Lichořeřišnice na zánět močových cest

179
5.10.20 15:09

Lichořeřišnice zánět močových cest

Ahoj, trpím na opakované záněty močových cest, vyzkoušela jsem snad všechno - od brusinek, čajů až po blokurimu. Nedávno jsem na nějaké diskuzi četla, že holkám na záněty pomáhala lichořeřišnice.
Mamka mi teda kapky dnes koupila(zašla bych si sama, ale přes bolesti se nemužu ani hýbat) a paní v lékárně jí řekla jen že se to nesmí používat víc jak 8 dní.
Myslíte že to mám brát i když mě nic nebolí, nebo to aspoň ještě pár dní léčit bez bolestí? Máte s tím prosím někdo zkušenosti? Jak vám lichořeřišnice pomohla či nepomohla? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
317
5.10.20 15:20

Lichorerisnice mi hodně pomohla, ne ale tinktura, ale semena z kterých se dělá čaj.
Určitě bych to brala i když už bolesti nebudou.Na úplném začátku ta Lichorerisnice pomoci může, pokud se ale kroutite v bolestech a je to opakované, mazala bych akutně na urologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
5.10.20 15:37

Ano, lichořeřišnice pomáhá. Mně osobně pomohla na opakované zanety lichořeřišnice tinktura od značky Naděje s kombinací s MegaBrusinkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
5.10.20 16:05
@Tery1999 píše:
Ano, lichořeřišnice pomáhá. Mně osobně pomohla na opakované zanety lichořeřišnice tinktura od značky Naděje s kombinací s MegaBrusinkami. A za jak dlouho Vám prosím zabrala? Jestli za hodinu, nebo za 4. Jde mi o to, že když mě to zase začne bolet, jestli si mám brát v práci celý den volno, nebo mě to za pár hodin přejde, když si vezmu ty kapky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
5.10.20 16:08
@Xxlady píše:
Lichorerisnice mi hodně pomohla, ne ale tinktura, ale semena z kterých se dělá čaj.
Určitě bych to brala i když už bolesti nebudou.Na úplném začátku ta Lichorerisnice pomoci může, pokud se ale kroutite v bolestech a je to opakované, mazala bych akutně na urologii.

Ty semena se kupují v nějaké zdravé výživě, nebo je to normálně v lékarně? Pardon že se tak hloupě ptám :D
Na urologii chodím docela často, nikdy mi nic nezjistí a předepisují mi jen antibiotika, tak to zkouším domácí léčbou. Nedávno mě bolely z toho i tak ukrutně záda, tak to jsem letěla, ale když je to jen ten močák tak se to dá vydržet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
5.10.20 16:09

Já ji mám na zahradě a ožďubávám ji denně, v zimě popíjím dimácí tinkturu takové tři roky možná… O osmi dnech slyším poprvé, to jsem „maličko“ přeťápla :oops: :D pomáhá mi teda perfektně na borelku, záněty nosohltanu apod. Určitě to ale není k léčbě akutního zánětu, to mazej k doktorovi. Spíš na doléčení a jako prevence, případně počínajících obtíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
5.10.20 17:03

Pro mě bylo léčení s lichořeřišnicí na delší dobu. Ale po vylečení zanetu jsem používala preventivně a od té doby nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.21 21:12

@Tery1999
Můžu se zeptat, po jak dlouhé době Vám to zabralo? Užívám ji dva měsíce, je to lepší, ale stále ne úplně vyléčené.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex