Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jestli myslíš těhotenství, tak já měla zimnici jako jeden z prvních příznaků pokaždé
V 1. trimestru mi byla pořád zima, což u mě není zvykem. Já oblečená a pod dekou, manžel se chudák potil jen v trenkách 😀. Během 2.trimestru to postupně přešlo.
No tak očividně příznakem může být fakt všechno - krev z nosu, srdce buší, zima - já čekám, kdy se mezi příznaky zařadí dýchání. A hlavně hloupost.
@inkakřivák píše:
No tak očividně příznakem může být fakt všechno - krev z nosu, srdce buší, zima - já čekám, kdy se mezi příznaky zařadí dýchání. A hlavně hloupost.
Tak asi vím, jak jsem se cítila v těhotenství
Byla jsem těhotná čtyřikrát a nikdy jsem neměla žádné velké nevolnosti, ale vždycky jsem se klepala zimou, většinou celý první trimestr. A je jedno, jestli byl prosinec nebo červenec.
@inkakřivák v jednom těhotenství jsem měla vysloveně zimnici. První trimestr jsem promrzla ![]()
Ale neberu to jako příznak. Jecmi zima, ergo jsem těhotná. Ale zimnice k těhotenství může patřit.
Taky to tak mam. Doma jsem nabalena v mikine a je mi porad zima.
Já to znám. Přesně. Člověk je oblečený, pod peřinou a drkotá zubama. Já jsem tím prošla 3😂. Po třetí se manžel na mně podívá a říká, že jsem těhotná. Já tvrdím, že ne. On, že jsem takto klepala zubama už 2, prý že to pozná. Měl pravdu. ![]()
@zlabard píše:
Já to znám. Přesně. Člověk je oblečený, pod peřinou a drkotá zubama. Já jsem tím prošla 3😂. Po třetí se manžel na mně podívá a říká, že jsem těhotná. Já tvrdím, že ne. On, že jsem takto klepala zubama už 2, prý že to pozná. Měl pravdu.
Kamaradky mamka začala pit kafe. Toho by se jinak nedotkla nu a bylo jasno 2×.