Zklamání sama ze sebe - miniinterupce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.5.20 13:28

Zklamání sama ze sebe miniinterupce

V pátek jdu ke svému mudr. S tím že jsem těhotná ( 3 testy - pozitivní). A podstoupím miniinterupci jsem asi 5-6 tt.
Můj dotaz spočívá v tom jak to probíhá?
Jak dlouho trvá objednání na zákrok?
Jaké vyšetření potřebuji před zákrokem, zda musím k obvodnimu lékaři?
Zda mě pustí již ten den domů?

Pro mravní policii… Myslím si že tohle mě bude provázet celý život, takže nepotřebuji ještě aby jste si do mě kopali… Nevíte v jaké jsem situaci, nevíte proč tohle dělám.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
915
20.5.20 13:33

10-15 minut, 2-3 dny rekonvalescence, budeš tam na pokoji s podobnými případy, zbytek si nepamatuji, kárat tě nebudu, já na výběr neměla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
20.5.20 13:33

Byla jsem předloni. Na gyndě vypsal žádanku, telefonicky jsem se objednala hned na druhý den. Žádná předoperační prohlídka. Teda - chtěli ji, ale nikdo mě nedal žádanku, tak jsem neměla a řekli, že to neva. V 9 jsem se dostavila, v 11 mě to udělali, po 12 jsem šla domů. Jela jsem busem. Druhý den do práce. Na den výkonu jsem měla propustku, kdyby to bylo možné, radši bych si vzala volno a nadělala si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22812
20.5.20 13:38

Ja byla pred 14 lety.
Zakrok v narkoze, po 2h celkem jsem jela taxikem domu.
Miniinterupce nic neni. Horsi je pak kyretaz, to uz je na cele odpoledne i cely den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
20.5.20 13:45

Lepší, než se pak životem protrápit s nechtěnym dítětem… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15734
20.5.20 13:50

Něco bych napsal, ale asi všichni tušíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15734
20.5.20 13:50
@truelly píše:
Lepší, než se pak životem protrápit s nechtěnym dítětem… :kytka:

Nechtěné dítě to asi není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
20.5.20 13:55
@Anonymní píše:
V pátek jdu ke svému mudr. S tím že jsem těhotná ( 3 testy - pozitivní). A podstoupím miniinterupci jsem asi 5-6 tt.
Zda mě pustí již ten den domů?Pro mravní policii… Myslím si že tohle mě bude provázet celý život, takže nepotřebuji ještě aby jste si do mě kopali… Nevíte v jaké jsem situaci, nevíte proč tohle dělám.
@Anonymní píše:
Zda mě pustí již ten den domů?Pro mravní policii… Myslím si že tohle mě bude provázet celý život, takže nepotřebuji ještě aby jste si do mě kopali… Nevíte v jaké jsem situaci, nevíte proč tohle dělám.

Podívej se na stránky zdr. zařízení, kam pak půjdeš, tam to bude určitě vypsané.
Někde chtějí int. vyš. u obvodního a někde si to dělají sami…
A obj. se telef. určitě můžeš už dnes…
Po mini se chodí ten den domů, někde možná budou chtít doprovod, to se zeptej… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.20 13:57

Nedelej to :,( je to přece tvoje miminko.

• Citovat
  • Upravit
8850
20.5.20 14:00

@Zumpa proč si to myslíš? Možná selhala antina, nebo ji opustil chlap :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
20.5.20 14:12
@Anonymní píše:
Žádná situace ženu neopravňuje připravit dítě o život. A výčitky svědomí jsou tvé dobrovolné rozhodnutí. To dítě si smrt dobrovolně nevybralo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
20.5.20 14:16
@Anonymní píše:
Nedelej to :,( je to přece tvoje miminko.

Je to její věc anonymko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.5.20 14:19
@Anonymní píše:

Myslím, že teď nedokážeš odhadnout, zda tě to provázet nebude. Ale jak říkáš, neznáme okolnosti. Pro mě samotnou by to bylo veliké a bolestné dilema a neřešila bych to na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty