Zimní botičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
28.10.06 14:14

Zimní botičky

Maminky, poraďte, jaké koupit první zimní botičky? Nemám představu, které by měly být vhodné? Stačí jedny nebo dvoje? Děkuji za příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
682
28.10.06 19:47

Ahojky

Pořád čekám co ti holky poradí, zrovna je to téma, které mě zajímá. Nakonec mi pomohla kamarádka, když mi věnovala sněhule po jednom dítěti ( budou dobré jako rezerva). A já si koupím jedny nové. A vyřešeno.

ahojky Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
28.10.06 19:56

Ahoj.

Řekla bych, že záleží jak dobře a ráda chodí. Kupujeme jedny pořádné nové (a drahé :roll: ), jedny poděděné jsou do rezervy, kdyby náhodou. Tj. jako LIme :D .

Beruška :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
28.10.06 20:02

Zimní botky

Ahoj,
tak já jsem právě koupila sněhulky - takové ty klasické „Finky“ a k tomu koupím kožené kotníčkové uvnitř s kožíškem. Doufám a myslím, že s tímto si vystačíme… Sněhule budou na saně a když bude moc sněhu a ty kožené spíš „napěkno“. Taky jsem zvědavá co ostatní napíšou. Letošní zima je naše první co budem aktivní - teda spíš se obávám že aktivní až moc :D .
Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
28.10.06 20:24

Ahojky.

Sněhule už máme a ještě budeme kupovat kotníkové s kožíškem. Snad to bude stačit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
28.10.06 20:42

Já jsem teda ostuda, M. nemá ještě nic…

ale jak tu psaly holky - jedny kotníčkový kožený s kožíškem (už jsem se dívala - stojej kolem 700 :o() a druhý nějaký sněhule ale spíš preferuju aby se daly utáhnout na tkaničky a celkově aby to nebyly jen oteplený gumáky, protože v gumácích se Mku rozhodně dobře nechodí:o(… u nás jsem něco takovýho viděla - stály kolem 400…

Moje máti říkala že oba dva jsme s bráchou v sněhulích strašně neradi chodili - jako takovýhle prcci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
28.10.06 21:46

Ahojky,
loni jsme měli první opravdovou zimu , malýmu byl 1,5 roku. Celou zimu jsme vydržely s jedněma kvalitníma botama. Kupovala jsem celokožené z lakované kůže , ve vnitř s kožíškem (tuším ,že vel. 24) od „Žirafy“ . Sice byly drahé , tuším kolem 900 ,ale opravdu jsme s nimi přečkali celou zimu. Ani se nám nestalo ,že by prosákly.
Měla jsem do zásaby starší sněhuly, ale ty se neujaly. Jak neměly dostatečně pevnou patu a noha v nich "plavala " tak malej v nich nechtěl ani chodit. Takže sněhule u nás neuspěly.
Letos jsem opět koupila jedny pořádné celokožené a druhé levnější od Deichmanna na výměnu za 500, jsou vysoké ,ale noha je v nich pevná .
Přece jen počítám ,že letos už si sněhu víc užíjeme a budeme potřebovat rezervní boty.
Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
29.10.06 19:26

Ahojky,
nám zatím také vždy stačily jedny kvalitní kotníčkové boty a jedny sněhule. Snad tomu tak bude i tuto zimu. Také jsem asi ostuda :oops: , ale zatím ještě žádné boty nemáme. Ale už po nich začínám koukat :wink:

Zuza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
29.10.06 19:33

My máme na zimu jen jedny kvalitnější kotníkové boty (kupuji v lékárně atestované SANTÉ), ale obávám se, že letos budeme potřebovat dvoje kvůli školce… Doteď mi vždy bez problémů za spinkání u topení uschly…

Boty po Adlétce nevyhazuji, ale ani nedávám, Pepi má své vlastní nové botičky, ale ty staré mám do zásoby kdyby náhodou…

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.10.06 20:51

Boty

Ahojky, mame zatim jedny kozene s koziskem, ale jak ted Marketka brazdi kaluze, uvazuju jeste o snehulich. Pokud jste z Moravy ,kouknete se na http://www.volny.cz/v.obuv/ , jsou to vyrobci ceske obuvi se zirafou, maji velky vyber vzoru, boty jsou kvalitni a cenove velmi slusne ( zimni kozene kotnickove s koziskem 490 Kc). Maji prodejny jen na Morave, v Ostrave na Velke ulici, v Brne a firemni kousek od Brna
( Adresy se daji najit pres Seznam - Firmy, zadejte v-obuv). WWW stranky jsou docela zastarale, i ty boticky maji trochu jine, ale jsem s jejich botickami velmi spokojena.
Teplym nozickam zdar!. Polly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
29.10.06 21:45

My máme na zimu taky jedny kvalitní kožené s kožíškem a druhé rezervní se chystáme ještě koupit asi to vyřeším levnějšíma botama.
Loni to malá měla rok v prosinci ale už jsme museli pořídit botičky protože začala chodit před 11 měsícem, měli jsme jedny kvalitní kožené a druhé poděděné sice né kožené ale vysoké šněrovací s kožíškem a zvládli jsme to v pohodě i ve sněhu.

""http://b2.lilypie.com/W6yip2/.png:http://b2.lilypie.com/W6yip2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
28.9.12 19:46

Tak opět oživuju diskuzi. Už někdo kupujete zimní botky a jaké? Nás letos čekají botičky už číslo 28 a vůbec nevím jaké. Loni jsme měly KTR a byly perfektní. Nyní jsem koukala na leták ze Sportisima a nevím, jestli koupit botky tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
28.9.12 20:35

Za mě superfit či ecco, goretexové, kvalitní, pro nožku vhodné, nepromoknou a není v nich zima :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
28.9.12 21:09

Od pondělí mají být zimní botky v Lidlu. Vím o pár známých, které je svým dětem koupily a byly spokojené - cena nízká, nepromokavné, nekloužou. Jen nevím, jak je to s dopadem na nožku dítka :nevim:.

Když měly děti menší nohu (2roky, vel.26 :mrgreen: ) koupila jsem jim zimní boty woolftex. Byla jsem s nimi moc spokojená, držely pevně nohu, nepromohly.
Cena 800Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
28.9.12 21:13

Už máme doma nové Superfity z loňské kolekce, třetí sezónu stejná značka a neměnila bych. Po zkušenostech s nima ani další náhradní boty pořizovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková