Zkrácená hráz

1278
26.10.10 19:53

Zkrácená hráz

Ahoj,

prosím o radu. Mám v těhotenské průkazce napsáno zkrácená hráz. Neví někdo co to znamená a hlavně jaký to mám vliv na porod.

Díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16631
26.10.10 19:59

Ahoj, řekla bych, že je prostě kratší / mezi vaginou a konečníkem / a pro porod… asi to, že by si měli dávat větší pozor při nástřihu - kama jej vést a případném natržení. Nebála bych se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
26.10.10 20:01

říkám si zda to není třeba dobře, jako že je menší, takže nebude třeba střihat… A oni to doktoři budou mít ještě o to těžší. Tak to abych nenarazila na nějakého vola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
26.10.10 20:09

Je to jen můj názor… nevím jaký budeš mít porod, případně co se opravdu medicinsky takhle označuje. Selskej rozum, ale já jsem byla nastřižená hodně a ještě se natrhla a OK… Neboj zvládneš to !!!
Užij si porod a hlavně miminko. / Hnedka bych do toho šla znovu … /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
26.10.10 20:12

Tak to já už chci mít porod za sebou. Těhotenství bylo celé úplně strašlivé. Už se těším až budu v pohodě a budu se moct zase normálně hýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
26.10.10 20:58

Tak to nevím jestli hnedka po porodu přijde… já jsem byla celá KO, ale ten adrenalin a radost všechno otupila a vlastně na to vzpomínám moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
27.10.10 14:46

To je jasné že to bude chvilku trvat, ale určitě to bude příjemnější s milovaným miminkem než s velkým břichem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí