Zimní botky Reima

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28.9.13 22:35

zimni botky Reima

Ahoj maminky.
Rada bych se zeptala jestli nektera z vas nema zkusenost s botickama Reima. chceme dcerce 21m koupit na zimu boticky ktere proste neprotecou.jsou opravdu Reimy tak kvalitni ze do nich netece a neni v nich zima? hodne jsem slysela o Superfitech ze jsou dobre, ale ty reimy se mi zamlouvaji vic. superfity jsm meli sandalky a bezvadny, ale nevim jak ty zimni minulou zimu jsm botky moc neresili takze mela na ven Loapky protoze jeste nechodila. dekuji za vase odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2660
28.9.13 22:45

Reimy jsme meli minulou zimu. Byly moc fajn. Rozhodne neprotekly, ale to ani Ecco, co jsme meli posledni zimu. Asi bych se nebala ani superfitu. S temi nemam zkusenost, ale na diskusich jsem nikdy necetla, ze by byl problem nebo by protekly. Na tech reimach bylo dobre i to, ze jsme meli model, co nebyl tak vysoky. Dle me zkusenosti se v tom lip chodi. Ovsem nizsi modely ma spousta znacek. Dulezitejsi je podle me vybrat model (na znacce z techto kvalitnich podle me nezalezi), ktery sedne na nohu. Syn ma hodne uzkou, ale velkou. A to je umeni vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35325
28.9.13 22:56
@Levandule121 píše:
Reimy jsme meli minulou zimu. Byly moc fajn. Rozhodne neprotekly, ale to ani Ecco, co jsme meli posledni zimu. Asi bych se nebala ani superfitu. S temi nemam zkusenost, ale na diskusich jsem nikdy necetla, ze by byl problem nebo by protekly. Na tech reimach bylo dobre i to, ze jsme meli model, co nebyl tak vysoky. Dle me zkusenosti se v tom lip chodi. Ovsem nizsi modely ma spousta znacek. Dulezitejsi je podle me vybrat model (na znacce z techto kvalitnich podle me nezalezi), ktery sedne na nohu. Syn ma hodne uzkou, ale velkou. A to je umeni vybrat.

A jake boty kupujete? Dcera ma taky nohu uzkou, ale velkou a je to orisek, uz mam doma dvoje nepadnouci boty( vyrazit s dcerou na nakupy je ocistec). Ona ale ma uz velikost 36-7, takze uz v tomhle cisle neni skoro zadny vyber - boty by mela zkusit, ale v obchode je temer nikde v tom cisle uz nemaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
28.9.13 23:10

@mroe Pokazde jine. Ted mi kamaradka poradila, ze DPK, ktere maji obchod na Miraku otevreli obchod i v Ricanech - obchodni centrum Lihovar. Maji klasicky sortiment, ne jen svoje vyrobky. Neni tam tolik lidi a maji cas se cloveku poradne venovat. Naposledy mu padly botasky Geox. Pak prave ty Reimy byly uzsi. Ecco jsem milovala, ale treba ty zimni jsem blbe koupila asi preci jen siroke a chodil v nich vzhledem k delce posledni zimy takovou dobu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.13 23:23
@Levandule121 píše:

Tak na ty Ecco se taky podivam, dekuji za tip;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35325
28.9.13 23:23

Hm, diky za tipy. Na Mirak se asi s ditetem nedostanu, do Rican taky ne. Ale Reimu jsme jeste nezkousely.
Ecco momentalne zadne uzke nema( a snad ani v sortimentu na netu). Mne se jako nejuzsi zatim jevi Superfity( ale sire MIII, coz clovek zjisti jedine na krabici, takze nakup po netu nelze), nektere typy Richteru a par typu Primigi s jednim typem podrazky.
Elefanten a Bama taky delaji nejake uzsi( specialne na uzkou nohu), ale Elefanten je ve vetsich velikostech v Praze prakticky nesehnatelny a Reno, kde jsem jako v jedinem obchode nasla Bamu, letos prakticky zadne zimni boty na uzsi nohu nema( a pry asi ani nic dalsiho leots neceka).
Bohuzel ma stejnou nohu i mladsi dcera, kterou uz opustily detske faldiky a taka mam problem dvojity( jen u mladsi mam aspon nejaky vyber)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková