Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, je to normální, já jsem se i v parném létě klepala jak blázen a večer jsem mívala zvýšenou teplotu. Ptala jsem se na to MUDr., říkal, že je to normální. Přeju, ať to vyjde ![]()
mi je v tomto těhotenství zima, jako ještě nikdy nebyla. Ale to nezbytně nutně neznamená, že miminko opravdu čekáš.
Držím palce.
tak kéžby děkuju mám jen tu zimnici a bolest krční páteře,jinak nic:-(
jizvíková píše:
jojo nejprve zima a pak pekelny vedro
U Katky jsem mi bylo pro změnu šíleně horko a hodně jsem se potila, nevonělo to ani trochu a chodila jsem i v zimě polehku. a bylo to až do tohoto těhotenství.
No, nevím - určovat podle toho těhotenství, to bych fakt nedělala.
Jestli nemáš jiný příznak - nebo ještě lépe, pozitivní těhotenský test
- spíš bych to tipla na nervozitu, únavu, počínající chřipku nebo nachlazení.
Mě byla v prvním trimestru taky pořád zima, jinak než v teplých ponožkách jsem nechodila
Ale určitě bych z toho neusuzovala na ěhotenství, chtějící vidí příznaky v každém tiku. Spíš by to vysvětlovalo nenadálou zimu, kdyby jsi věděla, že těhotná jsi. Takhle to může být cokoliv, počkej až na TT ![]()
Taky mi byla hrozná zima, spíš úplném začátku a první 2 nebo 3 měsíce.
Ale samotný tento příznak jako možné těhotenství - počkala bych na test.
Muj manzel se mohl zblaznit, jak jsme jednu chvili topili jako divi a za chvili vetrali, ze se klepal zimou jako ratlik a ja i tak umirala vedrem. ![]()
Ale jako priznak tehotenstvi bych to teda rozhodne nebrala. ![]()
jo test negativní
poslední styk jsem měla před měsícem taky by to asi už ukazalo.
Ahojky chtěla jsem se zeptat zda muže být zimnice jako příznak těhu?.je mi stále hrozná zima spím v županu doma sedím na topení,i když je teplo.a ještě mě bolí za krkem a malinko záda jako při ms.děkuju.