Žízeň v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
218
13.7.13 23:10

@beckinka uz jsi vypila celej rybnik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10866
13.7.13 23:13

@holanda no to asi jo :D tak třeba dám i druhej :D já hlavně doufám, že to co přibírám je ta voda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
13.7.13 23:19

@beckinka no at se nezavodnis moc, bys byla jak chodici konev.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10866
13.7.13 23:23

@holanda to bych nerada :D ale nejde to zastavit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
13.7.13 23:27

@beckinka uplne presne vim, do ted se me to drzi, nez to dostanu, mam den pred, takovooou zizen :) jako v tehu ty :lol: ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10866
13.7.13 23:30

@holanda no tak to ti taky nezávidím :) až to otravuje život :D a nedej bože když si zapomenu pití :D to je pak něco :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
13.7.13 23:34

Tolik vody není dobré na ledviny a taky to může zatěžovat srdce, na to fakt pozor. Řekni to co nejdříve dr. Pokud to nepletu, tak víc než 5 litrů už je „škodlivé“ pro organizmus, moc ho to zatěžuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10866
13.7.13 23:36

@elchirk 8o no určitě mu to povím.. mě samotnou to otravuje, ale normálně mám i popraskanej jazyk jak mám furt sucho v puse :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
13.7.13 23:37
@beckinka píše:
@holanda to bych nerada :D ale nejde to zastavit :zed:

musíš pít méně - jinak ti fakt hrozí kolaps ledvin, velké otoky a teď přesně nevím, ale nadměrným pitím tělo ztrácí něco - sodík??? fakt už si to nepamatuji, může to vést až ke smrti. To fakt není sranda. Pokud musíš vypít za den 8 litrů vody, měl by to vědět doktor. Existuje i nemoc - žíznivka, fakt tam dojdi a zeptej se a nepodceňuj to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10866
13.7.13 23:39

@ynax no docela mě desite, že se budu snažit to co nejvíc omezit teda… doktorovi to řeknu a uvidím no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
14.7.13 00:15
@beckinka píše:
@ynax no docela mě desite, že se budu snažit to co nejvíc omezit teda… doktorovi to řeknu a uvidím no…

My tě nechceme děsit, ale tak velké pití není normální a určitě to něco znamená, řeš to co nejdřív :hug: :kytka: a dej vědět, co ti dr. řekl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
14.7.13 01:34

@beckinka Před těhotenstvím jsem pila tak 6 litrů denně, v těhotenství tak 8 :mrgreen: No a na začátku kojení, ani nemluvím!
V práci ze mě měli srandu, primař mi i dělal vyšetření, zda mám v pořádku hodnoty krve - mám. Prý to ledviny zatěžuje, ale tak prvních 14 dní, pak si na ten velký přísun vody zvyknou a pracují s tímto. A zatím je fakt, že s ledvinama není nejmenší problém - zánět jsem neměla ani nepamatuji a to už takhle lohním 11 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10866
14.7.13 12:25

@elchirk děkuji :) pak dám vědět :) @Betynka87 tak to je uklidňující :D děkuji :)[

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
23.7.13 16:08

Tak žízeň byla jeden z mejch prvních příznaků těhotenství už asi tejden po oplodnění. Věčná a ukrutná žízeň. Nikdy jsem nepila bublinkovou vodu bez příchutě, ostatně bublinky obecně jsem nikdy moc nemusela, jen v cole mi nevadily. A teď se můžu utlouct po obyčejný jemně perlivý vodě, hlavně magnesii :lol: Jsem zatím v pátym tejdnu a chlemtám jako blázen, když se deset minut nenapiju už se začínám cejtit dehydratovaná, jak kdybych se nenapila půl dne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
23.7.13 16:15

… a to žízeň jako příznak těhotenství nikde neuváděj :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie