Zkažený tvaroháček

5
21.3.23 21:32

Zkažený tvaroháček

Holky prosím vás má některá podobnou zkušenost?
Dávala jsem dnes dceři milko smetanový tvaroháček, snědla 1-2 lžičky s tím že ho dál jíst nechce, že páchne a chutná divně. A ano, zapáchal jak nějakou chemikálií. Prošlý nebyl, skladovala jsem ho v lednici, nebyl v blízkosti žádné z chemikálií, tak mi to hlava nebere. Máte některá podobnou zkušenost, ať nemusím plašit? Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
61
21.3.23 21:49

Ze dvou lžiček se asi nic nestane, neplašila bych. Děti občas sní i horší věci… U tvarohacku se mi ještě něco podobného nestalo. Ale narazila jsem na balení vanilínovych cukrů které byly hořké 8o též čerstvě koupené, žádné staleté zásoby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
21.3.23 22:22

Mě se to taky stalo, akorát už nevím s kterou značkou. Dávala jsem synovi jogurt a odmítnul ho vůbec ochutnat. Já to do sebe začla cpát a hned mi došlo, proč to nechtěl. Strašně to smrdělo a když jsem dootevřela víčko, byla tam bílá plíseň. Posílala jsem i stížnost a od té doby mu nejdřív všechno ochutnám. I ovocné kapsičky. Taky mohou být zkažené. Jako dost sem se bála Listerue, páč jsem těhu, ale všechno dobrý.

• Citovat
  • Upravit
5
21.3.23 23:02
@Psylocke píše:
Mě se to taky stalo, akorát už nevím s kterou značkou. Dávala jsem synovi jogurt a odmítnul ho vůbec ochutnat. Já to do sebe začla cpát a hned mi došlo, proč to nechtěl. Strašně to smrdělo a když jsem dootevřela víčko, byla tam bílá plíseň. Posílala jsem i stížnost a od té doby mu nejdřív všechno ochutnám. I ovocné kapsičky. Taky mohou být zkažené. Jako dost sem se bála Listerue, páč jsem těhu, ale všechno dobrý.

A také jste silně cítila vůni nějaké chemie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí