Dětské kozačky se zipem - obuje se dítě samo?

3HE
22413
10.10.15 00:17

Dětské kozačky se zipem - obuje se dítě samo?

Prosím o vaše zkušenosti…
dcera má pět let… zvažuji koupi sněhulových kozaček se zipem. Potřebuji, aby se sama obula i vyzula… ale obávám se, aby zip nedrhnul, aby se bez pomoci učitelky ve školce obula i vyzula… co myslíte? sníh v zipu, ledové prtíky… atd.

http://www.e-detska-obuv.cz/…ney-gtx.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44207
10.10.15 05:25

Já bych se spíš obávala, aby kozačky zapnula k vůli tomu, že jí budou zavazet nohavice od klasických zateplených kalhot, které se nosí do školky na ven.

Jinak si myslím, že pokud na to budeš myslet při volbě oblečení dítěte do školky na ven, tak si pětiletá holčička sama kozačky zapne.Moje dcera s tím problém neměla, ale jak píšu, musela mít ty „správné“,úzké kalhoty. Jestli nebude drhnout zip, to už nikdo neřekne.
Kozačky měla tedy jen na „lepší příležitosti“(divadlo, návštěvy, pod ně zateplené legíny),na lítání venku pohodlné nejsou, měla klasickou zimní obuv.

Pokud chceš ty kozačky pořídit jako jedinou zimní obuv, tak to za mě dobrá volba není :nevim: Ale to si musí každý rozhodnout sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
10.10.15 05:56

Taky ted rozmyslim, dcera chce „eleganci“, ale presna jak pise @Jana206, z praktickeho hlediska to je neprakticke. Takze koupim na suchy zip-od ctvrtka maji pekne v Lidlu a asi k narozeninam dostane nejake hodobozove.
Jeste co mi vadi, tak zip a snih jsou obcas prekerka. Zvlast, kdyz deti v tom snehu radi. Jak je ten zip obaleny snehem, tak je obcas tezsi ho rozepnout. Co si tedy pamatuju, kdyz jsrem podobne boty mela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
10.10.15 06:37

Dcera je měla, zapnout je uměla, ale je zimomřivá a pokud měla prokřehlé ruce (tzn. celou zimu), tak se zipem nehla. Takže já kupuji kvalitní na sucháč, ty nosí většinu zimy a pak kozačky „za pár korun“ (Peddy, Baťa atd. - levnější bez goretexu) a ty nosí příležitostně. Na celou zimu jako jedny boty bych je rozhodně nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.10.15 08:34

Já jsem teď koupila dceři kozačky podzimní a i když se mi zdá, že zip jde snadno, ona s ním celkem bojuje, nemá sílu ho táhnout až nahoru. Kdyby šel snadněji, tak technicky by to bylo v pohodě, snad se ještě vychodí. Já bych na zimu vzhledem ke zkřehlým prstíkům volila taky něco na sucháč, jako @Loll - a se zipem jen na „hezké nošení“. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
10.10.15 08:57

Děkuji za názory… v podstatě si myslím to stejné, jen jsem se potřebovala ujistit…
takže nakonec koupíme tyto… ale v šedé barvě http://www.e-detska-obuv.cz/…ney-gtx.html na výšku měří 22cm - ještě jsme tak vysoké boty neměli, tak snad se jí bude dobře chodit… měla vždy ty nižší a sníh jí zalézal do bot, i když jsem přetahovala nohavice… a bylo jí zima pod kalhoty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková