Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejdůležitější je, aby byl prcek zdravy
, taky čekám kluka a musím říct, že pohlaví je to poslední, co řeším ![]()
@Umík samozřejmě se tesim, je to moje první dite, jen přítel už má syny dva, tak si holcicku moc přál ![]()
@Umík píše:
Nejdůležitější je, aby byl prcek zdravy, taky čekám kluka a musím říct, že pohlaví je to poslední, co řeším
Přesně tak ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky, moc jsme si prali holcicku, ale pan doktor to prej vidí na kluka.Fotka je ze 14tt.. myslíte ze je ještě nějaká šance na holku?😀
Doktor celý den kouká do těhotných, takže by to měl být větší odborník než Emimino. Proč jste si přáli holčičku? Je to vždycky 50/50, co se narodí. Ovlivnit to nejde. Kdyby jo, byl by to velký průšvih.
@Russet holcicku si přál přítel, má už dva syny
já jsem stastna tak či tak, je to moje první dite..
@Anonymní píše:
@Umík samozřejmě se tesim, je to moje první dite, jen přítel už má syny dva, tak si holcicku moc přál
Příště bude třeba holčička nebo třeba taky ne, kluci jsou přeci super. Také čekám první. Nám mimčo trvalo roky a věř, že když se ten zázrak povede, tak ti to je opravdu fuk ![]()
@Anonymní píše:
@Russet holcicku si přál přítel, má už dva synyjá jsem stastna tak či tak, je to moje první dite..
Tak v úvodu píšeš, že jste si moc přáli. Pohlaví je fakt nedůležité.
@Russet tak samozřejmě ze jsem si přála aby měl přítel tu vysněnou dceru, ale jelikož dite já nemam, jsem stastna za oboji ![]()
Přítel asi dělá jen kluky. Takže co vyrobil, to má. Ve 14tt to už doktor pozná.
@Anonymní píše:
@Russet tak samozřejmě ze jsem si přála aby měl přítel tu vysněnou dceru, ale jelikož dite já nemam, jsem stastna za oboji
Můžeš ho potěšit, že nejen on neumí vyrobit to, co si přeje - přítel měl z předchozího manželství 3 holky, se mnou má holt čtvrtou.
Doktor říká kluka, na utz jasnej pinďa a ty doufáš, že holky na emiminu z toho vykouzlí holku?
Ne, opravdu to bude kluk.
Ahojky, moc jsme si prali holcicku, ale pan doktor to prej vidí na kluka.
Fotka je ze 14tt.. myslíte ze je ještě nějaká šance na holku?😀