Sex v šestinedělí

rozmary
17.10.10 17:33

Sex v šestinedělí

Ahoj maminky,jsem skoro tři neděle po porodu a už možná týden laškuju s myšlenkou,že bych měla chuť na sex,cítím se dobře,hráz už nebolí,jenom mám strach,jestli by mi manžel nemohl tak brzo po porodu nějak ublížit.Je tu některá mamča,která se do toho pustila už v šestinedělí???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce odborníka

Gynekolog

MUDr. Jiří Škultéty
JST Medical Pro, s.r.o.

22.3.24 10:50

Většina žen není fyzicky připravena na styk, ještě může mít očistky, tedy se zvyšuje riziko infekce atd. Lepší je s prvním pohlavním stykem počkat.

Reakce:

Velikost písma:
3492
17.10.10 17:35

Můžu říct akorát to, že závidím a fakt zírám 8-o Já měla problémy rok. Děsím se co přijde teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
17.10.10 17:38

Já bych jenom měla chuť,ovšem nevím co bude následovat až dojde k milování,třeba mě to hodně rychle přejde :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11502
17.10.10 17:40

ahoj, vim že by se to nemělo, ale byla jsem po císaři a ani jsem nešpinila, chuť byla a tak jsem chlapa „znásilnila“ 3 týdny po porodu a vše bylo OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
17.10.10 17:41

no já po 3 týdnech už nešpinila, sice jsem 2 týdny nemohla na zadku ani sedět, ale zobala jsem homeopatika a najednou mi bylo dobře, chut byla velká, takže jsme to po 3 týdnech zkusili, sice jsme se u toho víc nasmáli, protože jsme byli oba napnutí, jak to půjde, manžel by moc opatrný, že jsme smáli, že je to jako poprvé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
17.10.10 17:42

my jsme na to hupli v 5 tydnu, ale teda nic moc… za 1 to trochu bolelo, za 2 jsem pak trosku krvacela, za 3 strasna spotreba lubrikantu.. :mrgreen: hele vsak to zkuste, kdykoliv muzete prestat kdyby to bolelo… me je to trosku neprijemny jeste ted je to 11tydnu po porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
17.10.10 17:44

bedru a co bolesti,já jsem šitá jen z venku,tak si myslím že by to mohlo jít,po císaři jsme taky na nic nečekali,ale to jsem měla jizvu na břiše :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17675
17.10.10 17:45

Ahoj, taky se přidávám - 4 týdny po porodu jsem už ani neměla očistky, takže jsme na to v pohodě hupli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
17.10.10 17:59

Tak my jsme s manželem na to šli cca 4-5 týdnů po porodu,když mi skončili očistky taky jsem se hrozně bála,byla jsem hodně šitá a pak se mi rozjeli stehy apod,ale manžel byl opatrný sice jsme museli použít odně gelu,ale šlo to a ani to nebolelo.Musíš to zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
17.10.10 18:05

No holky…jsem 4týdny po porodu..nekrvácím nic a mám chuť na sex jako blázen..... :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
17.10.10 18:08
rozmary píše:
bedru a co bolesti,já jsem šitá jen z venku,tak si myslím že by to mohlo jít,po císaři jsme taky na nic nečekali,ale to jsem měla jizvu na břiše :mrgreen:

bolesti jsem neměla, jinak by jsme to přerušili, manžel se mě pořád ptal, jestli mě něco nebolí, že přestane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
17.10.10 18:22

Ahojky,jsem dost překvapená,protože jsem myslela,že jsem blázen když jsem si pohrávala s myšlenkou na sex už 4týdny po porodu,jen si pořád říkám,že to ty dva týdny ještě vydržím,než půjdu na kontrolu k doktorce.tak uvidíme :lol:
Chci se zeptat jestli už berete nějakou antikoncepci,nebo jestli si zatím jen dáváte pozor??
Můžou se brát prášky když kojíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
17.10.10 18:36

Já v tu chvíli žádný prášky nebrala, ale náhoda je potvora a tak jsme radši použili ochranu. Prášky při kojení brát můžeš, dr. ti napíše takový, který se při kojení brát můžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
17.10.10 18:37

My po třech a půl týdnech a to jsem si týden předtím pomalu musela svazovat nohy provázkem, abych je udržela u sebe :mrgreen: Bylo to sice v poho, ale takové - neurazí, nepotěší-.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
17.10.10 18:38

Nějaký prášky se brát můžou i u kojení.Antikoncepci zatím nemám,asi jí napíše doktor po šestinedělí.Jinak po prvním porodu jsme zkoušeli v šestinedělí poprvé použít kondom,měla jsem strach abych hned neotěhotněla znovu,prasknul :mrgreen:,takže přerušovaná soulož asi zatim :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí