Zimní boty Pegres

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3511
13.10.15 22:25

@pajule022 měli jsme už dvoje zimní a byly v pohodě. Syn je nějak nešetřil a po zimně vypadaly pořád dobře. Za mne naprostá spokojenost. Jinou značku ani nekupujeme. Má širší nožku s vyšším nártem a sedí mu parádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.10.15 08:34
@Markéta80 píše:
@hofka jaké kupuješ? Vali sedí superfitky dobře :lol:

už právě žádné, najela jsem na značku DD Step, širší než Superfit a ohebné:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
27.9.19 22:35

Zimní bosé Pegresky

Už dopředu vybírám zimní botky pro syna (velikost asi 26), na širokou nožku, normální nárt, ale poměrně úzký kotník. Ráda bych se zeptala, jestli máte zkušenosti s tím, jak drží zimní Pegresky se suchým zipem (kvůli školce) na užším kotníčku a hlavně jestli máte někdo zkušenost se zimními bosými Pegreskami. Jsou i lehčí nebo je jenom podrážka ohebnější a není v nich potom zima? Nenašla jsem v blízkosti žádný obchod, kde by měli oba typy v té větší velikosti na vyzkoušení. Nebo poradíte mi někdo jinou značku v podobné cenové relaci? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
27.9.19 23:33

Měli jsme bosé Pegres první zimu, když syn začínal chodit a pro nás bezva volba. V té době měl syn taky širokou nohu a úzký kotník, ale měli jsme tkaničky. Seděly mu bezvadně. Podrážka je fakt ohebná a byly teplé, s ovčím kožíškem. Impregnovali jsme a nikdy nepromokly, ale jsme z Prahy, takže žádné velké akce co se týče sněhu. Další rok jsme je chtěli znovu, ale synovi se vytáhla noha a už mu byly strašně široké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
28.9.19 10:25

Díky za info, taky se asi na hory úplně nedostaneme. Je to sranda, syn měl právě doteď nohu úplně normálně širokou. Sandály nosil třeba Richtery, ale letos mu právě skoro vůbec neporostla a v létě se naopak pořádně rozplácla, tak teď mi u všech bot strašně vyvádí, že ho tlačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.19 23:16

@Markéta Rudná Podle toho, co píšou na dětské obuvi Beránek (jsou tam dost obsáhlé popisy od prodejce, ne reklamní od výrobců) zas tak široké nejsou. Pán je ochoten poradit (na dálku) i boty pro konkrétní dítě na základě měření a popisu nohy.My na širokou nohu kupujeme Primigi (do vel. 26 dobré, pak už má většina modelů horší tvar).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková