židlička na krmení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1078
14.4.06 15:38

Ahojky

je tady spousta diskuzí na toto téma. Dej si to vyhledat, najdeš tam názory mamin. Jinak my máme Neonato Multiplo a jsem s ní velmi spokojená. Má dole taky takový košík, ve kterém má malá hračky a vždy když chce, tak si vytáhne to, co chce.

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5555
14.4.06 20:49

Ahoj. Taky máme Babydreams Bambi, je super. Zkoušela jsem ji taky za nova převrátit, dozadu, dopředu, dostran, nejde to… Dokonce když se mi tomík zakuckal na piškotu a já ho chtěla naklonit dopředu, aby to vykuckal (pásy jdou húř rozepnout, ale to je podle mě velké plus, aspoň mi z ní pak sám nevyskočí, tekže jsem zavrhla nápad ho vyndat), tak jsem se teda pěkně nadřela a pro příště vím, že je snazší ho vyndat.
Je lehoučká, dá se „sklapnout“ a sama stojí, je výškově nastavitelná.
Má pětibodové pásy, polohovací sedačku spolu s nožičkama najednou, ale nožičky bych neřešila, sedadlo je pro malé mimi dost velké, aby je mělo rovně, velkému to je asi jedno (Tomča to neřeší). Dá se celá „svléknout“ až na konstrukci, takže se fakt dobře myje, má vložku pro menší mimča, textilní, aby jim nebyla židlička velká (přidrží hlavičku). Proti starému tipu Chicco mamma jde naklopit stejně, možná o malilinko míň.

Takže z těch dražších podle mě naprosto stačí těm za 5000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
15.4.06 00:18

Máme Chicco Happy Snack a jsme s ní spokojeni. Vojta si v ním občas i vydrží chvíli hrát sám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
15.4.06 22:29

Ahoj, taky máme Chicco Happy Snack a nemůžeme si na nic stěžovat. Plně nám vyhovuje. Malý je moc divoký, tak jsme vděčný za 5ti bodové pásy, aby nevylezl ven ze židličky, potah občas sundám a pořádně vydrbu a košík na drobné hračky se taky hodí. Na testování židliček jsem se dívala a divila jsem se, že zrovna tahle židlička nebyla vyhovující. Stabilitou je mnohem lepší než židlička z Ikea.

pa pa

Pajuska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
16.4.06 10:57

Ahoj,
taky máme Baby dreams a nemůžu si ji vynachválit, myslím že za tu cenu poslouží stejně jako dražší. Malá v ní sedí už teď chvíli než třeba uvařím nebo poklidím a ona má radost, že na mě vidí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
24.4.06 10:51

Ahoj,

zrovna mi rukama prosel nejaky starsi vytrizek testovani jidelnich zidlicek z MF Dnes, byl pravda dost stary asi tak 5 let, takze vetsina modelu uz dneska neni, ale byla tam i ta z Ikei a v tom testu dopadla skoro nejhure a to hlavne ze 2 duvodu: nizka zada a chybejici operka pro nozicky. Pisu to hlavne proto, ze si myslim, ze clovek nemuze brat ty testy na 100%, protoze hodne zalezi na kriteriich, ktera jsou hodnocena.
Jinak mi mame koupenou Prima Pappa, starsi pres inzerat. Nase mala je zatim moc mala, jeste nesedi a dokud sedet nebude, tak ji tam davat nebudu. Jinak krmit na kline mi prijde nejen neprakticke, ale i trochu nebezpecne, zvlaste pokud je ditko zivejsi (dve ruce mamky mi pak prijdou malo).

Aja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
24.4.06 19:33

Ahoj Berčo, máme právě tu židličku z Ikea:) pořad viděl manža a říkal mi, že jsme vybrali dobře:) stála něco přes 300,– a je v pohodě. Ten stoleček jsme už nedokupovali, akorát se nám ta židlička totiž vleze pod kuchyňský stůl, takže Víteček stoluje s námi:)) židličku bych určitě koupila-já sice Vítka taky krmila na klíně, dokud pořádně sám neseděl, ale židličku využiješ i různě jinak-Vítek v ní sedí a kouká na mě když vařím, když potřebuju odskočit na WC a nechci ho šoupat do oghrádky, nechám ho tu chvíli přikurtovaného ve stoličce, atd atd. Takových situací, kdy se stolička hodí, najdeš desítky.
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
24.4.06 23:17

Ahoj,máme Neonato Multiplo a nemůžeme si ji vynachválit. Malá do ní šla v 6,5 měsích, protože v autosedačce se už snažila dostat ven a málem se jí to několikrát podařilo. Židlička má polohovací zádička i s opěrkou nohou, takže je vhodná i pro miminka, která ještě neumí dobře sedět, má pětibodové pásy, ale ty jsme ještě nemuseli použít, i když malá je pěkná čertice a v židličce řádí. Je totiž dost stabilní. Má také polohování na výšku. Dobré je také, že má dva „pultíky“. Malá si v ní i hraje, když třeba vařím a ona chce být se mnou v kuchyni a já potřebuji mít na očích.
Původně jsem taky přemýšlela nad tou z Ikei nebo Chicco Happy snack, jestli by nestačily, ale jsem ráda, že jsem koupila tu, co máme. Nedají se s ní totiž vůbec srovnat.
Moje kamáradka měla židličku z Ikei, ale když měl její klučík 1,5 roku, odporoučel se i s židličkou k zemi a byl z toho otřes mozku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
26.4.06 08:15

Ahojky,

tak já využiju naši židličku i k zabavení dítěte u vaření. Máme Bambi Babydreams. A jsem maximálně spokojená. Jen s tím krmením v autosedačce. Mám špatnou zkušenost Viki se ji naučila dost brzo pořádně rozhoupat a tak otočit se k lince byl dost hazard. Proto jsme koupili Bambi a je to supr. Můžu v klidu odejít na záchod, protože z těch pětibodový pásů se nedostane a překotit to opravdu nejde, alespoň se to nepodařilo ani manželovi a to na tom doslova visel. :wink: Ikeáckou chci kupovat na zahradu, nehodlám Viki honit s jídlem. Ale to musí už pohodlně sedět a to ještě neumí. A ta cena je sice fajn, ale pokud přičtete pásy a pultík tak taky dost. :?

Musíš si prostě stanovit co tvoje židlička mít má. A podle toho se řídit.
Já chtěla polohovatelnou, kolečka, pětibodový pás, stabilní a to mám. Jsem spokojená. :P

Štastnou ruku při výběru a dobré papání.
Ahoj Iva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko