Prasknutí plodové vody ve vaně

387
18.10.10 19:57

Prasknutí plodové vody ve vaně

Prosím stalo se někomu že mu praskla voda ve vaně- poznám to ležela jsem tam břicho vydalo divný zvuk a je od té doby měkké jen při vstátí ze mě nic neteče:-(
Nevím co mám dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
18.10.10 20:00

Tak si vem nějakou vložku, chvilku choď, většinou to bývá tak, že plodovka pak aspoň ucvrnkává. Pokud bude vložka alespoň vlhká, jeďte do porodky, nalijou na ni testovaci tekutinu a ta by měla odhalit, zda vytéká plodovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
18.10.10 20:29

Tak já bych to třeba poznala na tuty. Žádnej zvuk to sice nevydalo, jestli břicho změklo nevim, ale po prasknutí (slušná louže) ze mě voda neustále tekla až do konce. Jo a 15 minut od prasknutí kontrakce jak kráva po 5ti minutách. Ale každý to má jinak :nevim:

Taky radím vložku a jestli bude vlhká tak do porodky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
18.10.10 20:39

plodová voda není čirá tekutina takže ve vaně by jsi to určitě poznala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
18.10.10 20:47

Já měla podobný problém, bála jsem se, jestli bych to poznala v bazéně, pač jsem tam byla furt - PA mi řekla, že určitě. ( teď už to vím taky - ten pocit tepla) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
18.10.10 20:55

Tak nevim ta vana byla horká tak bych teplo necítila.Vzala jsem si vložku a zatím nic tak asi se nic neděje břicho mám měký ale třeba to je jen pocit uvidím co bude dál jinak už týden přenásím a zítra jdu na kontrolu tak když tak to zítra uviděj snad se nic nestane.Jsou to teda stresy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
18.10.10 21:00

Ja bych jela do porodnice tak i tak, pokud mas podezreni. Lepsi zbytecne nez pozde.
Ja jsem prasknuti vody poznala, protoze to bylo jako by mi prasknul v brise balonek. Ale voda vytekla naraz a pak nic. Malej byl totiz zaseknuty nahore a tak jsem do porodnice prijela se suchou vlozkou. PA na mne koukala jak na magora co tam delam, ale nastesti tam par kapicek bylo, protoze rekla jj je tam troska plodove vody. Jo a jakmile to prasklo tak se mi rozjeli kontrakce co tri minuty a mnohem silnejsi nez jsem mela do re doby.

Kazda jsme jina.
Radsi jed…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
18.10.10 21:03

pokud týden přenášíš, jeď, tím nic nezkazíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
18.10.10 22:01

Mně lupla sama při porodu a to se nedá přehlédnout…
Pokud jen ukapává, tak je to v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
18.10.10 22:48

Janka, nevím jak jsi to myslela, že pokud ukapává,je to v poho. I pokud voda jen ukapává, musí jet do porodnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
18.10.10 22:51

vložku mám pořád uplně suchou tak půjdu spát a uvidim ráno jdu na kontrolu. Asi jsem si to jen vsugerovala nic mi neni a žádné stopy vody jsem nenašla tak to byl asi jen pocit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
19.10.10 07:58

tak držím palce,a dej vědět,jak to dopadlo. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
19.10.10 08:50

určitě dám vědět co řekli teď jsem vstala vložka pořád suchá břicho normální trochu bolí ale nic moc.Zachvíly pojedu a potom se ozvu :mavam: a děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
19.10.10 09:15

Ahoj tak me praskla voda ve vane a fakt si toho nejde nevsimnout :-D citila sem ze ze mne neco tece i ve vode a kdyz sem vstala tak to bylo jasny protoze to teklo porad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
19.10.10 13:55

Mně v porodnici řekli, že když plodovka praskne, teče pořád až do porodu, takže bys to poznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí