Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Za nás taky Superfit. Pro malého teda rozhodně, protože toho venku už naběhá hodně. Pro malou jsme koupili v CCC ve výhodné nabídce, ale i tak jsem jí koupila ještě ze druhé ruky Superfitky. Loňský rok měli oba právě ty a maximální spokojenost.
Měli jsem jen jedny gore-texové superfity celou zimu a paráda.. myslela jsem že budu dokupovat ještě sněhule, ale nebyly potřeba a to jsme tu měli pořádnou zimu.
@colafit vyzkouším kvůli velikosti třeba v Humanicu nebo jinde, kde je mají (míst není tolik) a pak objednám na netu, většinou jsou levnější. Loni je malej nosil od října do půlky dubna, takže i za tu vyšší cenu bych řekla, že se fakt vyplatí.
@Žížala1 já je taky kupuji. U dcerky mám vyzkoušenou velikost, tak kupuji přes net. U syna (má vyšší nárt) vyzkoušeno nemám - zimní botky budu kupovat poprvé - a nevím, kde vyzkoušet.
@luckyhoney píše:
Měli jsem jen jedny gore-texové superfity celou zimu a paráda.. myslela jsem že budu dokupovat ještě sněhule, ale nebyly potřeba a to jsme tu měli pořádnou zimu.
jj, taky jsme je měli, a počítám, že budeme mít i letos.
Navíc sem je i dobře prodala, počítám, že i značka dělá své.
My máme jeden oblíbený obchod, kam chodíme zkoušet a máme tam už i nějakou tu slevu. Navíc mají i internetové stránky, tak víme co je právě skladem. Ale třeba sandálky jsem malé objednávala ze Slovenska, protože měli větší výběr a cenově to vycházelo stejně.
@colafit píše:
@Žížala1 já je taky kupuji. U dcerky mám vyzkoušenou velikost, tak kupuji přes net. U syna (má vyšší nárt) vyzkoušeno nemám - zimní botky budu kupovat poprvé - a nevím, kde vyzkoušet.
Tak potom napiš, jak jsi dopadla…dcera má vyšší nárt a širší nohu, taky jsem chtěla superfitky, ale podle mě se do nich nevleze - ještě jsem je ale nikde nezkoušela…píšu to jen podle zkušeností s kupováním obuvi na její nohu ![]()
Superfity prý dělají ve třech šířkách - jedna paní někde psala…
@3HE a co keeny? ty mi přijdou že jsou na širší nožičku. jinak já kupuju buď v malém obchůdku v dobřichovicích u prahy a nebo v holešovicích v dětské boty. mají i e shop. navíc na stránkách mají, co všechno a kde skladem. dá se u nich objednat i měřidlo a pak botky objednat po netu. nám taky stačí na zimu jedny a to děti jsou celé dny venku
akorát na bahenné dny, kdy je marast a nemrzne, máme holinky s kožichem uvnitř, a le jsme extrém, tto majíi hlavně ke zvířatům…
Já jsem měla jen jedny na holky, u tak malýho dítěte stačí jen jedny, však nešmatle venku celý den, pokud bude mít koženkový tak stačí podle mě jedný, látkový sněhule asi ještě jedny, jestli to promokne, jdi na bazar a tam koupiš do 100botky, tak kup dvoje za stejnou cenu a je to.
@AdaNaty koženka a boty za kilo z bazaru? aneb jak ztrestat dětskou nohu hned v raném věku…
Já mám pro děti většinou v záloze 1 starší boty (kupuje je od kamarádky, jsou to vždy boty dobré značky). Mám je jen coby rezervní, kdyby náhodou promokly (což se nikdy nestalo) nebo bych je náhodou musela reklamovat, tak ať nemusím kupovat kvůli jednomu měsíci nové za 800kč.
Myslela jsem jedny nové, druhé do zálohy z bazaru, nevím co pisatelka kupuje za materiál bot, pokud kupuje kožený NOVÝ tak myslím že stačí jedny, stejně ji to bude za chvilu malý. Pokud kupuje ty šustákový sněhule tak radši dvoje, takhle sem to myslela.
@danik píše:
Od pondělí mají být zimní botky v Lidlu. Vím o pár známých, které je svým dětem koupily a byly spokojené - cena nízká, nepromokavné, nekloužou. Jen nevím, jak je to s dopadem na nožku dítka.Když měly děti menší nohu (2roky, vel.26
) koupila jsem jim zimní boty woolftex. Byla jsem s nimi moc spokojená, držely pevně nohu, nepromohly.
Cena 800Kč.
No jo, ale tuším až od velikost 24, to je na nás ještě velké. Dost mě to zklamalo, doufala jsem, že ušetřím. ![]()
@rejžička tak naše děti mají obří nožku od mala (první botky jarní vel.22-23,zimní ve 2letech, vel.26, teď budu brát malému zimní ve 3letech 29). Ale zatím pořád váhám, zda na ně jet nebo ne. čekala jsem, že se ozvou maminky, které je mají, že by napsaly zkušenosti.