Zimní barefoot/kompromis pro dítě

Anonymní
16.9.24 12:57

Zimní barefoot/kompromis pro dítě

Dobrý den, jaké se Vam osvědčily zimní barefoot, spíše kompromis pro dítě? Jde mi jen o dostatek místa na prsty, pevná podrážka nehraje roli.

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
986
16.9.24 13:29

Tak záleží od tvaru nohy a jak staré je dítě. Pro prťousa jsem kupovala Froddo tex zimní membránové s beránkem a super, ani jednou neprotekly, letos je koupím znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7292
16.9.24 13:34

Záleží na rozměrech nohy.
Dcera má froddo celoroční s membránou ty jsou vyteplené mín, takovou spíše látkou ale nosí je až tak do -2-4stupnu pokud není sněhu hodně. Nikdy nepromokli a na dojití do školy stačí. A pak má zimní froddo s kožíškem… jsou parádní, měla je do sněhu, na sáňkování, vždy teplá noha a nepromokli taky nikdy. Ceny vyšší u obou tedy 1800-2000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4475
16.9.24 13:51

Dcera nosí značku Protetika (od těch, ale asi kvůli změně tvaru bohy budeme ustupovat) nebo Froddo. Letos mě zaujala značka Fare.
Doporučuji do specializované prodejny, ať doporučí značku bot na tvar noh.
Dcera má například úzký kotník, nízký nárt. A ne všechny boty od stejně značky jí sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7292
16.9.24 13:56

@Paní.Norrisová Protetiky ale nejsou uplně na úzky kotník.. dcera je měla jednou taky, a neseděli tak dobře jako froddo.. a šlo to pak poznat i na patě sešmatlané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4475
16.9.24 14:02

@KKK85 Dřív jí seděly. :) Jinak v závorce zmiňuji, že od nich budu upouštět, protože se jí změnil tvar nohy.
A taky záleží bota od boty… Některé celoroční, co jsme zkoušely, tak v pátě neseděly, některé ano. Letní jsme nevybrali vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
16.9.24 15:29

@Paní.Norrisová syn ma taky nizky nart a uzky kotnik a nejlip mu sedi Leguano. Zkus mrknout. Taky je nosim a jsou fakt prijemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7292
16.9.24 16:11

@Ernais Třeba dcera si myslím že by si u leguano vůbec nevybrala. To Froddo mají ty vzory mnohem pěknější, aspon za mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
16.9.24 16:21

Little blue lamb. Kompromis, mají jen malé velikosti. Maximum je vel. 36 a mají jich málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
16.9.24 16:56

@KKK85 To asi maji, ale synovi Froddo vubec nesedely, litala mu v nich pata. On bohuzel jinou botu, nez Leguano ani mit nemuze, je to takove trosku zoufalstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4475
16.9.24 19:27
@KKK85 píše: Více

Dcera do toho zatím až tak nekecá. Má teprve 3 roky. :mrgreen:
@Ernais Děkuju z tip. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7292
16.9.24 19:32
@Paní.Norrisová píše: Více

Dceři je 8 a vybírá už vzory. Já jsem ráda, že zatím ji nevadí že nose barefoot, je jediná ve třídě.,..zatím problém nemá. Noo přezůvky letos se už řešili, prostě chtěla pantofle jako všichni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí