Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, už jsem si dala i půlhodinovou teplou koupel a nepovolilo. Už hodinu v kuse mám tvrdý břicho(netvrdne v intervalech jak to znám-poslíci, prostě je tvrdý furt), nějak extra nebolí, jen pohyby prcka v podbřišku. Je to příííšerně nepříjemný. Je to normoš, nebo už to tam chystá…znáte to někdo? Jsem 39+1. Chodim tu v předklonu jak blbec, pač mi to tvrdé břicho nedovolí se úplně narovnat ![]()
irinek píše:
A máš vztahy po určitých min.? Nebo je prostě jen tvrdé.
tvrdý…pořád…
ježiš už chci porodit…už mě to totálně ničí!!!! ![]()
Zajeď do porodky. Minimálně zkontrolují mimčo a tebe. Asi bych neváhala.
To je divný,mělo by to aspoň chvílema povolovat,uháněj do porodky ![]()
To určitě neni normální pruběh,nebo nic co bych zažila já.Taky bych neváhala a jela do porodnice a pokud se tam nemáš jak dostat zavolej si sanitku
Já to taky takhle měla, jak píšeš, nemohla jsem se pořádně narovnat. Až později začaly stahy. Ale já měla porod vyvolávaný 14 dní před termínem. Taky bych upalovala do porodky, pro jistotu..
děkuji za reakce…po hodině a půl to povolilo a tvrdne v intervalech…takže asi zase poslové protože to nebolí, jen tvrdne. Příště počkám dýl, než založím téma…omlouvám¨se ![]()
irinek píše:
A máš vztahy po určitých min.? Nebo je prostě jen tvrdé.
Vztahy??
zřejmě překlep, ale pobavil mě
![]()
Sluníčko, drž se. Ať už je to tak nebo tak, brzy bude prcek s tebou. Já snad dnes neusnu. Je tam s tebou taťka? Nebo si sama?
lemaz píše:
Sluníčko, drž se. Ať už je to tak nebo tak, brzy bude prcek s tebou. Já snad dnes neusnu. Je tam s tebou taťka? Nebo si sama?
Ahoooj
taťka je tu se mnou a hroutí se
Ale myslim že to zaspim…naštěstí už to neni v kuse, ale v intervalech…jen to ne a ne přestat…naštěstí to nebolí, jen tlačí, ale je to teda pěkná votrava!!! ![]()
prodigy222 píše:lemaz píše:Ahoooj
Sluníčko, drž se. Ať už je to tak nebo tak, brzy bude prcek s tebou. Já snad dnes neusnu. Je tam s tebou taťka? Nebo si sama?taťka je tu se mnou a hroutí se
Ale myslim že to zaspim…naštěstí už to neni v kuse, ale v intervalech…jen to ne a ne přestat…naštěstí to nebolí, jen tlačí, ale je to teda pěkná votrava!!!
Moc moc ti držim palečky a myslim že to přijde brzo,tak přeju at je to rychlé a miminko brzo u Vás v náručí.Už se těšim až napíšeš že jste doma ve 3
![]()
Michaelakkk píše:irinek píše:Vztahy??
A máš vztahy po určitých min.? Nebo je prostě jen tvrdé.zřejmě překlep, ale pobavil mě
![]()
Chichi taky me to pobavilo ![]()
prodigy tak at uz jsme brzy tri ![]()
Tami a Kamčo, díky díky díky
Samý poplachy a prdlajs z toho…už je to na bednu
Mrňouskovi se u mě očividně líbí…závisláček ![]()