Zimní Superfitky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Liz
2064
11.10.15 14:08

Zimní Superfitky

Ahoj holky, máte někdo zkušenost s těmito zimními botami? Do teď jsem dětem kupovala zimní boty ecco, ale letos jsou fakt šíleně drahé, tak přemýšlím nad těmito. Zajímalo by mě, jestli jsou dostatečně teplé, jestli nepromoknou a jestli se do nich dobře leze a jestli dítěti nedělá ten jazyk problémy při zapínání. Nevíte jestli tento typ sedí spíš na širší, nebo užší nohu? Díííkkk :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13706
11.10.15 14:11

Máme je každou zimu už asi čtvrtý rok, z druhé ruky. Teplé se mi zdají dost, ještě nikdy nepromokly a obouvají se dobře. Jsou spíš užší, ale dají se koupit i ve větší šířce - označení W. Pro mě je hlavní plus v tom, že jsou poměrně ohebné (na zimní botu) a lehké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
11.10.15 14:13

@Liz Syn mel loni. Ohledne obouvani neporadim, byl jeste maly, tak jsme ho obouvali. Nepromoknou, zima mu v nich taky nebyla (pravda, vloni byla prd zima). Jsou pěkné lehké, ale bohužel na úzkou nohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
11.10.15 14:15

@AnastazieB @Svistice díky moc holky, to mi vyhovuje, syn má užší nohu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
11.10.15 14:15

My mame tenhle typ od Superfitu uz asi treti (ctvrty) rok.Za me prima, jazyk nevadi, po stranach se jakoby vmackne/slozi dovnitr. Nikdy neprovlhly a teple jsou tak akorat, i klidne na hory. Cenove jsou myslim v pohode, stoji cca 1300Kc (dle velikosti).Myslim, ze pokud koupis, budes spokojena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
11.10.15 14:17

Jo a obouvaji se skvele, v tom nebyl nikdy problem. S ohledem na vek to zvladne dite i samo uplne bez problemu.Na jak sirokou nohu jsou, to neumim posoudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
11.10.15 14:19

@Niky2 díky, tak cena je právě docela příznivá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
11.10.15 14:38

My už máme asi třetí zimu a velká spokojenost opravdu nepromoknou a je v nich teplo ale spíše užší noha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
11.10.15 14:47

@Liz já sama je nosím už asi 10 let a manžel má teď 3 roky, naprosto v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
11.10.15 14:50

Dcera měla loni jako dvouletá stejný typ bot, jen jinou barvu a spokojenost. Sice byla slabší zima, ale nohy měla v suchu a teple. Nazouvání i jazyk v pohodě. Letos hodlám pořídit taktéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
11.10.15 14:59

@Liz ahoj, dcera ich nosi uz druhy den. Su velmi teple a prijemne dobre sa v nich chodi. Vypadaju trochu masivne ale cela stelka je makka, takze na nohe nevadia. Navliekaju sa jednoducho - netreba tlacit, noha do nich pekne vklzne sama. Zapninanie je jednoduche. Cez topanku prehtiahnes klasicke sirsie detske rifle, alebo do nich nasackujes uzke teple nohavice. Problem je, ze stelka nie je vyndavaci, takze sa neda odmerat. Nad pozrazkou je gumeny ochranny pas a nad nim je ale sustakovina - takze do dazda urcite nebudu. Podla mna sa premocia aj pri dazdi aj pri dazdi so snehom. Dcera nosi len superfit lebo ma uzku nohu a nic ine jej nesedi - ale minuly rok sme mali problem, ze v nich mala studene nohy :nevim: Tento rok sme kupili tie co su na obrazku + superfit ugg ked bude zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
11.10.15 15:17

@Xsenova mají gore-tex, tak by neměly boty promoknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
11.10.15 15:17

@Xsenova Mají goretex, rozhodně nepromoknou. Za dcerku spokojenost, ve školce si je obouvala sama a v pohodě. Vložka jde vyndat a vyzkoušet na nohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
11.10.15 15:28

@Genovesa tie na obrazku nemaju vyndavaci vlozku - mam ich doma. skusala som ju vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
11.10.15 15:31

„@Genovesa“ jj tie nase goretex nemaju mame tam len velcro :D pozrela som do popisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková