židlička z IKEI

8276
10.3.06 13:17

židlička z IKEI

prosím, máte někdo zkušenost? Myslím takovou tu bílou plastovou. Mají ji za 400 + k dokoupení pultík.
Zajímá mě, jaé tam jsou pásy k upnutí a jak je stabilní.
Moc díky, Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Missorka
10.3.06 13:22

Stabilní je dost, pásy jsou tam přes bříško, no spíš přes stehýnka. Osobně si ji nemůžu vynachválit - skvěle se meje, Vojta v ní rád sedí, pultík je oddělávací, když chce jí s náma u stolu bez pultíku, odděláš nohy a kamkoli ji vezmeš… Jinou bych nechtěla. I ta cena tomu nahrává ;-)

• Citovat
  • Upravit
473
10.3.06 13:23

Přesně jako Missorka, nemám co dodat, mám naprosto stejný zkušenosti. Dokonce jsem odvezla dřevěnou židličku na chalupu a domů si dala tuhle. Doporučuju!

Zuzana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
10.3.06 13:30

My to máme stejné-dřevěná je na chalupě a tahle doma :lol: Pultík jsem nekupovala, protože malý sedí u stolu, který máme ve stejné výšce jako židličku, takže by byl zbytečný. Stabilní je dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
10.3.06 13:38

Taky jí máme a k velké spokojenosti, jen ty pásy jsem krom provléknutí zámky musela svázat k sobě náše dítě wrestler, tedy byl schopen pásy soustavným tahem uvolnit.
Někdo má problém s tí, že nemá opěrky pro nohy, pro mě je to naopak výhoda, nestoupá si.

pa Mia

• Citovat
  • Upravit
8276
10.3.06 13:45

Moc díky, to jsem ráda, ta cena se mi totiž moc zamlouvá :wink:
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.3.06 13:52

Mne se taky zamlouvala, bohuzel mam manzela dost velke kopyto, ktery nechapal, ze proste nozky zidlicky jsou mirne rozsirene do A a neustale o ne zakopaval a zidlicku i s malou malem nekolikrat prevratil. Mame klasickou drevenou, ktera se da oddelat na maly stolecek se zidli, ale ta Ikeacka umelohmotna je o sto procent lepsi…Hanka1

• Citovat
  • Upravit
1128
10.3.06 14:13

Přidávám se také ke kladnému hodnocení. Je super. My jí měli na plavání tak jsem si jí tam okoukla a vyzkoušela. Jen doporučuji. Lenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.3.06 10:59

Přidávám se ke chvále židličky Antilop z Ikea. Sice ji máme koupenou, ale ještě neodzkoušenou, ale velice ji chválili v rádiu. Dělali nějaké testy na židličky a tato vyšla jako jedna z nejlepších (nejlepší stabilita atd.) Na tento popud jsme si ji koupili a ta cena je suprová :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí