Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ja bych doporucila poradne vydrhnout nožky
Aby si pak celou dobu nemyslela na to, jestli je mas dostatecne ciste ![]()
Hele neumres, horsi jak porod to nebude, uz si rodila predpokladam? ![]()
@1.zizi ja jdu ve ctvrtek na gastroskopii a taky mam bobky!
jinak ja byla na trhani nehtu na palci na noze, nejhorsi bylo kdyz to prichazelo k sobe! ![]()
Dekuju holky
partner mi tam bude delat psychickou oporu, takze mala o matku neprijde ![]()
@1.zizi me tuhle rezali dasen a vytahovali zub moudrosti, dostala jsem tam 2 injekce. Takze si na me zitra vzpomen a rekni si, mohlo to byt horsi ![]()
@1.zizi syn má hotové oba palce na nohách už kolik let a od té doby žádný problém ![]()
@mamkyjáryk pri gastroskopii ti daji nejaky ten oblbovak, ale pocitej s tim, ze budes
…ja jsem prave vytrhavat nehet nechtela, protoze pry jsou s tim pak jeste vetsi komplikace… ![]()
@Melody 4 to me pry ceka nekdy v budoucnu taky dle meho zubare, ale nastesti me jeste nic neboli…no injekce to je ocistec:-DDD
A mně zas začíná zánět prsu, už potřetí u druhého dítěte, dokonce zase a opět v pravém prsu…zatvrdlina jako hrom, bolest jak kráva, do toho malá je furt protivná a chce být přicuclá a jako na potvoru kojím jen z jednoho prsa - z toho pravého samozřejmě…jestli tohle přežiju, tak pak už bych přežila i ten palec u nohy
Ale chápu, injekce taky nemám ráda ![]()
@locika no a prave si predstav, ze by ti dali injekci primo do zanetu…nebo nejak tak si to predstavuju
..jinak zkus si to ledovat a asi co nejdriv zajit k doktorovi…
Holky ja se bojim..zitra jdu na zakrok s palcem u nohy…uz skoro dva roky bojuju se zaderou a zitra by mi mel chirurg udelat nejakou plastiku, ci co…coz o to samotny zakrok asi nebudu citit pres umrtvovaci injekce, ale v tom je ten problem injekce nemuzu videt normalne a jeste do palce, na ktery si nemuzu vzit ani ponozky a chodim jen v pantoflich jak somrak…zazila jste to nektera?…pomuze to vubec?…chtela bych to mit do zimy zahojene, ale pry se to rado vraci…