Život bez řidičáku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11371
8.7.24 12:26
@Anonymní píše: Více

Pokud je soudna a vi, ze ridi spatne, tak to chapu. A chapu, ze je narocne jet s nemocnym ditetem MHD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.24 12:32
@Tarena píše: Více

Hele, já to nechápu. Všechno má pod nosem a stejně bude Hučet že, je někdo nezodpovědnéj? Jako proč by měl být někdo Pořád někomu za zadkem?
Pokud neřídí a nechce i když by ji to ulehčilo situaci. Nemůže si stěžovat, že ji někdo, byť manžel nepomohl. To už je její boj. Ona měla možnost.

• Citovat
  • Upravit
11371
8.7.24 12:34

U nekterych lidi je lepsi, ze neridi, nez aby nekoho zabili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.24 12:45

Co když řídí špatně a je nebezpečná sobe i okolí. Sousedka řídí, ale vždy trnu, co zase udělá.
Teď si představ situaci, kdy by tato kolegyně jela nakonec autem a někde bourala, to zase budou všichni říkat, že nemá soudnost, dlouho neřídila a sedne za to, proč raději neřekla manželovi a když řídí špatně, tak raději ať neřídí vůbec.

• Citovat
  • Upravit
Janli
8.7.24 12:56

Z mé zkušenosti mají skoro všichni neřidiči za zadkem řidiče s autem. To se pak machruje, jak řídit nepotřebují, když v akutním případě jede někdo jiný. Ale nedej bože, aby bylo potřeba jet v noci na pohotovost……

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.24 12:57

Tak ale v takovém případě si nemá co obnovovat řidičák! Jako naco si ty papíry dělali? Proč je teda obnovují? Kdyby byli soudní tak se na to vyhláškou i papírově a konec. Ne vyřešeno?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.24 12:57

Znám spoustu neřidičů. I jednoho strojvedoucího bez řidičáku. Neřídit je normální. :palec: Ale teda jsem pražačka… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2447
8.7.24 13:07
@Janli píše: Více

Ale tak o tom ty vztahy přece jsou, ne? Já odvezu mamku ve 2 ráno na pohotovost, ona se mi půl prázdnin stará o batole. Já bratrovi přivezu a sestavím ikeu, on mě vezme na j-pop párty. Já vozím prarodičům velké nákupy a oni se mi starají přes dovolené o kočku… A, při nejhorším, vždycky si v noci na tu pohotovost můžeš zavolat taxi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.24 13:10

Takže lepší být špatný řidič a ohrožovat sebe i okolí?

• Citovat
  • Upravit
14949
8.7.24 13:11

Tak to bys musela zvládat dělat úplně všechno sama a nikoho nikdy nepotrebovat. Holt někdo potřebuje odvoz, jiný ostříhat vlasy, další vymalovat, jinej nemá slepice a kupuje si vajicka… další si kupuje brambory, i když má zahradu a mohl by si je tam vypěstovat sam. Dokonce s lidi nechávají obsluhovat v restauracích, i když mají nozicky a mohli by si pro jídlo dojit k baru🤪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
8.7.24 13:12

…

Příspěvek upraven 10.03.26 v 15:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6476
8.7.24 13:14

Já mám sice manžela s autem, ale i v noci jsme si volali sanitku, když bylo třeba a když zavolám Bolt, tak je většinou v nabidce 5 vozů s dojezdem 3 minuty. To je pomalu rychleji, než kdyby manžel dosel pro auto 🤣 Jinak jsem jezdila vsude s kočárem mhd či vlakem. Nikdy jsem neřídila, takže minto nechybí. Stačí mi, že mi občas manžel řekne, že mě někam odveze a vzdy to je tak, źe bych tam byla dřív metrem či tramvají, protože nemá kde zaparkovat. V Praze je to fakt rychlejší mhd i k doktorce či zubní atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11371
8.7.24 13:14
@Annonymní_007 píše: Více

Ja to pochopila tak, se se ti bez ridicaku vytahuji, jak je to v pohode ho nemit ze vsechno jde, ale kdyz potrebuji, tak maji nekoho kdo je odveze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11833
8.7.24 13:15

Udělala jsi správně. Pokud jsi nebezpečná sobě a okolí, vrať ŘP a jezdi na kole a MHD ;).q

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6476
8.7.24 13:20
@Tarena píše: Více

Tak to většina. Znám dost lidí bez řidičáku a jednou za rok někoho požádají. My neměli auto dlouho a nikoho jsme nežádali. S manželem jezdím fakt jednou za měsíc někam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová