Protivný manžel

Anonymní
30.11.23 18:34

Protivný manžel

Je tady spousta hrozných příběhů, ten můj není žádná životní tragédie/nevěra/ finanční problémy…jenom mám poslední týdny neuvěřitelně protivneho muže.
Jsme spolu 5 let, oba máme pohodovou práci, peněz akorát a žádné děti. Doteď jsem měla pocit, že jsme dost harmoničti spolu, většinu aktivit děláme společně a okolí nás jako pár hodnotí velmi pozitivně.
Manžel nemá rád Vánoce a čím více se jim blížíme, tím horší to je. Dokonce cítím, že mi vedle něj není fyzicky dobře. Všechno je špatně, všichni jsou keteni, zarany vánoční světýlka… Co hůř, můj názor pro něj přestal mít váhu, mé problémy jsou malicherné, nenechá mě dokončit větu aniž by mě nepřerušoval, neopravoval. Prostě se chová jako hulvát, který má ego někde na stropě.
Jsem zvyklá na úplně jinou domácnost, kde se spolu bavíme, sdílíme a domov je bezpečné místo. Teď se mi domů ani nechce. Jeho nechuť k Vánocům respektuji, tudíž žádná výzdoba a pres vánoce jezdíme do zahraničí. Letos se mi fakt nechce.
Netuším jak dál v tomhle fungovat, zda je to opravdu jenom tím obdobím nebo co se děje.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35800
30.11.23 18:37
@Anonymní píše:
Je tady spousta hrozných příběhů, ten můj není žádná životní tragédie/nevěra/ finanční problémy…jenom mám poslední týdny neuvěřitelně protivneho muže.
Jsme spolu 5 let, oba máme pohodovou práci, peněz akorát a žádné děti. Doteď jsem měla pocit, že jsme dost harmoničti spolu, většinu aktivit děláme společně a okolí nás jako pár hodnotí velmi pozitivně.
Manžel nemá rád Vánoce a čím více se jim blížíme, tím horší to je. Dokonce cítím, že mi vedle něj není fyzicky dobře. Všechno je špatně, všichni jsou keteni, zarany vánoční světýlka… Co hůř, můj názor pro něj přestal mít váhu, mé problémy jsou malicherné, nenechá mě dokončit větu aniž by mě nepřerušoval, neopravoval. Prostě se chová jako hulvát, který má ego někde na stropě.
Jsem zvyklá na úplně jinou domácnost, kde se spolu bavíme, sdílíme a domov je bezpečné místo. Teď se mi domů ani nechce. Jeho nechuť k Vánocům respektuji, tudíž žádná výzdoba a pres vánoce jezdíme do zahraničí. Letos se mi fakt nechce.
Netuším jak dál v tomhle fungovat, zda je to opravdu jenom tím obdobím nebo co se děje.

Tipla bych, že má jinou a ty ho štveš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.23 18:39

@JancaS84 Taky mě to napadlo, ale nemyslím si, že by na to měl prostor.

• Citovat
  • Upravit
9025
30.11.23 18:41

Má milenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
30.11.23 18:41

Nějaký objev, potíže v práci, potíže s penězi nebo mužský přechod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
30.11.23 18:47

Někteří chlapi jsou takoví. Špačkují a nadávají na všechno. Ano, může to být jen těma Vánocema, pokud je nemá rád. Uvidíš zda to přejde. Taky jsme měli v rodině takového. Jeho žena se naučila brát to s humorem, ale nebylo to vždy lehké.

• Citovat
  • Upravit
1688
30.11.23 18:51

A chova se tak teda jen pres svatky nebo i kvuli jinym vecem behem roku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.23 18:52

@ahhotep začalo to tak 3 týdny zpět. Přes rok má takové krátké epizody, ale jinak to spolu máme hezké

• Citovat
  • Upravit
2003
30.11.23 19:00
@Anonymní píše:
@ahhotep začalo to tak 3 týdny zpět. Přes rok má takové krátké epizody, ale jinak to spolu máme hezké

Otázka je, proč chceš dobrovolně strávit život s hulvátem, který se ani kvůli tobě neumí přemoci. Nikdo ho nenutí chodit do obchoďáku shánět dárky, ani zdobit stromek, tak o co mu jako jde. Ok, nemá rád vánoce, ale proč je musí kazit i všem okolo.
Nikam bych s ním nejela, když mu to budeš tolerovat, bude to čím dál horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
30.11.23 19:01
@Anonymní píše:
@ahhotep začalo to tak 3 týdny zpět. Přes rok má takové krátké epizody, ale jinak to spolu máme hezké

a to se neumíš vymezit? říct mu ať přestane vysírat? ono moc ustupování vztahu taky neprospívá, prudič pak přitvrzuje, protože má pocit, že si to může dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
30.11.23 19:02
@medvidka píše:
Otázka je, proč chceš dobrovolně strávit život s hulvátem, který se ani kvůli tobě neumí přemoci. Nikdo ho nenutí chodit do obchoďáku shánět dárky, ani zdobit stromek, tak o co mu jako jde. Ok, nemá rád vánoce, ale proč je musí kazit i všem okolo.
Nikam bych s ním nejela, když mu to budeš tolerovat, bude to čím dál horší.

To je takova ta potreba otravit to vsem kolem..hrozny..nic nepise o detech, sle kdyby meli pak deti a on se ani kvuli nim neudrzel, tak teda.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Ptala ses ho?
S někým nepříjemným bych odmítla jet někam do Tramtárie. Ať si jede sám. :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21311

Neco se musí dít, bez urážky, ale i kdyby Vánoce nesnášel, tak tohle je silně prehnane.

Jak se znám, tak bych mu to proste řekla tak, jak to tu píšeš. A ať vybalí, co se děje.

Ale ta neúcta a špatné chování vůči tobě smrdí jinou ženskou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
30.11.23 19:06

@tess50 to byl ale deb*l. Dobre ses rozhodla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
30.11.23 19:06
@tess50 píše:
Přesně jako ten můj. Preventivně e se mnou chtěl hádat a vytočit mě, abych po něm na vánoce nic nechtěla. No tak jsem se sebrala, odešla a nic po něm nechtěla a mám svatý klid. Buď ma jinou a neví jak to zařídit na vánoce. Nebo je to blb a s tím být nechceš. Víš jak koukali kluci, když táta nešel ke stromečku, protože - já jsem vám to říkal, že nic nechci a dárky do od nich nevzal. :zed:
:roll: 8o 8o :roll: :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria