Životopis efektivně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Životopis efektivně
Ahoj vespolek, máte tip na aplikaci/stránky, kde se dá rychle udělat pěkný životopis?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jak příjemně strávit volný čas? Přečtěte si na eMiminu
Ať už se vám událo cokoliv. Podělte se o svůj příběh v Deníčcích
Reakce:
@Zumpa Není to už dneska málo 😅? Jinak ve Wordu ho mám, ale aby to nebylo málo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@jahodacervena píše:
Chceš o sobě snad napsat knihu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@jahodacervena píše:
a co tam chceš mít, co word neumí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já myslím, že word je ideální a reálně se tam dá udělat dost
grafických srandiček (ale myslím, že to se hodí jen v případě
zaměstnaní, kde musíš ukázat nějaký smysl pro design, photograf a
podobně) a taky jsem si vždy myslela, že životopis se posílá jako pdf
dokument
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Thrisha píše:
Já myslím, že word je ideální a reálně se tam dá udělat dost grafických srandiček (ale myslím, že to se hodí jen v případě zaměstnaní, kde musíš ukázat nějaký smysl pro design, photograf a podobně) a taky jsem si vždy myslela, že životopis se posílá jako pdf dokument
To jsi chtěla asi napsat naopak, ne? Právě tam, kde mám předvést, že jsem kreativec a designér, tak tam bych volila jiný soft, který mi umožní pracovat s grafikou. Pro ostatní drtivou většinu pozic je dostačující ten Word, kde jde hlavně o obsah.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@vulpes píše:
To jsi chtěla asi napsat naopak, ne? Právě tam, kde mám předvést, že jsem kreativec a designér, tak tam bych volila jiný soft, který mi umožní pracovat s grafikou. Pro ostatní drtivou většinu pozic je dostačující ten Word, kde jde hlavně o obsah.
no, ano myslela jsem to tak, že více grafiky je důležité u graficky založených profesí, což předpokládám tazatel není, jinak by věděl, ale že i ve wordu se dá čarovat pokud člověk hodně chce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Do životopisu nedávej žádné „grafické srandičky“, příčetného zaměstnavatele jen odradíš.
a piš ho pro každý typ zaměstnání tak, aby si zdůraznila to, co je smyslulpné pro budoucího zaměstnavatele.
Nepiš to sáhodlouhé a můžeš klidně něco i vynechat.
A běžný textový editor - např. MS word ti bohatě stačí
Podstatné je aby tam byly tvoje kontaktní údaje, aby tam bylo řečene - hele tohle jsem studovala a tohle jsem dělala a proto se ti hodím do týmu. Nic víc, nadbytečné věci zestručnit třeba do odstavce: další praxe.
Pokud jsem kdysi dávno vystudovala hotelovku, chvíli dělala ve třech hospodách, pak v nějakém krámě a pak jsem šla na mateřskou, tak pokud se hlásím do nějakého obchodu, tak zdůrazním tu praxi v krámě.
Ve skutečnosti nemusí ani psát chronologicky, žejo.
Přehlednost. zacílenost a srozumitelnost jsou to hlavní kouzlo.
Příspěvek upraven 03.12.21 v 15:46
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Thrisha píše:
Já myslím, že word je ideální a reálně se tam dá udělat dost grafických srandiček (ale myslím, že to se hodí jen v případě zaměstnaní, kde musíš ukázat nějaký smysl pro design, photograf a podobně) a taky jsem si vždy myslela, že životopis se posílá jako pdf dokument
MS Word umí ukládat jako pdf, tuším od verze 2007.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Názor na životopis
- Profese učitelky na střední škole - životopis
- Životopis na míru - online
- Jak zhubnout efektivně v pase?
- Upravila jsem si životopis
- Jak efektivně postupovat při záměru stavět RD