Utlačená ve vztahu?

Anonymní
1.12.23 15:44

Utlačená ve vztahu?

Ahojky, chtěla jsem se Vás zeptat zda jsem hloupá já a nebo přítel. S přítelem jsme spolu 2 roky, přítel je o nějaký ty roky starší, bydlím u něho, a tím pádem on si mysli ze je něco víc než já a to já si nemyslím, myslím si, že lidi ve vztahu si mají být rovni. Abych situaci objasnila, s přítelem se celkem často hádáme kvůli maličkostem ale určitě ne kvůli vážným věcem.. už mezi námi byli i nějaký rozchody z jeho strany a já se několikrát vrátila.. Každopádně situace je taková, ze přítel jede na koncert, pivo, jen pokecat s kýmkoliv tak jede, ale když mám jet někam já, musím se mu hlásit každých 5 minut s kým jsem a kde jsem což chápu ale spis jde o to ze když mám jít ven někam já je scéna jako prase :D takže vlastně ani nikam nejdu, pač to pak nehodlám poslouchat. A takhle je to pořad dokola.. dnes přítel jede na pivo se ohřát jako dobytek a ani prej nepřijede domu, že bude spát u kamaráda s kterým tam jde, a já jsem opět doma a budu čekat než se druhy den odpoledne uráčí přijít domu, tohle mě nebaví a nebaví mě on když se takhle chová.. když přijde domu z práce, lehne si špinavý do postele a je na telefonu dokavaď neusne a ještě k tomu chrape jak hovado a já pak nemůžu usnout.. proste ni přijde ze v tom vztahu jsem taková utlačená? ta která pořad jen čeká ze se třeba něco změní? co si o tom myslíte vy? 🙉

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
602
1.12.23 15:47

Můžu se zeptat co tě v tom vztahu drží? Nezní to zrovna jako idylka. Jste spolu 2 roky, jak by to vypadalo po pěti nebo deseti letech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
1.12.23 15:49

Že jsi hloupá. Po první takové scéně bych ho upozornila, že to bylo naposledy. Pokud by to opakoval, okamžitě bych se sbalila a už by mě neviděl. Nikdy se nezmění, nikdy se to nezlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
1.12.23 15:57

On jde dnes na pivo. Kam jdeš dnes ty?
Proc nejdes nekam s kámoškama, nebo nejedeš domů, nebo do kina nebo nekam jinam? Koukej nekam vypadnout.

• Citovat
  • Upravit
3912
1.12.23 15:58
@Anonymní píše:
Ahojky, chtěla jsem se Vás zeptat zda jsem hloupá já a nebo přítel. S přítelem jsme spolu 2 roky, přítel je o nějaký ty roky starší, bydlím u něho, a tím pádem on si mysli ze je něco víc než já a to já si nemyslím, myslím si, že lidi ve vztahu si mají být rovni. Abych situaci objasnila, s přítelem se celkem často hádáme kvůli maličkostem ale určitě ne kvůli vážným věcem.. už mezi námi byli i nějaký rozchody z jeho strany a já se několikrát vrátila.. Každopádně situace je taková, ze přítel jede na koncert, pivo, jen pokecat s kýmkoliv tak jede, ale když mám jet někam já, musím se mu hlásit každých 5 minut s kým jsem a kde jsem což chápu ale spis jde o to ze když mám jít ven někam já je scéna jako prase :D takže vlastně ani nikam nejdu, pač to pak nehodlám poslouchat. A takhle je to pořad dokola.. dnes přítel jede na pivo se ohřát jako dobytek a ani prej nepřijede domu, že bude spát u kamaráda s kterým tam jde, a já jsem opět doma a budu čekat než se druhy den odpoledne uráčí přijít domu, tohle mě nebaví a nebaví mě on když se takhle chová.. když přijde domu z práce, lehne si špinavý do postele a je na telefonu dokavaď neusne a ještě k tomu chrape jak hovado a já pak nemůžu usnout.. proste ni přijde ze v tom vztahu jsem taková utlačená? ta která pořad jen čeká ze se třeba něco změní? co si o tom myslíte vy? 🙉

Nemusíš být ve vztahu, který Ti nevyhovuje. Tak se prostě odstěhuj.
To, co jsi popsala, je pro mě dostatečný důvod k rozchodu. Nemáš zapotřebí, aby Tě hlídal a monitoroval každých pár minut. A na ožralku, který ani není schopen dojet domů, bych taky nebyla zvědavá.

Takže jí říkám, rozejděte se a Ty si najdi někoho na úrovni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33587
1.12.23 16:01
@Anonymní píše:
Ahojky, chtěla jsem se Vás zeptat zda jsem hloupá já a nebo přítel. S přítelem jsme spolu 2 roky, přítel je o nějaký ty roky starší, bydlím u něho, a tím pádem on si mysli ze je něco víc než já a to já si nemyslím, myslím si, že lidi ve vztahu si mají být rovni. Abych situaci objasnila, s přítelem se celkem často hádáme kvůli maličkostem ale určitě ne kvůli vážným věcem.. už mezi námi byli i nějaký rozchody z jeho strany a já se několikrát vrátila.. Každopádně situace je taková, ze přítel jede na koncert, pivo, jen pokecat s kýmkoliv tak jede, ale když mám jet někam já, musím se mu hlásit každých 5 minut s kým jsem a kde jsem což chápu ale spis jde o to ze když mám jít ven někam já je scéna jako prase takže vlastně ani nikam nejdu, pač to pak nehodlám poslouchat. A takhle je to pořad dokola.. dnes přítel jede na pivo se ohřát jako dobytek a ani prej nepřijede domu, že bude spát u kamaráda s kterým tam jde,a já jsem opět doma a budu čekat než se druhy den odpoledne uráčí přijít domu, tohle mě nebaví a nebaví mě on když se takhle chová.. když přijde domu z práce, lehne si špinavý do postele a je na telefonu dokavaď neusne a ještě k tomu chrape jak hovado a já pak nemůžu usnout.. proste ni přijde ze v tom vztahu jsem taková utlačená? ta která pořad jen čeká ze se třeba něco změní? co si o tom myslíte vy? 🙉

Prominˇale jsi padlá na hlavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33587
1.12.23 16:02
@Uslava píše:
On jde dnes na pivo. Kam jdeš dnes ty?
Proc nejdes nekam s kámoškama, nebo nejedeš domů, nebo do kina nebo nekam jinam? Koukej nekam vypadnout.

Protože radši sedí doma, aby to nemusela poslouchat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.23 16:11

@Uslava protože by udělal scénu že když jde někam on tak musím sama ale když on nikam nejde a já bych šla tak by to byl taky problém…😔

• Citovat
  • Upravit
33587
1.12.23 16:16
@Anonymní píše:
@Uslava protože by udělal scénu že když jde někam on tak musím sama ale když on nikam nejde a já bych šla tak by to byl taky problém…😔

A co jako? Tak tˇsi dělá scény, jeho problém ne? Proč s ním jsi proboha. Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80033
1.12.23 16:19

Než by se vrátil z tahu, byla bych pryč. Svalila bych si věci a odjela k rodicum. Tohle je špatně. Uteč dřív, než budete mít děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
1.12.23 16:22

Muzes jit kam chceš a kdy chceš. Povinnosti máš jen k sobě, případně k bezmocne osobě, která se o sebe sama nepostará. Dítě, stary a nebo nemocný člověk. Otroci uz nejsou. Je to špinavý, ožralý despota. Ten ti bude do konce tveho zivota říkat co, kdy a jak se mas chovat a co dělat? Vážně?

• Citovat
  • Upravit
SracChcePomoci
1.12.23 16:23

Nevím jestli je horší to co píše zakladatelka diskuse nebo to že se musí ptát na to, na co se ptá.

• Citovat
  • Upravit
5098
1.12.23 16:24
@Anonymní píše:

A kromě bydlení máš ještě nějaký jiný důvod, že s ním jsi…? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80033
1.12.23 16:25
@SracChcePomoci píše:
Nevím jestli je horší to co píše zakladatelka diskuse nebo to že se musí ptát na to, na co se ptá.

Za mne to druhé - že se musí ptát na tak samozřejmou a jasnou věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
1.12.23 16:33
@Sisika9 píše: Že jsi hloupá. Po první takové scéně bych ho upozornila, že to bylo naposledy. Pokud by to opakoval, okamžitě bych se sbalila a už by mě neviděl. Nikdy se nezmění,nikdy se to nezlepší.

Omyl…změní - výrazně k horšímu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria