Znáte zklamání ze setkání naživo

Anonymní
30.4.10 21:04

Zklamání naživo

Ahoj, dlouho rozmýšlím zda založit toto téma.

Chtěla bych se zeptat na to, jak jste prožívaly/i (pro Juru :mrgreen: ) setkání s netovými kamarádkami na živo.

Já dřív chodila na chat a odtud mám opravdu spoustu přátel, s některými jsem si i nejdříve psala, ale naživo jsem se pak většinou bavila s někým jiným - a ti dodnes zůstali mými blízkými přáteli :andel:

Ale zpět k emiminku. Stalo se mi že jsem si skvěle rozumně s jednou maminkou, po čase jsme se sešly a já při prvním pohledu věděla že to bohužel nebude „ona“. Ne že by nebyla (nebo byla) hezká, nebo taková či maková :nevim:
Vlastně mi to bylo dost líto, že byla tolik jiná naživo než na psano.

Máte podobnou zkušenost? Nebo přesně opačnou?

Musím anonymně..snad chápete :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17911
30.4.10 21:08

ahoj, tuhle zkušenoist nemám. Mám ale kuriózně jinou zkušenost, že jsem se tu setkala s kamarádkou, se kterou jsem 15 let nebyla v kontaktu. Obě jsme tu byly pod nickem, ze kterého nešlo usoudit na totožnost, a znovu si „sedly“. Až pak se vyvrbilo, že se vlastně známe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.10 21:11

No, tak já mám naprosto stejnou zkušenost. Chodím do diskuze už pár let, s holkama si píšeme denně, s jednou z nich, která bydlí kousek od nás, jsem se sešla, ale taky to nebylo ono. :nevim: Nevim, je to zvláštní, na netu se bavíme úplně v pohodě, rozumíme si, ale naživo to bylo takové divné, občas jsem musela vymýšlet i témata, aby řeč nestála, fakt zvláštní a nečekané… :think:

taky anonymka, pochopitelně :-)

• Citovat
  • Upravit
23505
30.4.10 21:15

Tak u mě je to naopak. S jednou netovou kamarádkou se kamarádíme i v reálu, celý rodiny, opakovaně a už pár let a mám pocit, že jí znám celej život i ona mě. I když jsme každá jiná, v tom nejdůležitějším se shodnem na 150%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.10 21:15

Anonymko, jak říkáš - nečekané.
Já byla úplně v šoku. Nemůžu samozřejmě psát podrobnosti..

Zakl.

• Citovat
  • Upravit
3990
30.4.10 21:19

Tak u mě naopak - mám pocit, že s holkama, se kterýma jsem se potkala naživo, se „e-kamarádství“ prohloubilo. Taky proto se setkáváme opakovaně. :wink:
Ale umím si představit, že když se face-to-face nepovede, je to zklamání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
30.4.10 21:22

Já se setkala s několika holkama ze stálé diskuze se stejně starými dětmi a bylo to moc fajn…všechny byly takové, jak jsem si je představovala, seděly mi úplně stejně, jako při psaní a doufám, že zase nějaký sraz vyjde…
Opačná zkušenost musí být nepříjemná..

Příspěvek upraven 30.04.10 v 21:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.10 21:23

no zazila jsem a stalo to za kulovy.....
ale zase pres chat jsem sehnala manzela :lol:
bavili jsme se, prijel za mnou, jako za kamoskou a uz jsme spolu 7 let :lol:

• Citovat
  • Upravit
18305
30.4.10 21:27

Jééé, to je milé, že mě někdo považuje za skoro inventář eMimina… :mrgreen:

No ale teď vážně. Tady odsud jsem se ještě s nikým nesetkal (teda pokud někdo nebyl dneska na čarodějnicích v Brně-Obřanech, ale stejně jsem o vás nevěděl… :-( ), ale napadá mě asi 13 let stará zkušenost s chatem na WWW.SEZNAMKA.CZ

Kecali jsme, kecali a někdo tam přišel s nápadem dát si v Brně sraz. No tak jsme se sešli v hospodě, konkrétně v Charlie´s Hat na Kobližné. Ale asi jsem o d toho setkání čekal nemožné - tak jako když se lidi slezou v hospodě, tak se kecá o všem a o ničem. Taky z toho nic nebylo - a časem jsem se začal věnovat kontaktům v jiných komunitách (vždyť víte… :wink: ).

Příspěvek upraven 30.04.10 v 21:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
30.4.10 21:29

Já jsem taky získala kamarádku díky e-miminu ;-)
(více kamarádek, ale jen s jednou jsem se sešla live)
Naštěstí jsme si padly do oka :huban: Jsem za to moc ráda!!! Dokonce jsem byla příjemně překvapená, bála jsem se setkání, bylo to pro mě úplně nové, setkat se s někým, koho vlastně neznám naživo, ale jsem moc ráda, že jsem se odhodlala!!!
BettyB :huban: :palec: :lol:
Doufám, že se sejdu i s ostatníma holkama z naší diskuze ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
30.4.10 21:30

Tak mě napadá, někde jsem slyšel, že existuje v mezilidských vztazích „teorie optimální vzdálenosti“. Když chcete s nějakým člověkem dobře vycházet, musíte si najít ten optimální dištanc, ve kterém je to ono. Ani blíž, ani dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
30.4.10 21:32

Ahojky - já se setkala jen s pár lidma z Lide.cz a u většiny nelituju. Tak nějak jsem dokázala předem odhadnout, jestli mi v reálu „sednou“ nebo ne a pokud jsem si nebyla aspoň na 90% jistá, tak jsem do setkání nešla. Takhle jsem poznala i svou nej kamarádku - ta je sice o 12 let starší, ale ne nadarmo říkáme, že jsme skrytá siamská dvojčata :pankac: . Vlastně i svého přítele jsem tak poznala (náhoda - partnera jsem tenkrát nehledala)…takže když to shrnu, osobní setkávání hodnotím pozitivně. Ale bylo (profil už nemám) to hodně o „předvýběru“ :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.10 21:38

Pali, právě. Já mám taky pocit že mám „cit“ na lidi. I na ten netový projev. Je škoda, že nemůžu napsat víc, já měla už namyšlený program pro nás dvě, ale po setkání jsem se vymluvila. Docela by mne i zajímalo, jak to cítila ona, myslím, že jí to jistě muselo být taky líto.
Realita nám vlastně „ukradla“ kamárádku :lol: :cry:

Resp. pokud bychom se nesetkaly, jistě bychom si byly dobrými kamarádkami (netovými) i nadále.

Teď když si s někým píšu a rozumím, vždycky mě to napadne. :roll:

• Citovat
  • Upravit
11822
30.4.10 21:52

Tak já mám většinou dobré zkušenosti, pokud si s někým rozumím přes net (ať už jde o emimino nebo přes jiné servery apod.), tak většinou si rozumíme i naživo. Teda tak to aspoň vnímám já, za druhou stranu samozřejmě mluvit nemůžu :mrgreen: Ale určo mám i negativní zkušenosti, teď si na rychlíka vybavuju jedno holčinu, v písemné komunikaci to šlo, ale jak jsme se setkaly, nějak to nebylo ono, prostě jsme si až tak nesedly a v kontaktu už nejsme vůbec - nechce se mi ztrácet čas zdvořilostními frázemi o počasí nebo otázkama typu jak se máte :mrgreen: Jo a s manželem jsme se poznali přes seznamku.cz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
30.4.10 22:06

Také jsem si zažila takové zklamání, na emimi a ICQ jsme se dokázaly bavit hodiny, ale naživo nic moc… Hlavně i proto že Kubas se bál dětí, takže i to trošku ochlazovalo prostředí…

Teď mám v plánu přes léto objezdit republiku za pár spoludiskutovatelkami, tak jsem zvědavá zda mé držení se zpět abych nevypadala jak idiot nezpůsobí to že budu naopak vypadat jako tuplovaný idiot a nebudou ze mne moc zklamané… :)

A manžela mám z x-chatu, vykopala jsem si ho tam na „hřbitově“… :lol: Ani nevím zda ta místnost ještě je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová