Porod v Praze, bydlím v Benešově - musím mít vlastní odvoz?

5548
19.10.10 15:02

Jak to bude?

Bydlím v Benešově,ale registrovaná jsem v Praze.Chci se zeptat zda když si tady zavolám sanitku zda mě odveze do Prahy a nebo musím mít vlastní odvoz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4190
19.10.10 15:09

Sanita tě odveze do nejbližší nemocnice…není to taxík ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
19.10.10 15:18

Není pravda že tě odveze do nejbližší nemocnice, odveze tě tam kde jsi registrovaná k porodu a kde o tobě mají záznamy.
např. bydlela jsem ve Vrchlabí(tam je také porodnice,ale rodit jsem tam nechtěla). Registrovaná k porodu jsem byla v Jilemnici (sanita mě odvezla do Jilemnice, bez řečí)
Ale samozřejme tě nepoveze 150km :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
19.10.10 15:39

Hm do Prahy je to cca 55km tak jsem zvědavá… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21549
19.10.10 15:46

no každopádně po zkušenostech z minulého týdne si před odjezdem do porodnice zavolej. já byla registrovaná v Podolí, ale to nepřijímalo, protože bylo plno. tak jsem volala Motol, tam to samé. nakonec jsme jeli na Bulovku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
19.10.10 15:50

V papírech píšou že od 36tt mě musí vzít tak jsem zvědavá..Pokud bude plno asi si mě dají na strop :-D .Trochu se toho bojim,teď čtu samé špatné zkuenosti :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.10.10 16:13
maminka189 píše:
V papírech píšou že od 36tt mě musí vzít tak jsem zvědavá..Pokud bude plno asi si mě dají na strop :-D .Trochu se toho bojim,teď čtu samé špatné zkuenosti :-(

Kdyz maji stop stav, tak te nevezmou. Nevim, o jakou se jedna porodnici. Ale v Podoli te opravdu nevezmou, i kdyz jsi zaregistrovana.

• Citovat
  • Upravit
5548
19.10.10 16:47

Apolinář :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
19.10.10 17:24

Já jsem byla registrovaná v Podolí a rodila jsem v lednu když byly mrazy,máme auto starou skořápku tak jsem měla strach,že nenastartujem a budu si muset volat sanitku.Tak sem se v Podolí ptala,jestli mě ta sanita odveze tam když si řeknu že tam sem registrovaná a oni mi řekli, že prej do nejbližší porodnice (což byly Vinohrady).Auto sme naštěstí nastartovaly-no teda nevim jestli naštěstí protože v Podolí už bych nikdy rodit nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
19.10.10 18:51

No a prý se teď na Podolí stojí fronty :think: .Já sem taky do Podolí nechtěla protože sestře tam před 7 lety pokazil dr porod a malej má následky na celej život :pocitac: :pocitac: .Hm u nás je Benešovská a Táborská porodka,ale ty jsou prej taky přecpaný :think: No nejhorší je přítel je od pondělí do pátku pryč a já mám doma 2 letého syna tak nevim kam ho dát než přijede…Příbuzné máme akorád v Praze.No bude to zážitek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
20.10.10 09:46

ahoj tak touhle diskusi jste me docela nahlodali. mam termin sice az 3.11. ale Motol ma ted do 30.10 zavreny porodni saly a prej si mam zavolat sanitku aby me nekam odvezla. no jenze ja jsem z Brandysa nad Labem a tady porodnice je do ktery fakt nechci, to bych se jinak nehlasila pres celou prahu, že?!
tak ted teda doufam ze malej ve me vydrzi a nebudu se pak muset s nekym v sanitce dohadovat :roll:
je tu moznost nasednout do auta a jet nekam do porodky ale tam mi muzou rict ze me nevezmoua co pak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
20.10.10 10:19

Hmmm,tak koukám že s porodem to u mě bude taky zajímavý,já mám nejblíž Nymburk a tam rodit nechci ani náhodou,jsem registrovaná v Neratovicích,ale při posledním monitoru mi PA řekla,že než pojedu rodit,tak si mám zavolat,jestli nemaj stop stav,že teď jsou přecpané porodnice všude, :-(
to je dobrý,asi budu rodit v autě :-D

Zizi brandýs mám taky kousek,ale tam taky nechci,slyšela jsem své :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
20.10.10 23:03
Janca.Zik píše:
Hmmm,tak koukám že s porodem to u mě bude taky zajímavý,já mám nejblíž Nymburk a tam rodit nechci ani náhodou,jsem registrovaná v Neratovicích,ale při posledním monitoru mi PA řekla,že než pojedu rodit,tak si mám zavolat,jestli nemaj stop stav,že teď jsou přecpané porodnice všude, :-(
to je dobrý,asi budu rodit v autě :-D

Zizi brandýs mám taky kousek,ale tam taky nechci,slyšela jsem své :-(

Já v Brandýse rodila.Při první době porodní za mnou furd někdo chodil zda něco nepotřebuju a porod taky na 1.Šestinedělí už bylo horší.Dostala jsem na pokoj pěkné káči,který chtěli mít svůj klid :roll: ,takže když se uvolnil nadstandart tak jsem neváhala ho zabrat.Jinak sestry super milé a ochotné a ty dětské ty byli protivné,ale v noci se z miminka šmudlali a to mě docela mile překvapilo.No kdyby to šlo,klidně bych tam šla rodit zase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
27.10.10 16:44
Janca.Zik píše:
to je dobrý,asi budu rodit v autě :-DZizi brandýs mám taky kousek,ale tam taky nechci,slyšela jsem své :-(

ja ho mam co by kamenem dohodil a fakt ne, to radsi porodim v sanitce. ale co tak ctu a vidim tak uz snad nechci rodit ani v Motole :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
29.10.10 09:15

Já mám podobný problém, spádová nemocnice Motol, ale vyhlídlé Hořovice, kde se ale neregistruje. Když zavolám sanitku, skončím asi taky v Praze. Radši si jdu vyhlídnout nějaký místní taxi, kdyby manžel nestíhal:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí