Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můžu se zeptat co tě v tom vztahu drží? Nezní to zrovna jako idylka. Jste spolu 2 roky, jak by to vypadalo po pěti nebo deseti letech?
Že jsi hloupá. Po první takové scéně bych ho upozornila, že to bylo naposledy. Pokud by to opakoval, okamžitě bych se sbalila a už by mě neviděl. Nikdy se nezmění, nikdy se to nezlepší.
On jde dnes na pivo. Kam jdeš dnes ty?
Proc nejdes nekam s kámoškama, nebo nejedeš domů, nebo do kina nebo nekam jinam? Koukej nekam vypadnout.
@Anonymní píše:
Ahojky, chtěla jsem se Vás zeptat zda jsem hloupá já a nebo přítel. S přítelem jsme spolu 2 roky, přítel je o nějaký ty roky starší, bydlím u něho, a tím pádem on si mysli ze je něco víc než já a to já si nemyslím, myslím si, že lidi ve vztahu si mají být rovni. Abych situaci objasnila, s přítelem se celkem často hádáme kvůli maličkostem ale určitě ne kvůli vážným věcem.. už mezi námi byli i nějaký rozchody z jeho strany a já se několikrát vrátila.. Každopádně situace je taková, ze přítel jede na koncert, pivo, jen pokecat s kýmkoliv tak jede, ale když mám jet někam já, musím se mu hlásit každých 5 minut s kým jsem a kde jsem což chápu ale spis jde o to ze když mám jít ven někam já je scéna jako prasetakže vlastně ani nikam nejdu, pač to pak nehodlám poslouchat. A takhle je to pořad dokola.. dnes přítel jede na pivo se ohřát jako dobytek a ani prej nepřijede domu, že bude spát u kamaráda s kterým tam jde, a já jsem opět doma a budu čekat než se druhy den odpoledne uráčí přijít domu, tohle mě nebaví a nebaví mě on když se takhle chová.. když přijde domu z práce, lehne si špinavý do postele a je na telefonu dokavaď neusne a ještě k tomu chrape jak hovado a já pak nemůžu usnout.. proste ni přijde ze v tom vztahu jsem taková utlačená? ta která pořad jen čeká ze se třeba něco změní? co si o tom myslíte vy? 🙉
Nemusíš být ve vztahu, který Ti nevyhovuje. Tak se prostě odstěhuj.
To, co jsi popsala, je pro mě dostatečný důvod k rozchodu. Nemáš zapotřebí, aby Tě hlídal a monitoroval každých pár minut. A na ožralku, který ani není schopen dojet domů, bych taky nebyla zvědavá.
Takže jí říkám, rozejděte se a Ty si najdi někoho na úrovni.
@Anonymní píše:
Ahojky, chtěla jsem se Vás zeptat zda jsem hloupá já a nebo přítel. S přítelem jsme spolu 2 roky, přítel je o nějaký ty roky starší, bydlím u něho, a tím pádem on si mysli ze je něco víc než já a to já si nemyslím, myslím si, že lidi ve vztahu si mají být rovni. Abych situaci objasnila, s přítelem se celkem často hádáme kvůli maličkostem ale určitě ne kvůli vážným věcem.. už mezi námi byli i nějaký rozchody z jeho strany a já se několikrát vrátila.. Každopádně situace je taková, ze přítel jede na koncert, pivo, jen pokecat s kýmkoliv tak jede, ale když mám jet někam já, musím se mu hlásit každých 5 minut s kým jsem a kde jsem což chápu ale spis jde o to ze když mám jít ven někam já je scéna jako prase takže vlastně ani nikam nejdu, pač to pak nehodlám poslouchat. A takhle je to pořad dokola.. dnes přítel jede na pivo se ohřát jako dobytek a ani prej nepřijede domu, že bude spát u kamaráda s kterým tam jde,a já jsem opět doma a budu čekat než se druhy den odpoledne uráčí přijít domu, tohle mě nebaví a nebaví mě on když se takhle chová.. když přijde domu z práce, lehne si špinavý do postele a je na telefonu dokavaď neusne a ještě k tomu chrape jak hovado a já pak nemůžu usnout.. proste ni přijde ze v tom vztahu jsem taková utlačená? ta která pořad jen čeká ze se třeba něco změní? co si o tom myslíte vy? 🙉
Prominˇale jsi padlá na hlavu?
@Uslava píše:
On jde dnes na pivo. Kam jdeš dnes ty?
Proc nejdes nekam s kámoškama, nebo nejedeš domů, nebo do kina nebo nekam jinam? Koukej nekam vypadnout.
Protože radši sedí doma, aby to nemusela poslouchat ![]()
@Uslava protože by udělal scénu že když jde někam on tak musím sama ale když on nikam nejde a já bych šla tak by to byl taky problém…😔
@Anonymní píše:
@Uslava protože by udělal scénu že když jde někam on tak musím sama ale když on nikam nejde a já bych šla tak by to byl taky problém…😔
A co jako? Tak tˇsi dělá scény, jeho problém ne? Proč s ním jsi proboha. Kolik ti je?
Než by se vrátil z tahu, byla bych pryč. Svalila bych si věci a odjela k rodicum. Tohle je špatně. Uteč dřív, než budete mít děti.
Muzes jit kam chceš a kdy chceš. Povinnosti máš jen k sobě, případně k bezmocne osobě, která se o sebe sama nepostará. Dítě, stary a nebo nemocný člověk. Otroci uz nejsou. Je to špinavý, ožralý despota. Ten ti bude do konce tveho zivota říkat co, kdy a jak se mas chovat a co dělat? Vážně?
Nevím jestli je horší to co píše zakladatelka diskuse nebo to že se musí ptát na to, na co se ptá.
@Anonymní píše:
Ahojky, chtěla jsem se Vás zeptat zda jsem hloupá já a nebo přítel. S přítelem jsme spolu 2 roky, přítel je o nějaký ty roky starší, bydlím u něho, a tím pádem on si mysli ze je něco víc než já a to já si nemyslím, myslím si, že lidi ve vztahu si mají být rovni. Abych situaci objasnila, s přítelem se celkem často hádáme kvůli maličkostem ale určitě ne kvůli vážným věcem.. už mezi námi byli i nějaký rozchody z jeho strany a já se několikrát vrátila.. Každopádně situace je taková, ze přítel jede na koncert, pivo, jen pokecat s kýmkoliv tak jede, ale když mám jet někam já, musím se mu hlásit každých 5 minut s kým jsem a kde jsem což chápu ale spis jde o to ze když mám jít ven někam já je scéna jako prasetakže vlastně ani nikam nejdu, pač to pak nehodlám poslouchat. A takhle je to pořad dokola.. dnes přítel jede na pivo se ohřát jako dobytek a ani prej nepřijede domu, že bude spát u kamaráda s kterým tam jde, a já jsem opět doma a budu čekat než se druhy den odpoledne uráčí přijít domu, tohle mě nebaví a nebaví mě on když se takhle chová.. když přijde domu z práce, lehne si špinavý do postele a je na telefonu dokavaď neusne a ještě k tomu chrape jak hovado a já pak nemůžu usnout.. proste ni přijde ze v tom vztahu jsem taková utlačená? ta která pořad jen čeká ze se třeba něco změní? co si o tom myslíte vy? 🙉
A kromě bydlení máš ještě nějaký jiný důvod, že s ním jsi…? ![]()
@SracChcePomoci píše:
Nevím jestli je horší to co píše zakladatelka diskuse nebo to že se musí ptát na to, na co se ptá.
Za mne to druhé - že se musí ptát na tak samozřejmou a jasnou věc.
@Sisika9 píše: Že jsi hloupá. Po první takové scéně bych ho upozornila, že to bylo naposledy. Pokud by to opakoval, okamžitě bych se sbalila a už by mě neviděl. Nikdy se nezmění,nikdy se to nezlepší.
Omyl…změní - výrazně k horšímu ![]()
Ahojky, chtěla jsem se Vás zeptat zda jsem hloupá já a nebo přítel. S přítelem jsme spolu 2 roky, přítel je o nějaký ty roky starší, bydlím u něho, a tím pádem on si mysli ze je něco víc než já a to já si nemyslím, myslím si, že lidi ve vztahu si mají být rovni. Abych situaci objasnila, s přítelem se celkem často hádáme kvůli maličkostem ale určitě ne kvůli vážným věcem.. už mezi námi byli i nějaký rozchody z jeho strany a já se několikrát vrátila.. Každopádně situace je taková, ze přítel jede na koncert, pivo, jen pokecat s kýmkoliv tak jede, ale když mám jet někam já, musím se mu hlásit každých 5 minut s kým jsem a kde jsem což chápu ale spis jde o to ze když mám jít ven někam já je scéna jako prase
takže vlastně ani nikam nejdu, pač to pak nehodlám poslouchat. A takhle je to pořad dokola.. dnes přítel jede na pivo se ohřát jako dobytek a ani prej nepřijede domu, že bude spát u kamaráda s kterým tam jde, a já jsem opět doma a budu čekat než se druhy den odpoledne uráčí přijít domu, tohle mě nebaví a nebaví mě on když se takhle chová.. když přijde domu z práce, lehne si špinavý do postele a je na telefonu dokavaď neusne a ještě k tomu chrape jak hovado a já pak nemůžu usnout.. proste ni přijde ze v tom vztahu jsem taková utlačená? ta která pořad jen čeká ze se třeba něco změní? co si o tom myslíte vy? 🙉