Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky prosím vás má některá podobnou zkušenost?
Dávala jsem dnes dceři milko smetanový tvaroháček, snědla 1-2 lžičky s tím že ho dál jíst nechce, že páchne a chutná divně. A ano, zapáchal jak nějakou chemikálií. Prošlý nebyl, skladovala jsem ho v lednici, nebyl v blízkosti žádné z chemikálií, tak mi to hlava nebere. Máte některá podobnou zkušenost, ať nemusím plašit? Děkuji ![]()
Ze dvou lžiček se asi nic nestane, neplašila bych. Děti občas sní i horší věci… U tvarohacku se mi ještě něco podobného nestalo. Ale narazila jsem na balení vanilínovych cukrů které byly hořké
též čerstvě koupené, žádné staleté zásoby…
Mě se to taky stalo, akorát už nevím s kterou značkou. Dávala jsem synovi jogurt a odmítnul ho vůbec ochutnat. Já to do sebe začla cpát a hned mi došlo, proč to nechtěl. Strašně to smrdělo a když jsem dootevřela víčko, byla tam bílá plíseň. Posílala jsem i stížnost a od té doby mu nejdřív všechno ochutnám. I ovocné kapsičky. Taky mohou být zkažené. Jako dost sem se bála Listerue, páč jsem těhu, ale všechno dobrý.
@Psylocke píše:
Mě se to taky stalo, akorát už nevím s kterou značkou. Dávala jsem synovi jogurt a odmítnul ho vůbec ochutnat. Já to do sebe začla cpát a hned mi došlo, proč to nechtěl. Strašně to smrdělo a když jsem dootevřela víčko, byla tam bílá plíseň. Posílala jsem i stížnost a od té doby mu nejdřív všechno ochutnám. I ovocné kapsičky. Taky mohou být zkažené. Jako dost sem se bála Listerue, páč jsem těhu, ale všechno dobrý.
A také jste silně cítila vůni nějaké chemie?