Operace žlučníku bez drenu

75
3.10.20 19:33

Operace zlucniku bez drenu

Dobry den,

mam po operaci zlucniku (vcera), dnes jsem uz doma. Prekvapilo me, ze jsem nemela po operaci vubec dren, i sestricka se divila. Lekarka, co me operovala uz se mnou nemluvila. Chci se zeptat, zda ma nekdo stejnou zkusenost? Zaroven mi stale krvaci rana u pupiku (slo o laparoskopii), v nemocnici na to opet nic nerekli, jen omyvat. Je to bezne?

Predem dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5089
3.10.20 19:39

Ja jsem 3 roky po vyndani zlucniku, a taky jsem tenkrat žádný dren nikde nemela.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27685
3.10.20 19:44

Taky jsem dren neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.10.20 19:52

Tak asi nebyl treba :nevim:.
Jsem po operaci 3r. a dren jsem mela od operace do rana druhy den, tzn. 3/4 dne. Byl to strasny opruz. Nastesti jsem si priplatila za svuj pokoj pro sebe, kde bylo wc a malo mi chodili kontrolovat. Tajne jsem jim s tim drzakem na dren chodila na wc. Prestoze to zakazali, ze mam lezet zatim, nez mi sundaji ty obinadla na nohach. Na operaci jsem byla v pondeli pred polednem a domu jsem jela ve stredu po vizite. Za tyden ve ctvrtek jsem se nechala vypsat, ze chci do prace. Bylo mi dobre. Nejhur bylo pred operaci. To byly muka. Pak se rychle ulevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
3.10.20 20:04

Dren není potřeba, navíc, pokud je to laparoskopicky - prostě to nekrvácelo a jiná tekutina se tam taky nehromadila. Buď ráda. Já měla drény i tam, kde ho ostatní mít nemuseli a vytahování vždy "za odměnu " :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7206
3.10.20 20:15

Oni to zhodnotí podle toho jak to uvnitř vidí. Jsou profíci a ví kdy je to potřeba a kdy ne. Někdo má dren po císaři a někdo ne. Je to prostě kus od kusu.
Já bych se teda radovala, bez drenu je to všechno veselejší, u jakékoliv operace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
3.10.20 20:45

Ja taky dren po laparo zlucniku nemela. Za to po akutnim cisari jsem vyfasovala rovnou 2 :roll: a jsem trda rada, ze u zlucniku jsem se bez nich obesla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
3.10.20 20:50

Měla jsem drén a vytahování bylo něco, jo a ležela jsem tam od středy do pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.10.20 22:48

Ja dren mela po akutnim cs a vyndavani jsem se bala strasne, ale nakonec to vubec nebolelo, stejne tak cevka… :nevim: Tak asi jsem rada, ze mi ho u zlucniku nedali, mozna by to bolelo :D. Jinak k tomu krvaceni, nemate nekdo zkusenost? Nakonec mi to jeste ted v noci “kompresovali”, snad to pomuze, ale mam zkusit treba nejaky vitaminy, at to nekrvaci? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
4.10.20 04:30

Taky jsem neměla dren :mavam: Žlučník laparoskopií před třemi lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27685
4.10.20 09:02

Mš vyndavali dreny z krku a to bylo peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie