Zkažený Pribiňáček?

97
3.8.14 17:03

Zkazeny Pribinacek?

Mile maminky, prosim o radu. Nakoupila jsem Pribinacky 10ks, vsechny vanilkove. Jsou v zaruce, to jsem uz zkontrolovala, chut, vune i konzistence je normalni, ale jakoby mirne stipou na jazyku. Otevrela jsem 3 a stejny problem. Dcerka uz jeden snedla. Mam jeste kakaove a ty to nedelaji. Stalo se Vam nekomu? Vyhodily byste nebo normalne snedly? Diky moc za rady, hodne setrime, ale Pribinacky byly v akci za 8kc kus, je mi lito je vyhodit, casto si je nemuzeme doprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3359
3.8.14 17:19

@Sidbhi, jako může být :think:, třeba je nechali déle mimo chlaďáky nebo někde stát, přeprava - je veliké horko :nevim:. Pokud štípou 8o, dětem bych je nedala, možná bych šla reklamovat (asi ne - záleží kolik jich máš a jak moc šetříš :think: ), já nevím- ale střevní potíže by mi za těch pár korun nestály…:nevim: (mimochodem myslím, že mléčné věci spíš zhořknou, když se zkazí :nevim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
3.8.14 17:22

Tak za mě pribiňáky už nikdy, koupila jsem z nostalgie čtyři a záruční doba rozhodně nebyla nadohled, ale jíst se to nedalo, přišlo mi to jako chemická srajda..takže vyhozených asi 16 Kč za jeden, ale zase vím už co nekupovat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.8.14 17:26
@Karku píše:
Tak za mě pribiňáky už nikdy, koupila jsem z nostalgie čtyři a záruční doba rozhodně nebyla nadohled, ale jíst se to nedalo, přišlo mi to jako chemická srajda..takže vyhozených asi 16 Kč za jeden, ale zase vím už co nekupovat:-)

souhlas, je to hnus i nezkažený :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.8.14 17:26
@Karku píše:

Hm, ale to s tím nesouvisí, ne? to je zase rada :zed: :lol:

Řekla bych, že jsou v začátku kysnutí, vzala bych a odnesla zpátky. Nám se loni stalo, že deset čerstvých plnotučných šlo pápá, také jsem vezla zpět a Kaufland vzal i bez lístku-byly jejich. V druhém těhotenství jsem prahla po plnotučném, jdu z monitoru, koupím litrovku, načnu a kyselé, tak paní od kasy hned také koštla…byla celá dodávka…to byla zase Jednota. Stalo se mi u Lipánků, že jsem otevřela a tam v rohu plíseň, jak? to netuším. Špatná technologie, velké teplo, čert ví, stát se může… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
3.8.14 17:27

No u nas se dela nejvic tvaroh s jogurtem, vychazi to mnohem levneji. Obcas dcerka chce jogurtek v obchode, ta cena byla prizniva - 50% sleva. Taky me prekvapilo, ze nejsou vubec horke, ale stipou na jazyku, nevim zda muzoubyt zkysle..? No detem asi radeji nedam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.8.14 17:27
@dani24687 píše:
souhlas, je to hnus i nezkažený :poblion:

a jak to souvisí? když vám to nechutná, tak to nezhnusím jinému :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
3.8.14 17:28
@kozisek píše:
Hm, ale to s tím nesouvisí, ne? to je zase rada :zed: :lol:

to s tím souvisí, pro mě to nebylo k jídlu a protože to nekupuju, nevím, jestli to tak má chutnat normálně nebo ne..vyhodila jsem všechny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.8.14 17:28
@kozisek píše:
a jak to souvisí? když vám to nechutná, tak to nezhnusím jinému :zed:

souvisí to tak, že nakyslost jsem cítila taky a byl normálně „v záruce“ a podle mě to prostě JE chuť vanilkovýho Pribiňáka. Takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.8.14 17:30
@Karku píše:
@kozisek píše:
Hm, ale to s tím nesouvisí, ne? to je zase rada :zed: :lol:to s tím souvisí, pro mě to nebylo k jídlu a protože to nekupuju, nevím, jestli to tak má chutnat normálně nebo ne..vyhodila jsem všechny..

Bylo to zkažené nebo chemická srajda, která ti prostě nechutná, promiň, ale nesouvisí to. Zakladatelka zjevně ví, jak mají chutnat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
3.8.14 17:31
@kozisek píše:
Hm, ale to s tím nesouvisí, ne? to je zase rada :zed: :lol:Řekla bych, že jsou v začátku kysnutí, vzala bych a odnesla zpátky. Nám se loni stalo, že deset čerstvých plnotučných šlo pápá, také jsem vezla zpět a Kaufland vzal i bez lístku-byly jejich. V druhém těhotenství jsem prahla po plnotučném, jdu z monitoru, koupím litrovku, načnu a kyselé, tak paní od kasy hned také koštla…byla celá dodávka…to byla zase Jednota. Stalo se mi u Lipánků, že jsem otevřela a tam v rohu plíseň, jak? to netuším. Špatná technologie, velké teplo, čert ví, stát se může… :think:

Ta plisen - tez se mi stalo, ale tam je to jasne, ze patri do kose, no s temi Pribinaky proste nevim, chtnaji fakt celkem normalne - no jako kdykoli jindy, jen ten stipavy pocit jako po ananasu nebo kiwi, nevim jak to lepe popsat, kazdopadne ty kakaove jsou normalni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.8.14 17:31
@dani24687 píše:
souvisí to tak, že nakyslost jsem cítila taky a byl normálně „v záruce“ a podle mě to prostě JE chuť vanilkovýho Pribiňáka. Takhle.

Ne, není, občas starší chce koupit a nic kyslého tam fakt není, tak možná vaše pokřivené chuťové buňky :lol: Já mám citlivé, občas mi stačí i čichnout a kyselost poznám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.8.14 17:32

Já to moc nechápu, píšeš, že chutnají normálně, ale že štípou na jazyku, mocnechápu, co si pod tím přestavit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404

@kozisek pokřivené? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
@Sidbhi píše:
Ta plisen - tez se mi stalo, ale tam je to jasne, ze patri do kose, no s temi Pribinaky proste nevim, chtnaji fakt celkem normalne - no jako kdykoli jindy, jen ten stipavy pocit jako po ananasu nebo kiwi, nevim jak to lepe popsat, kazdopadne ty kakaove jsou normalni. :nevim:

Vrátila bych, jako v tomhle dusnu se není čemu divit, popravdě jsem teď ani nic chlazeného nekupovala právě kvůli tomu, protože to se stane rychle :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová