Maminky co rodily v Karviné

21
18.10.10 16:44

Maminky co rodily v Karviné

Ahoj pomalu se mi blíží termím porodu a chtěla bych rodit v karviné a mít u sebe svého doktora Lipku. Jaké máte zkušenosti s porodnici v karviné? A Neměla jste některá taky pana Lipku u porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3960
18.10.10 18:07

Já jsem v Karviné spokojená nebyla. Je to tam o známostech. Já měla nepostupující porod a po 16 hodinách, kdy už byly několik hodin špatné ozvy, musela jít malá ven vaxem. Za 5 minut dvanáct. Holt jsem tam neměla známého, který by zavolal a vzali by mě na císaře. Vím, že to není žádná výhra, ale v té chvíli jsem se za císaře velmi modlila. Na dotaz ohledně epidurálu na mě vrhla vrchní sestra tak nenávistný pohled, že jsem se jí málem začala omlouvat. :evil:

Vybavení šestinedělí - středověk! Pokoje po 4. Na chodbě 2 (slovy DVA společné záchody), sprchy rovněž DVĚ.

Druhé dítko jsem rodila v Třinci a byla jsem nadmíru spokojená!

A to jde chtít mít u porodu svého lékaře? V Karviné?? Velmi pochybuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.10.10 19:01

Jo jdete na porodnickém je zástupcem primáře doktor Lipka a já k němu chodím od začátku těhotenství a říkal že pokud budu chtít můžu ho mít u porodu. Právě proto tam chci jít, je to suprový doktor a už o mě všechno ví,jinak bych šla taky do Třince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
18.10.10 19:17

Rodila jsem v Karviné a nemůžu si stěžovat, PA byly všechny skvělé, strávila jsem na porodním 3 dny než se malá narodila. Ano pokoje jsou sice z dob středověku, ale co jsem tam byla tak jsme byli na pokoji jen 2 a většinou co přijely maminy rodit tak šli hned na sál. A na oddělení šestinedělí jsem si taky nemohla stěžovat :-) ono platí sto lidí sto názorů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
19.10.10 09:31

Jojo, „za mě“ byly pokoje narvané k prasknutí :lol:

Pokud by mi můj lékař slíbil, že bude u mého porodu, tak tam jdu taky i za cenu středověkých pokojů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí