Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky můžete mi poradit možná to bude znít blbě ale už nevím jak dál a nevím od koho požádat o radu mám přítele žijeme spolu 4 rok máme jedno dítě a prvním manželem mám ještě jedno a stará se o něj právě ten přítel je mladší a beru ohledy na jeho věk ale v posteli s toho nic nemám nechce má mě rád to ano také to dokazuje a chová se ke mě hezký ale máme sex jednou za 3 měsíce a ten trvá 3 minuty víc ne nebo spíš ho nemáme tet skoro vůbec upřímně mě to odrazuje a nechce se mi nepřitahuje mě to nevím co s tým kamarádka mi radila milence ale to my přijde jako podvádění a do toho se mi moc nechce ale z druhé strany co dělat? Je mi 33 let a přijdu si už jak panna asy bych se jiného chlapa v posteli bála sexu nebo nevim jak si to vysvětlit setkala stě se některá s tým že vás přítel má rád ale sex nic moc a když za pár měsíců tak max 4 minuty?
@Monika814 píše:
Ahoj holky můžete mi poradit možná to bude znít blbě ale už nevím jak dál a nevím od koho požádat o radu mám přítele žijeme spolu 4 rok máme jedno dítě a prvním manželem mám ještě jedno a stará se o něj právě ten přítel je mladší a beru ohledy na jeho věk ale v posteli s toho nic nemám nechce má mě rád to ano také to dokazuje a chová se ke mě hezký ale máme sex jednou za 3 měsíce a ten trvá 3 minuty víc ne nebo spíš ho nemáme tet skoro vůbec upřímně mě to odrazuje a nechce se mi nepřitahuje mě to nevím co s tým kamarádka mi radila milence ale to my přijde jako podvádění a do toho se mi moc nechce ale z druhé strany co dělat? Je mi 33 let a přijdu si už jak panna asy bych se jiného chlapa v posteli bála sexu nebo nevim jak si to vysvětlit setkala stě se některá s tým že vás přítel má rád ale sex nic moc a když za pár měsíců tak max 4 minuty?
Kolik diskuzí na téma “přítel nechce sex” dnes ještě bude? ![]()
@izabe píše:
Kolik diskuzí na téma “přítel nechce sex” dnes ještě bude?
Ale zase kdyby nebyl ve dvou třetinách textu otazník, tak to dala jednou větou
A plusové body jsou za slovo „asy“ - to jsem viděl poprvé ![]()
@Cizinka 999 jak přeskočit? Nechápu vím že tahle diskuze je tu pořád přítel nechce sex manžel podvádí a tak dál jak čtu je nás tady dost s tímhle problémem ale co s tým málo kdo ví 😔
A pak že všichni chlapi myslí jen na sex, no, kde se tahle fáma bere? ![]()
No tak, zakladatelko, také jsem si to dlouho nechtěl připustit, ale podle mě byste se měli rozejít, když to nejde v sexu, tak co… mít milence je nefér… na začátku vztahu to bylo v pohodě? Pokud ano, proč to vyprchalo? ![]()
@Monika814 píše:
@Cizinka 999 jak přeskočit? Nechápu vím že tahle diskuze je tu pořád přítel nechce sex manžel podvádí a tak dál jak čtu je nás tady dost s tímhle problémem ale co s tým málo kdo ví 😔
To nebylo na tebe.
Jinak ja jsem poslední co řeší gramatiku, neboť těch 25 let v cizinec poznamenalo můj rodný jazyk, ale ten tvůj Text se nedá skoro číst, žádné čárky, tecky, odstavce
@Monika814 píše:
Navrhla bych sexuálního terapeuta, nějaký důvod mít musí, a jr dobře na to přijít za včasu.
O kolik je mladší? To je zvláštní.. a jak se povedlo to dítě, to se to zhoršilo poslední dobou, nebo byl takový od začátku? Kamarádka měla takového jako ty a po letech zjistila, že je na kluky, že jí má jen na to, aby vypadal normálně. ![]()
@D. C. píše:
A pak že všichni chlapi myslí jen na sex, no, kde se tahle fáma bere?No tak, zakladatelko, také jsem si to dlouho nechtěl připustit, ale podle mě byste se měli rozejít, když to nejde v sexu, tak co… mít milence je nefér… na začátku vztahu to bylo v pohodě? Pokud ano, proč to vyprchalo?
Myslí, jen ne s manželkou nebo přítelkyní.
@D. C. Ze začátku to bylo taky takové akorát půl roku se mu aspoň chtělo do toho sexu pak už ne a na milence myšlení nemám vím že je to nefér a taková ani nejsem to bych nevydržela 4 roky takhle ale už mě to i začíná vadit
@Lucka9292 je mladší o 7 let zhoršilo se to tusim po pár měsících na začátku já ale otěhotněla a nechtěla jsem aby bylo dítě bez otce tak jsem tomu dala šanci a myslela že se to zlepší ale nepovedlo se to těhotenství bylo taková nehoda po prvním dítěti jsem měla velké problémy se zdravím lékaři řekli není možné už mít dítě a antikoncepce že prý není u mě nutná spíš by mi narušila jen hormony ale já otěhotněla hned a byla už 4 měsíce a menstruace vše probíhalo takže jsem to nevnímala Aš pak což bylo pozdě samozřejmě za malého jsem ráda ale on se moc nechová ani jako otec ani jak přítel nevím je to zvláštní vztah
@Monika814 píše:
Muzu se zeptat, ty jsi cizinka? Jen kvuli tem silenym hrubkam…