Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mám podobný problém, ale na pravé straně. Chvilku mi to přijde že je to v oblasti ledviny, pak mi to vystřelí úplně do boku a nebo naopak do spodku zad.
Ještě mě to tak zvláštně chvilkama pálí, jak kdyby mi tam někdo lil horkou vodu. Muž tvrdit, že ho můžu mít přeleželí, to se mi moc nezdá. Už jsem z toho otrávená. Zítra mám ultrazvuk břicha, tak ji poprosím. jestli by mi mrkla i na ledvinu.
Krasnou nedeli preji, chtela bych se prosim, zeptat, zda jste se nekdo setkal s necim. podobnym. Uz 3.den me nesnesitelne dlouba v levem boku, vychazi to nekdy i z te prohlubne (z pasu) pod zebry do boku a nekdy i do predni strany stehna, ale to neni tak caste. Nejhorsi je to ale kdyz lezim, 2 noci jsem nemohla prakticky spat. Leh na ktere koli strane mi tam vysilal velke bolesti. Pres den boli hlavne kdyz jsem v klidu. Pri chuzi se to da. Kojim, tak to neprehanim s lekama od bolesti. Ale obcas proste nevydrzim a dam paralen nebo ted mi dr. napsal cipky indometacin 1 krat denne. Na sonu mocoveho ustroji nic nenasli, takze pravdepodobne od patere. Ale kdy to skonci?
Musim zacit rehabky, ale ted v teto dobe covidu s rouskou na obliceji je to dost naprd. Ale neda se nic delat. Nemate s tim nekdo zkusenost? Moc dekuji!