“Život” s PC hráčem

Anonymní
4.6.23 19:42

“Život” s PC hráčem

Ahoj, půl roku chodím s chlapem, o rok starším než já (29). Vztah by byl fajn, vyvíjí se tedy dost pomalu (až na fyzickou stránku a sex, tam je vse v naprostém pořádku), ale pro mě je to i celkem v pohodě po tom, co poslední vztahy šly téměř hned na začátku do společného bydlení, 24/7 spolu a tak.
Nicméně, občas mi vadí, že kromě času semnou (v pracovním týdnu ke mně jezdí třeba 2 či 3krát okolo 19:00) a o víkendu jsme spolu zpravidla jeden den, jen hraje na PC. On se s kamarády ani nevídá (poznala jsem je jen na jedné oslavě v zimě, od té doby s nimi nikde nebyl), max si jednou za 2 měsíce třeba zajde s kamarádkou (a to mu verim, navíc mu musím i napsat, at mi nepíše, že v poho, ať se věnuje pokecu, že mačkat telefon ve společnosti je neslušný… :D) na hodku až dvě na pivo. Domů za rodinou jezdí jednou za měsíc a jinak tráví veškerý čas doma na kompu. Každý máme nějaký koníček, ale třeba příklad: vím, že zítra u mě spát nebude, protože v úterý ráno od 7 má meeting a chce spát vždy doma. Tak mu píšu, jestli nechce večer dorazit, víno, film … Napíše, že se domluvil s kluky na nějakém turnaji a přijede jen, když vypadnou. Obdobný scénář byl v pátek. To zase, že slíbil, že budou hrát… Já začínám mít obcas pocit, že kdyby si měl vybrat mezi mnou a počítačem, tak bere pocitac …

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.6.23 19:49
@Anonymní píše:
Ahoj, půl roku chodím s chlapem, o rok starším než já (29). Vztah by byl fajn, vyvíjí se tedy dost pomalu (až na fyzickou stránku a sex, tam je vse v naprostém pořádku), ale pro mě je to i celkem v pohodě po tom, co poslední vztahy šly téměř hned na začátku do společného bydlení, 24/7 spolu a tak.
Nicméně, občas mi vadí, že kromě času semnou (v pracovním týdnu ke mně jezdí třeba 2 či 3krát okolo 19:00) a o víkendu jsme spolu zpravidla jeden den, jen hraje na PC. On se s kamarády ani nevídá (poznala jsem je jen na jedné oslavě v zimě, od té doby s nimi nikde nebyl), max si jednou za 2 měsíce třeba zajde s kamarádkou (a to mu verim, navíc mu musím i napsat, at mi nepíše, že v poho, ať se věnuje pokecu, že mačkat telefon ve společnosti je neslušný… :D) na hodku až dvě na pivo. Domů za rodinou jezdí jednou za měsíc a jinak tráví veškerý čas doma na kompu. Každý máme nějaký koníček, ale třeba příklad: vím, že zítra u mě spát nebude, protože v úterý ráno od 7 má meeting a chce spát vždy doma. Tak mu píšu, jestli nechce večer dorazit, víno, film … Napíše, že se domluvil s kluky na nějakém turnaji a přijede jen, když vypadnou. Obdobný scénář byl v pátek. To zase, že slíbil, že budou hrát… Já začínám mít obcas pocit, že kdyby si měl vybrat mezi mnou a počítačem, tak bere pocitac …

Na PC hrách vzniká závislost. Navíc on si tam udržuje ten kamarádsko virtuální kontakt.
Já bych utekla, protože to budes řešit teď, za rok, až budeš těhotná, až porodíš a i klidně za 20 let.
Většinou se to nemění. Pokud dojde k omezení je to krátkodobé.
A hra, to je jako zápas. Nesmíš chybět, jinak trháš partu ;(), atd. Za mě znova ani omylem.

• Citovat
  • Upravit
476
4.6.23 19:52

No po spolecnym prestehovani ti to bude vadit jeste vic… pritel taky dost casu travi u pc, radsi bych byla kdyby sel nekam s klukama ven nez aby se takhle schazeli u her.
Dulezity je, jestli umi fungovat i bez toho.
Byla tu diskuse, kdy uzivatelka x krat v noci vstava vystavena k miminku a on v 11 v noci hraje jeste tanky a s nicim doma nepomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.23 19:53
@Anonymní píše:
Na PC hrách vzniká závislost. Navíc on si tam udržuje ten kamarádsko virtuální kontakt.
Já bych utekla, protože to budes řešit teď, za rok až budeš těhotná, až porodíš a i klidně za 20 let.
Většinou se to nemění.
A hra, to je jako zápas. Nesmíš chybět, jinak trháš partu ;(), atd. Za mě znova ani omylem.

Jo, v minulém vztahu, kdy jsme spolu žili jsem chodila spat v 11 a ex prosila, ať jde semnou aspoň usnout, že za 5 min spím, ale nechci stále usínat sama.
Tenhle semnou chodí, protože u mě nemá PC. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale přijde mi, že jsem jeho výplň, když ho zrovna komp nebaví, nebo tam nechce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.23 19:54
@Bambule33 píše:
No po spolecnym prestehovani ti to bude vadit jeste vic… pritel taky dost casu travi u pc, radsi bych byla kdyby sel nekam s klukama ven nez aby se takhle schazeli u her.
Dulezity je, jestli umi fungovat i bez toho.
Byla tu diskuse, kdy uzivatelka x krat v noci vstava vystavena k miminku a on v 11 v noci hraje jeste tanky a s nicim doma nepomuze.

Vím, ex hrál. Musela jsem ho dotáhnout kd štědrovečerní večeři. :D od kompu! :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.23 19:56

Jenže to jsem přesně já. Ťunťa, co si nechá všechno líbit, jen aby “měla lásku”.
Když jdeme na večeři, je to většinou půl na půl, kdo zrovna platí - ale tím, že většinu času trávíme u mě doma - mám psa a větší byt - tak v 95% dělám a kupuju jídlo já. Ono se to nezdá, ale dost se to prodraží :)

• Citovat
  • Upravit
21067
4.6.23 20:01
@Anonymní píše:
Já bych utekla, protože to budes řešit teď, za rok, až budeš těhotná, až porodíš a i klidně za 20 let.
Většinou se to nemění. Pokud dojde k omezení je to krátkodobé.

A pozor, vyjádřil se nám tu odborník. Samo, že na tom může vzniknout závislost, stejně jako na sledování televize nebo mobilu. Ale jsou MRAKY lidí, kteří hrát přestali v dospělosti nebo to hodně omezili na rekreační zábavu. A ten kamarádsko virtuální kontakt je jako co za nesmysl? Jakože člověk nemůže mít online kamarády? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
4.6.23 20:15
Hele ale
@Cenarius píše:
A pozor, vyjádřil se nám tu odborník. Samo, že na tom může vzniknout závislost, stejně jako na sledování televize nebo mobilu. Ale jsou MRAKY lidí, kteří hrát přestali v dospělosti nebo to hodně omezili na rekreační zábavu. A ten kamarádsko virtuální kontakt je jako co za nesmysl? Jakože člověk nemůže mít online kamarády? :mrgreen:

Hele ale ona ma pravdu, tady je problem v tom, ze ten okruh kamaradu, ta parta ve ktery jsi je navazana na tu hru. Ty lidi vetsinou vubec nemaj zajem jit nekam na pivko osobne. Tudiz ty abys pokecal s kamosema se musis prihlasit do ty hry a kdyz uz jsi tam tak hrajes :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
4.6.23 20:20

Já bych s pc hráčem nemohla být. Vůbec bych si takového chlapa nevážila :think:. Mě to evokuje naprosté nežití života. Takový zombie žijící ve virtuální realitě.

• Citovat
  • Upravit
427
4.6.23 20:31
@Capelucia píše:
Já bych s pc hráčem nemohla být. Vůbec bych si takového chlapa nevážila :think:. Mě to evokuje naprosté nežití života. Takový zombie žijící ve virtuální realitě.

Tak,tak.Tito lide maji svuj svet a co jim do nej nepasuje, tak je znacne omezuje.Mam momentalne v praci dva takove kolegy…pro normalni zivot nepouzitelni. Drive k nim byli jeste dva, ale ti byli ukonceni…hrali do rana…do prace chodili pozde…pak stejne nic neudelali, protoze nekde „odpocivali“…takze byt na miste zakladatelky, tak od toho davam ruce pryc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.6.23 20:34
@Capelucia píše:

A „pc hráč“ je dle vás kdo?
Každý, kdo si někdy zahraje počítačovou hru? (ať už na PC, konzoli či mobilu)
Ten kdo si něco zahraje každý den?
Když u toho někdo sedí ve veškerém volném čase, je pak otázka, proč se s takovým člověkem dávat dohromady, pokud mě hry nebaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
4.6.23 20:43

Je super, když má chlap koníček, ale rybáře a gamera nebrat :D. Navíc je to strašně antisexy, borec co sedí u počítače. :pocitac: pardon.
Mám chlapa s časově náročným koníčkem, taky to má svoje, ale vím, že dělá něco smysluplného, něco co ho rozvíjí, může to třeba do budoucna mít využití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
4.6.23 20:44
@Capelucia píše:

A zase ten názor, že hraní her znamená nežít život. Každého prostě baví něco jiného. Není jedno hobby lepší než jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
4.6.23 20:47
@Kuba25 píše:
A zase ten názor, že hraní her znamená nežít život. Každého prostě baví něco jiného. Není jedno hobby lepší než jiné.

Ale jo je.
Třeba čtení poezie vs emimina.
Modelování sochy vs hraní Minecraftu.
Je koníček a koníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.6.23 20:57
@Barbucha3 píše:
Ale jo je.
Třeba čtení poezie vs emimina.
Modelování sochy vs hraní Minecraftu.
Je koníček a koníček.

Koukání na film vs hraní hry… co z toho je dle vás lepší, když jste taková expertka na hodnocení zálib?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí