Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Milé maminky, můžete poradit teploučkou deku na zimu do kočárku? Která se vám osvědčila? Dívala jsem se na tu dvojitou od emitexu anebo španělskou (ta je teda drahá jak čert). Chci ji objednat po internetu, takže si na ni nemůžu sáhnout… Jakou deku máte pro své děti vy? Díky za tipy…
viktorinka píše:
Milé maminky, můžete poradit teploučkou deku na zimu do kočárku? Která se vám osvědčila? Dívala jsem se na tu dvojitou od emitexu anebo španělskou (ta je teda drahá jak čert). Chci ji objednat po internetu, takže si na ni nemůžu sáhnout… Jakou deku máte pro své děti vy? Díky za tipy…
tak si zajdi někam do obchodu to omrknout a omáknout…
na zimu je lepší fusak…a jinak mám španělskou - je taková jeboučká, měkoučká…
Já budu mít fusak od Emitexi 2v1 a k tomu slabou deku. Dala jsem na radu kamarádky, která má zimní mimi jako budu mít já. Úplně jim to stačilo, malej byl zachumlanej ve fusaku, že skoro nebyl vidět.
měla jsem fusak i španělskou deku -tu u nás prodávají od 510-650,–Kč to mi drahé nepřijde
ynax píše:
měla jsem fusak i španělskou deku -tu u nás prodávají od 510-650,–Kč to mi drahé nepřijde
Ony jsou totiž polské „španělské“ deky Scarlett a pak ty pravé španělské deky, které jsou o něco dražší a podstatně kvalitnější.
Já měla teplý fusak a ještě tu španělku,byla super teplá,má hodně hustý chlup a tak mega hřeje,stála kolem 500,–cena vysoká,ale vyplatilo se to.Doporučuji ![]()
když jsou velká zimy,tak dávám fusak od Emitexu a i zimní deku od Emitexu,jsem s ní nadmíru spokojená,je heboučká,teploučká,krásně se pere. ![]()
Já právě fusak mám, ale když bude fakt zima, tak bych potřebovala teplou deku k tomu… a v čem je ta „španělská“ tak skvělá?
Ta španelská má hodně hustej chlup a krátce střiženej.Hodně zahřeje.
máme fusak i španělskou deku a ta španělská deka je opravdu skvělá, fakt teploučká, heboučká…