V těhotenství je mi pořád zima

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1280
25.4.21 21:13

Jestli myslíš těhotenství, tak já měla zimnici jako jeden z prvních příznaků pokaždé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
25.4.21 21:33

V 1. trimestru mi byla pořád zima, což u mě není zvykem. Já oblečená a pod dekou, manžel se chudák potil jen v trenkách 😀. Během 2.trimestru to postupně přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79816
25.4.21 21:43

No tak očividně příznakem může být fakt všechno - krev z nosu, srdce buší, zima - já čekám, kdy se mezi příznaky zařadí dýchání. A hlavně hloupost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
26.4.21 05:58
@inkakřivák píše:
No tak očividně příznakem může být fakt všechno - krev z nosu, srdce buší, zima - já čekám, kdy se mezi příznaky zařadí dýchání. A hlavně hloupost.

Tak asi vím, jak jsem se cítila v těhotenství :roll: Byla jsem těhotná čtyřikrát a nikdy jsem neměla žádné velké nevolnosti, ale vždycky jsem se klepala zimou, většinou celý první trimestr. A je jedno, jestli byl prosinec nebo červenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35412
27.4.21 11:04

@inkakřivák v jednom těhotenství jsem měla vysloveně zimnici. První trimestr jsem promrzla :mrgreen:
Ale neberu to jako příznak. Jecmi zima, ergo jsem těhotná. Ale zimnice k těhotenství může patřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
27.4.21 21:13

Taky to tak mam. Doma jsem nabalena v mikine a je mi porad zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
29.4.21 22:28

Já to znám. Přesně. Člověk je oblečený, pod peřinou a drkotá zubama. Já jsem tím prošla 3😂. Po třetí se manžel na mně podívá a říká, že jsem těhotná. Já tvrdím, že ne. On, že jsem takto klepala zubama už 2, prý že to pozná. Měl pravdu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
30.4.21 08:58
@zlabard píše:
Já to znám. Přesně. Člověk je oblečený, pod peřinou a drkotá zubama. Já jsem tím prošla 3😂. Po třetí se manžel na mně podívá a říká, že jsem těhotná. Já tvrdím, že ne. On, že jsem takto klepala zubama už 2, prý že to pozná. Měl pravdu. :lol:

Kamaradky mamka začala pit kafe. Toho by se jinak nedotkla nu a bylo jasno 2×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí