Zimnice nezimnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13010
5.10.20 21:31
@Anonymní píše:
Lékařka mi dle dalších potíží předepsala Klacid, předtím jsem se samoléčila Parelenem, Brufenem, čaje, ale už více jak 3 týdny a výsledek žádný, proto jsem vyhledala lékaře co dál. Nemám jen tu divnou zimnici, ale i dost velkou bolest hlavy a bolest, tíhu
na průduškách, celkovou únavu, bolest celého těla, je mi na zvracení, ale to zase můžu mít vše z těch léků…

hmmm, líčíte docela pěkné příznaky koronaviru…on se takto často táhne…asi by test v tomto případě byl docela na místě…a pak i event. nějaké další vyšetření, určitě

:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.20 21:36

@Borrealis Na test prý ano, ale až jestli se nezlepším po Klacidu, který ale beru od pátku,
ale je mi stejně…zítra mám zase zavolat…
Ještě se mi dost motá hlava…

• Citovat
  • Upravit
6307
5.10.20 21:45

Já bych taky řekla, že to jsou příznaky koro. Tu bolest hlavy neuvedla, tíhu na plicích též ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.20 21:50

@smutná máma Zajímala mě ta divná zimnice, jednou jsem už zimnici měla, při ledvinové kolice a bylo to uplně jiné…

• Citovat
  • Upravit
2236
5.10.20 22:01
@Pudloslava píše:
FFP2 tě neochrání, když někomu koukáš do huby a on na tebe dýchá. Musí si obléknout pomalu skafandr, aby nemuseli případně do karantény a v tom se věru pracovat cd nedá. Někteří PL to semtam udělají, jiní ne. Telefonicky si pacienty přeberou a posoudí, co bude spíš viróza a co třeba angína. Třesavku bez jiných příznaků logicky vyhodnotí jako podezření na virózu, s třesem PL stejně nic nenadělá a a není to ani nic akutního - a stejně to bude nakonec psychika.

To je zajímavé, nám zubařům stačí ffp2 se štítem i na vrtání a praktik se s tím nemůže ani podívat do krku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43054
6.10.20 08:18
@dickys píše:
To je zajímavé, nám zubařům stačí ffp2 se štítem i na vrtání a praktik se s tím nemůže ani podívat do krku. :think:

nemám informace, jaký FFP stačí zubařům, možná že jednu v režimu „nakažený lékař může pracovat, pokud si to provoz vyžaduje“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
6.10.20 11:12

@Pudloslava
Ffp2 se štítem je v této době jediný vyžadovaný oop pro ošetřování jakéhokoliv pacienta. Po ošetření covid+ v tomto nenásleduje test ani karanténa. Navíc tak může ošetřovat i pozitivní personál bez příznaků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
17.10.20 16:46

Zajímalo by mne, jak zakladatelka dopadla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.20 08:23
@smutná máma píše:
Zajímalo by mne, jak zakladatelka dopadla :think:

Ahoj, byl to covid…

• Citovat
  • Upravit
2089
2.11.20 11:18

Moje mamka má od soboty zimnici, je podchlazená, bolí ji celé tělo, hlava, oči a je extrémně unavená. Dnes se dovi jestli to je Covid nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
6.11.20 18:53

Zimnice bez teploty

Dobry den, od 17.10.klasicne nachlazeni, ucpane dutiny nos volny. Noc pred testy covid 2.11.me vzbudilo extremni buseni srdce horsi dychani a velky tres tela hlavne nohou…cela jsem se klepala a prodychavala na balkone. Pak to ustalo a ja si rikala asi od nervu mozna. Ale nemam problemy s psychikou. Mezitim co me vedlo k testum nachlazeni unava a pak cich chut ztrata, bolest hlavy. V pondeli testy a pozitivni. Nic jineho jsem si ani nemyslela. A vcera ctvrtek dopo zase tres zima cele telo se klepalo a mela jsem potrebu dychat. Volala jsem si k dr, bude me objednavat na ekg, mela jsem si podlozit nohy a dychat. Pripadne se nebat zavolat rychlou. Zmerila jsem se 35.9. Po vcerejsku uz si nemyslim, ze nervy ale asi zimnice. Mel nekdo ke koronaviru zimnici s tresem bez teploty??? Dnes lehke chveni dopo take a teplota 35.8. Jak si pomoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí