Nechuť k alkoholu

Anonymní
5.10.20 07:42

Nechuť k alkoholu

Měla jsem docela slušně našlápnuto k tomu, abych byla alkoholička, každý den jsem vypila flašku vína nebo Martini.
Byla jsem pořád unavená, podrázděná, napuchlá a zlá…
Pak jsem zkusila suchý únor a od té doby prostě nemůžu pít..jen při představě sklenky vína, mi začne být horko, zle a prostě už nemám chuť se napít…
Jako by se tělo strašně přepilo, jsem ráda, to každodenní chlastání a pak hlavně ta únava druhý den…
Stalo se vám někdy něco podobného? Čím to může být?

Prosím anonym, nemusí všichni vědět, že jsem se každý den třepala na to, aby už bylo 12 hodin a já se mohla napít :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26862
5.10.20 07:44

Nestalo.
Alkohol mi nikdy nechutnal, proto ho nepiji.

Gratuluji ke zmene a drzim pesti, at je ta zmena trvala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
5.10.20 07:57
@Anonymní píše:
Měla jsem docela slušně našlápnuto k tomu, abych byla alkoholička, každý den jsem vypila flašku vína nebo Martini.
Byla jsem pořád unavená, podrázděná, napuchlá a zlá…
Pak jsem zkusila suchý únor a od té doby prostě nemůžu pít..jen při představě sklenky vína, mi začne být horko, zle a prostě už nemám chuť se napít…
Jako by se tělo strašně přepilo, jsem ráda, to každodenní chlastání a pak hlavně ta únava druhý den…
Stalo se vám někdy něco podobného? Čím to může být?Prosím anonym, nemusí všichni vědět, že jsem se každý den třepala na to, aby už bylo 12 hodin a já se mohla napít :oops:

A problém je v čem?

• Citovat
  • Upravit
4071
5.10.20 07:58

Gratuluji. Jen bych se na tvem miste nenapila, i kdyby te ta nechuť přešla. Ja jsem taky abstinent. Alkohol mi nedela dobre. Boli mne po něm klouby. A vlastne nenavidim ten pocit, že nekontroluji na 100% svy telo. Unavena jsem dost i bez alkoholu. Podle ne je to hnus. Nic dobryho pro telo a uvolnit mysl jde i jinak. Zahraju si na klavír nebo pustím hudbu ci veselej film.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
5.10.20 08:19

Tak už v tom setrvej, v čem je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
5.10.20 08:20

Bud rada, ze nemas opacny problem, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14954
5.10.20 08:23

Tak tu ještě motivačně napiš, co vše se ti zlepšilo po měsících nepití. Protože jsem tu na epipi už četla, že láhev vína denně je pro ženu neškodné množství :palec:.
Já mám tuhle zkušenost, kdy tělo si samo řeklo, že už nechce, s cigaretami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.20 08:28

Já nemám problém, jen se ptám, jestli se někomu takhle, řekněme ze dne na den, obrátil vztah k alkoholu. Proč se na něj teď nemůžu ani podívat, když jsem ho musela mít denně…v tu dobu jsem byla alkoholička, která se jen těšila; že se zase napije…
@Kfětoslava joo změnilo se snad všechno, energie, nálada, vzhled…

• Citovat
  • Upravit
204
5.10.20 08:33

Ano, stalo se to mi. Nevypila jsem sice láhev denně, ale tak skleničku týdně, ale teď nevypiji ani tu. A když už se o to pokusím, tak druhý lok už polykám s odporem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14954
5.10.20 08:33
@Anonymní píše:
Já nemám problém, jen se ptám, jestli se někomu takhle, řekněme ze dne na den, obrátil vztah k alkoholu. Proč se na něj teď nemůžu ani podívat, když jsem ho musela mít denně…v tu dobu jsem byla alkoholička, která se jen těšila; že se zase napije…
@Kfětoslava joo změnilo se snad všechno, energie, nálada, vzhled…

Tak buď ráda, že se to vyřešilo samo dříve, než ti to přerostlo přes hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
5.10.20 08:37

Nezažila jsem, ale nikdy jsem tolik nepila. Mám to štěstí, že na sobě poznám, kdy mám dost a ani má potřeba pít alkohol není tak častá. Každopádně myslím, že úplná nechuť pít je lepší než si potřebovat dát alkohol každý den. Držím pěsti, ať ti to vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35858
5.10.20 08:49

Mě se něco podobnyho stalo s cigaretama. Byla jsem teda nemocná, neměla na ně chuť a už jsem se k nim naštěstí nikdy nevrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
5.10.20 09:15

Ale to je dobře ne? Nechceš přeci hledat způsob jak se k pití vrátit.. Podle mě můžeš být ráda, že ses takhle překonala, protože s tím mají lidi často velké problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
5.10.20 09:57

Ja za sebe muzu rict ze jsem za zivot vipil 2×2dcl vina a alkohol se mi zprotivil v 17. Bolest hlavy silena a po ranu jak po srazce s lokomotivou, od te doby ani kapka alkoholu.Tobe drzim palce aby az prijde chut jsi odolala a vydrzela to, drzim pesti. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí