Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Většina žen není fyzicky připravena na styk, ještě může mít očistky, tedy se zvyšuje riziko infekce atd. Lepší je s prvním pohlavním stykem počkat.
Můžu říct akorát to, že závidím a fakt zírám
Já měla problémy rok. Děsím se co přijde teď.
Já bych jenom měla chuť,ovšem nevím co bude následovat až dojde k milování,třeba mě to hodně rychle přejde ![]()
ahoj, vim že by se to nemělo, ale byla jsem po císaři a ani jsem nešpinila, chuť byla a tak jsem chlapa „znásilnila“ 3 týdny po porodu a vše bylo OK.
no já po 3 týdnech už nešpinila, sice jsem 2 týdny nemohla na zadku ani sedět, ale zobala jsem homeopatika a najednou mi bylo dobře, chut byla velká, takže jsme to po 3 týdnech zkusili, sice jsme se u toho víc nasmáli, protože jsme byli oba napnutí, jak to půjde, manžel by moc opatrný, že jsme smáli, že je to jako poprvé ![]()
my jsme na to hupli v 5 tydnu, ale teda nic moc… za 1 to trochu bolelo, za 2 jsem pak trosku krvacela, za 3 strasna spotreba lubrikantu..
hele vsak to zkuste, kdykoliv muzete prestat kdyby to bolelo… me je to trosku neprijemny jeste ted je to 11tydnu po porodu…
bedru a co bolesti,já jsem šitá jen z venku,tak si myslím že by to mohlo jít,po císaři jsme taky na nic nečekali,ale to jsem měla jizvu na břiše ![]()
Ahoj, taky se přidávám - 4 týdny po porodu jsem už ani neměla očistky, takže jsme na to v pohodě hupli ![]()
Tak my jsme s manželem na to šli cca 4-5 týdnů po porodu,když mi skončili očistky taky jsem se hrozně bála,byla jsem hodně šitá a pak se mi rozjeli stehy apod,ale manžel byl opatrný sice jsme museli použít odně gelu,ale šlo to a ani to nebolelo.Musíš to zkusit.
No holky…jsem 4týdny po porodu..nekrvácím nic a mám chuť na sex jako blázen..... ![]()
rozmary píše:
bedru a co bolesti,já jsem šitá jen z venku,tak si myslím že by to mohlo jít,po císaři jsme taky na nic nečekali,ale to jsem měla jizvu na břiše
bolesti jsem neměla, jinak by jsme to přerušili, manžel se mě pořád ptal, jestli mě něco nebolí, že přestane ![]()
Ahojky,jsem dost překvapená,protože jsem myslela,že jsem blázen když jsem si pohrávala s myšlenkou na sex už 4týdny po porodu,jen si pořád říkám,že to ty dva týdny ještě vydržím,než půjdu na kontrolu k doktorce.tak uvidíme ![]()
Chci se zeptat jestli už berete nějakou antikoncepci,nebo jestli si zatím jen dáváte pozor??
Můžou se brát prášky když kojíte??
Já v tu chvíli žádný prášky nebrala, ale náhoda je potvora a tak jsme radši použili ochranu. Prášky při kojení brát můžeš, dr. ti napíše takový, který se při kojení brát můžou.
My po třech a půl týdnech a to jsem si týden předtím pomalu musela svazovat nohy provázkem, abych je udržela u sebe
Bylo to sice v poho, ale takové - neurazí, nepotěší-.
Nějaký prášky se brát můžou i u kojení.Antikoncepci zatím nemám,asi jí napíše doktor po šestinedělí.Jinak po prvním porodu jsme zkoušeli v šestinedělí poprvé použít kondom,měla jsem strach abych hned neotěhotněla znovu,prasknul
,takže přerušovaná soulož asi zatim ![]()
Ahoj maminky,jsem skoro tři neděle po porodu a už možná týden laškuju s myšlenkou,že bych měla chuť na sex,cítím se dobře,hráz už nebolí,jenom mám strach,jestli by mi manžel nemohl tak brzo po porodu nějak ublížit.Je tu některá mamča,která se do toho pustila už v šestinedělí???