Pánské boty s podpatkem

miselka666
25.9.13 14:35

Pánské boty s podpatkem

Zdravím :mavam:.Mám na vás dotaz ohledně pánských bot. Četla jsem, že existují boty, které mají vložený klín v botě, nebo si může člověk koupit vložku do boty která už je s klínem a tím pádem je chlap vyšší. Konkrétně takové boty nosí Robert Downey jr :srdce: a v angličtině se jim říká elevator shoes.Mate s tímto zkušenost v Česku? Za kolik a kde se dají sehnat? Ptám se jen čistě teoreticky kvůli mému chlapovi. Miluju ho, akorát mě někdy přepadne takový splín kvůli výšce. Jsme tak nějak nastejno, možná jsem o 2cm vyšší. A někdy me přepadne taková úzkost, že bych se chtěla k chlapovi přitulit na hruď nebo se líbat a mít hlavu zdvihnutou, mít takový pocit že mě chrání…Tak mě napadlo, zda by to částečně nepomohlo :nevim:.V Americe je takové nošení botů normální ale kdoví co tady no :nevim:.A já nevím co s tím mým splínem dělat, jsem o 10kg těžší jak on (teď uz jen o 10,shodila jsem 15kg a chtela bych se mu vyrovnat, abych nebyla oproti němu tak větší),ale s výškou já nenadělám nic. Navíc si ráda beru podpatky, už jsem se smířila, ze s mými podpatky vypadáme vedle sebe úplně hrozně :mrgreen:.Poradíte? Je tu někdo taky s takovým,,problémem"? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
25.9.13 14:39

No, chlap je menší o 10cm nejméně, neměřila jsem to…
Takový pocit, co popisuješ, že mě chrání… pro ten se chodím přitulit vleže :oops: :mrgreen:

Jinak je mi to šumák a jemu taky, určitě by takové boty kvůli mě nenosil. Bylo by to i divné, 7 let je menší a najednou poporoste :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
25.9.13 14:43

Mu manzel je stejne velky, kdyz mam podpatky, tak o dost mensi. nekdy mi to neprislo divne a naopak mi vzdycky imponovali chlapi, kteri si hrde vykracuji vedle o hlavu vyssi partnerky. na to clovek potrebuje sebevedomi a to je sexy ;)

PS: kdybych vedela, ze ma „podpatky“ chlap, tak by mi to prislo spis smesne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
25.9.13 14:49

My sme na tom podobně jako vy, jsem o nějaký 1-3 cm větší a o 20 kilo těžší :oops: Ta výška mi nevadí, ani při podpatkách nebo při tanci, jsem zvyklá…

nemyslím si, že by boty zvyšující max o pár cm udělali nějaký rozdíl, stejně byste byli nastejno, jen tentokrát by o ten cenťák byl vyšší on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.9.13 15:12

@miselka666 kupte steely. Nosí můj chlap, co je o cm menší jak já :zed: :mrgreen: samy botky mají cca 2-3 cm vysokou podrážku, přitom vypadají velmi dobře, takže mu neuberou na „chlapáctví“.. odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.9.13 15:13

@miselka666 pak mi napadla ještě jedna varianta, vídám hodně často, nosí metaláci, gothici a pod, chce to na ty boty mít náturu :mrgreen: osobně se mi moc nelíbí, ale pak bude chlap 100% o 5-8 cm vyšší, např tyto: mondo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
25.9.13 15:15
@martina.se píše:
@miselka666 pak mi napadla ještě jedna varianta, vídám hodně často, nosí metaláci, gothici a pod, chce to na ty boty mít náturu :mrgreen: osobně se mi moc nelíbí, ale pak bude chlap 100% o 5-8 cm vyšší, např tyto: mondo
:potlesk: no ty jsou fakt libový :lol:
  • Citovat
  • Upravit
72725
25.9.13 15:18
@parketka píše: :potlesk: no ty jsou fakt libový :lol:

je tam víc druhů, oni dělají takový styl. Aji koně a pod.. kdyžtak je tu ještě jeden odkaz. Jak říkám, mi osobně se moc nelíbí, ale problém by vyřešily. Potkávám v tom celkem dost chlapů… new rock botky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková