilní, ale tak nějak normálně, není to jak ty „zubařský křesla“ ty ohromny židle co zaberou půl kuchyně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.1.12 23:44

Jsem z Ostravy ale zkusím kouknout do Pompa tady u nás. Dík moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
26.1.12 09:33

Jojo zkus to omrknout u vás v Pompu, mohli by to tam taky mít! Dej pak vědět jak se zdála tobě, přeci jen máš nějaké zkušenosti ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.1.12 23:16

Určitě dám vědět akorát nevím kdy se tam dostanu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.1.12 20:14

Tak jsem byla v tom Pompu a u nás vůbec židličky nemají :( akorát co jsem koukala na stránky na netu tak ta židlička bude docela nízká 69 cm výška pultu. Tak projdu obchody a uvidím jestli mě nějaká jiná zaujme. při nejhorším ji objednám a když bude stát za nic tak ji vrátím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
28.11.12 14:31

@barkii Ahoj, tak jaké byla židlička? Taky na ní koukám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.11.12 21:20

My jsme ji nakonec nekoupili…koukala jsem na ni v obchodě a zdála se mi nízka…vzali jsme nakonec Fábulu… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí