Život ve Francii

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
799
4.1.13 12:51

život ve Franci

Ahoj, hledám někoho kdo žije nebo žil ve Franci.
chtěla jsem se zeptat jak se tam žije, lidi atd..
děkuji všem za odpověďi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
375
4.1.13 13:09

Ahoj, jde o to kde :)
Je velký rozdíl mezi venkovem a Paříží, severem a jihem…
Taky záleží, jestli tem budeš pracovat, studovat, dělat au pair..
Ty se tam chystáš odstěhovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
4.1.13 13:10

A taky záleží na tom, jak moc dobře umíš francouzsky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
4.1.13 13:25

Ahoj žiju v Paříži a hodne casu travim i na jihu Francie, lide jsou stejne jako v cechach dobri i spatni :lol: chystas se do Francie prestehovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
4.1.13 16:00

Ahoj, chtěla bych se tam přestěhovat, hledám spíš venkov. všichni mě odrazuji že je tam draho, a nepři jemní lide

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
4.1.13 16:27

Pro cloveka s prumernym platem z ceske republiky tu samozrejme draho je, ale pokud budes pracovat za francouzsky plat bude to dobre :palec: Venkov je super jake misto sis vytipovala, nebo se budes stehovat podle prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
4.1.13 16:44

Libi se mi Bretaň, ale tam je draho..uvažuji Provence, Auvergne
abych řekla libí se mi cela Francie, chtěla bych tam i pracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
4.1.13 16:49

.

Příspěvek upraven 28.05.20 v 06:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
4.1.13 16:53

Jsem vyučena prodavačka, ale nedělám to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.4.13 00:26

Ahojte holky
Rada bych se pridala k vasi konverzaci. Je to muj prvni prispevek a moc nevim jak presne to funguje ale snad to vyjde.
Mela bych taky dotaz jaky mate nazor na zivot ve francii. Mame se tam stehovat s manzelem, ktery se v podstate vraci domu protoze konecne nasel praci ve svem oboru. Budeme bydlet v Lyonu. Musim priznat ze se trosku bojim a taky vaham jestli si vubec zvyknu. Ja osobne uz skoro 15 let ziju v anglii a manzela jsem tady i poznala. Prace v jeho oboru v UK byla nemozna najit. Mame uz 20mesicni dceru ktera je i v anglii narozena. Ale co bych rada chtela vedet je co si myslite o zivote ve francii a take zdravotnictvi, jelikoz bych chtela jeste tento rok otehotnet. Rada bych taky treba chtela udrzovat s nekym kontakt kdo proziva podobnou situaci a nebo si ji prozil. predem vam moc dekuji a snad se nekdo ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.4.13 17:04

@Mobidick ahoj cetla jsem tvoje i jine prizpevky o francii, jsi stale v parizi. jestli by jsi byla tak hodna a mela chvilicku a dala mi neco vedet o francii. predem dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
16.4.13 22:21

@xaviera9 ahoj xaviero, myslim, že se ti v Lyonu bude líbit o moc víc než v Londýně, jsem si skoro jista :palec: zdravotnictvi je super, oproti Anglii, se ti budou mnohem více venovat. Lyon je krásné město z ničeho obavy nemej, kdybys chtěla cokoliv vedet napiš do SZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jessica.85
17.4.13 12:09

Ahojky, I já se pridávám k diskusi a měla bych dotaz… Mám malé miminko a s prítelem by jsme chtěli změnit bydlení… Chtěla bych se zeptat na kolik zhruba vyjde živobytí v menším měste… Nájem, energie, jidlo a takové ty základní věci… Moc děkuji za jakékoli info.

• Citovat
  • Upravit
kikina1111
14.5.13 14:19

Ahojky…
chtěla bych se optat na nějakou web stránku kde bych právě našla vse ohledně pojištění apod.ve Francii? Mám v Nice přítele a v září se narodí mimco, ktere ovšem budu rodit v ČR a přestěhování hrozí az tak po novém roce…čili bych byla ráda za každou radu ohledně papírování…předem díky

• Citovat
  • Upravit
1
19.6.13 17:45

Ahoj, strašně ráda bych věděla jestli se ve francii hledá dobře práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová