Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky, prosím o radu, začínají všude výprodeje, tak mě napadlo koupit dopředu zimní bundičku. Syn bude mít rok v září, můžete mě trošku nasměrovat, jakou velikost koupit (syn bude asi normálních rozměrů, ne moc malý, ne moc velký.
Děkuji ![]()
Dcera má teď 16 měsíců a má velikost 86/92.Je třeba to i trošku omrknout, protože jsem jí zkoušela 86 kombinézu a ta byla velká jak na tříleté dítě.Druhou zimní bundu má 86 a je taky tak nějak normálně velká,široká… ![]()
Zkus od dané značky vyzkoušet nějaké oblečení, aby jsi věděla jak velké velikosti mají. My máme kombinézu velikost 92 a přes tělo je krátká (na šířku je jí všechno, je drobná, ale s délkou je to horší:) ), komplet bunda a kalhoty od jiné značky velikost 86-92 je dceři o něco větší.
Taky bych vzala vel.86. Děti mají 2roky a nosí 86/92. Záleží i dost na výrobci. On si to občas každý čísluje jak se mu chce.
Ja nevim me prijde 86 malo. mam dvouletaka a ma vse 92-98. A bundicka trochu vetsi neva.
Majda má ve třech letech 92 akorát, kupuju 98.
Dopředu bych to neodhadla.
já bych koupila asi 92/96 záleží jak rychle tiroste, Dceři jsem kupovala vždycky větší a vynosila tak 2 zimy
Velikost 96 není ![]()
Já bych vzala 86. Ale spíš bych nebrala žádnou. V září mu bude rok, zimní bundu bude potřebovat až za další cca 2-3 měsíce
Přijde mi to zbytečný ![]()
eviliska píše:
86
Já nechtěla rýpat, jen aby zakladatelka v tom neměla hokej ![]()