Zítra umřu :-D Zákrok s palcem

1.zizi
3.9.13 22:51

zitra umru:-DDD

Holky ja se bojim..zitra jdu na zakrok s palcem u nohy…uz skoro dva roky bojuju se zaderou a zitra by mi mel chirurg udelat nejakou plastiku, ci co…coz o to samotny zakrok asi nebudu citit pres umrtvovaci injekce, ale v tom je ten problem injekce nemuzu videt normalne a jeste do palce, na ktery si nemuzu vzit ani ponozky a chodim jen v pantoflich jak somrak…zazila jste to nektera?…pomuze to vubec?…chtela bych to mit do zimy zahojene, ale pry se to rado vraci… :) :) :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanullka
3.9.13 22:53

Neumřeš :mrgreen:, není to taková hrůza a hlavně se ti uleví ;).

• Citovat
  • Upravit
becky87
3.9.13 22:55

Ja bych doporucila poradne vydrhnout nožky :lol: Aby si pak celou dobu nemyslela na to, jestli je mas dostatecne ciste :lol:

Hele neumres, horsi jak porod to nebude, uz si rodila predpokladam? :lol:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
3.9.13 22:57

@blorchi odmužovací akce už proběhla :lol:

• Citovat
  • Upravit
Hanullka
3.9.13 23:00
  • Citovat
  • Upravit
becky87
3.9.13 23:00
@1.zizi píše:
@blorchi odmužovací akce už proběhla :lol:
:lol: to je dobre, tak t uz bude vse ok, uvidis :lol: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
3525
3.9.13 23:02

@1.zizi ja jdu ve ctvrtek na gastroskopii a taky mam bobky! :zed: jinak ja byla na trhani nehtu na palci na noze, nejhorsi bylo kdyz to prichazelo k sobe! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
3.9.13 23:03

Dekuju holky :hug: partner mi tam bude delat psychickou oporu, takze mala o matku neprijde :lol:

• Citovat
  • Upravit
11689

@1.zizi me tuhle rezali dasen a vytahovali zub moudrosti, dostala jsem tam 2 injekce. Takze si na me zitra vzpomen a rekni si, mohlo to byt horsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black

@1.zizi syn má hotové oba palce na nohách už kolik let a od té doby žádný problém ;)

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
3.9.13 23:05

@mamkyjáryk pri gastroskopii ti daji nejaky ten oblbovak, ale pocitej s tim, ze budes :poblion:…ja jsem prave vytrhavat nehet nechtela, protoze pry jsou s tim pak jeste vetsi komplikace… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
3.9.13 23:06

@Melody 4 to me pry ceka nekdy v budoucnu taky dle meho zubare, ale nastesti me jeste nic neboli…no injekce to je ocistec:-DDD

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
3.9.13 23:07

@K-Black tak to jsem rada, protoze uz toho mam vazne dost :lol:

• Citovat
  • Upravit
15887
3.9.13 23:09

A mně zas začíná zánět prsu, už potřetí u druhého dítěte, dokonce zase a opět v pravém prsu…zatvrdlina jako hrom, bolest jak kráva, do toho malá je furt protivná a chce být přicuclá a jako na potvoru kojím jen z jednoho prsa - z toho pravého samozřejmě…jestli tohle přežiju, tak pak už bych přežila i ten palec u nohy :twisted: :twisted: Ale chápu, injekce taky nemám ráda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
3.9.13 23:11

@locika no a prave si predstav, ze by ti dali injekci primo do zanetu…nebo nejak tak si to predstavuju :lol:..jinak zkus si to ledovat a asi co nejdriv zajit k doktorovi…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex