Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
No, chlap je menší o 10cm nejméně, neměřila jsem to…
Takový pocit, co popisuješ, že mě chrání… pro ten se chodím přitulit vleže
![]()
Jinak je mi to šumák a jemu taky, určitě by takové boty kvůli mě nenosil. Bylo by to i divné, 7 let je menší a najednou poporoste ![]()
Mu manzel je stejne velky, kdyz mam podpatky, tak o dost mensi. nekdy mi to neprislo divne a naopak mi vzdycky imponovali chlapi, kteri si hrde vykracuji vedle o hlavu vyssi partnerky. na to clovek potrebuje sebevedomi a to je sexy ![]()
PS: kdybych vedela, ze ma „podpatky“ chlap, tak by mi to prislo spis smesne ![]()
My sme na tom podobně jako vy, jsem o nějaký 1-3 cm větší a o 20 kilo těžší
Ta výška mi nevadí, ani při podpatkách nebo při tanci, jsem zvyklá…
nemyslím si, že by boty zvyšující max o pár cm udělali nějaký rozdíl, stejně byste byli nastejno, jen tentokrát by o ten cenťák byl vyšší on…
@miselka666 kupte steely. Nosí můj chlap, co je o cm menší jak já
samy botky mají cca 2-3 cm vysokou podrážku, přitom vypadají velmi dobře, takže mu neuberou na „chlapáctví“.. odkaz
@miselka666 pak mi napadla ještě jedna varianta, vídám hodně často, nosí metaláci, gothici a pod, chce to na ty boty mít náturu
osobně se mi moc nelíbí, ale pak bude chlap 100% o 5-8 cm vyšší, např tyto: mondo
@martina.se píše:
@miselka666 pak mi napadla ještě jedna varianta, vídám hodně často, nosí metaláci, gothici a pod, chce to na ty boty mít náturuosobně se mi moc nelíbí, ale pak bude chlap 100% o 5-8 cm vyšší, např tyto: mondo
@parketka píše:no ty jsou fakt libový
je tam víc druhů, oni dělají takový styl. Aji koně a pod.. kdyžtak je tu ještě jeden odkaz. Jak říkám, mi osobně se moc nelíbí, ale problém by vyřešily. Potkávám v tom celkem dost chlapů… new rock botky
Zdravím
.Mám na vás dotaz ohledně pánských bot. Četla jsem, že existují boty, které mají vložený klín v botě, nebo si může člověk koupit vložku do boty která už je s klínem a tím pádem je chlap vyšší. Konkrétně takové boty nosí Robert Downey jr
a v angličtině se jim říká elevator shoes.Mate s tímto zkušenost v Česku? Za kolik a kde se dají sehnat? Ptám se jen čistě teoreticky kvůli mému chlapovi. Miluju ho, akorát mě někdy přepadne takový splín kvůli výšce. Jsme tak nějak nastejno, možná jsem o 2cm vyšší. A někdy me přepadne taková úzkost, že bych se chtěla k chlapovi přitulit na hruď nebo se líbat a mít hlavu zdvihnutou, mít takový pocit že mě chrání…Tak mě napadlo, zda by to částečně nepomohlo
.V Americe je takové nošení botů normální ale kdoví co tady no
.A já nevím co s tím mým splínem dělat, jsem o 10kg těžší jak on (teď uz jen o 10,shodila jsem 15kg a chtela bych se mu vyrovnat, abych nebyla oproti němu tak větší),ale s výškou já nenadělám nic. Navíc si ráda beru podpatky, už jsem se smířila, ze s mými podpatky vypadáme vedle sebe úplně hrozně
.Poradíte? Je tu někdo taky s takovým,,problémem"?