Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak to uz aby to bylo
ja myslela ze se prave musi cekat na prvni den ms..ta by prave mohla prijit treba az za pul roku..to bych nevydrzela ![]()
@rybankaaa píše:
Opravdu:-)sam gyndak mi to tak rek
já zvolila antikoncepci sayanu
Ja mela driv lindynete ale bolela me z nich hlava.ted mam sidretela prasky a dobry
@rybankaaa píše:
Ja mela driv lindynete ale bolela me z nich hlava.ted mam sidretela prasky a dobry
tak snad budou vyhovovat ![]()
@rozmary Ahoj, my jsme to zkusili už 13. den po porodu
. Ale je to risk, ptž. se Ti do dělohy může dostat infekce.
Holky, takový divný dotaz…Patříme k těm, co nevydrželi bez sexu 6 týdnů a vletěli jsme na to 2 a půl týdne po porodu…Všechno v pohodě, jen jsem nervozní z toho, že mi to „tam“ přišlo nějaké volné… Myslíte, že se to ještě nestáhlo, a že to po 6-ti týdnech bude jiné? Upraví se to ještě? Trochu mě to znervoznilo, takovou bych ji moc nechtěla, přestože ho má manžel dost velkého, nebylo to „natěsno“…
Zase je pravda, že jsem rodila velké dítě, přes 4 kila… Jak to může být?
Víc než toho, že je to tam nějaké volné, bych se teda bála, že si zavleču nějakou infekci.
Jinak o cvičení po porodu na zpevnění pánevního dna jsi nic neslyšela? A o tom, že je šestinedělí od toho, aby se rodička dala jakž takž do kupy, takže po dvou týdnech asi nějaké zázraky očekávat nelze?
Tohle nikdy nepochopim, je to podle me nezodpovednost ke svemu telu ![]()
Super, přesně na to jsem se ptala. Klasika tady, opravdu…Dík za odpovědi ![]()
PS. měli jsem kondom a jinak jsem se na to cítila tak proč ne…
Většina dotazů tady v diskuzi, jak někteří v šestinedělí otěhotněli a nechtěli, mi přijde daleko nezodpovědnější. ![]()
Tak 2 a půl týdnu mi přijde už docela extrém..My nevydrželi, ale to bylo až 5 týdnů po a byla jsem už komplet bez očistek atd..Jinak jak tu již bylo zmíněno, cvičení pánevního dna jsem začala už v porodnici a chce to něco dělat..jestli se nechceš počurávat a cítit se lépe..
@Anonymní píše:
Super, přesně na to jsem se ptala. Klasika tady, opravdu…Dík za odpovědi
PS. měli jsem kondom a jinak jsem se na to cítila tak proč ne…
Většina dotazů tady v diskuzi, jak někteří v šestinedělí otěhotněli a nechtěli, mi přijde daleko nezodpovědnější.
Nebuď vztahovačná, hned první odpověď byla k věci..
Malej měl porodní váhu 4 160g a mám to „tam“ naprosto v pořádku, ale je pravda, že my jsme počkali až mi vypadaj stehy a zhojí se to. Bylo to přes 5 týdnů. Určitě se ti to stáhne, po 2 a pul týdne, nemůžeš čekat zázraky. ![]()
@Anonymní píše:
Holky, takový divný dotaz…Patříme k těm, co nevydrželi bez sexu 6 týdnů a vletěli jsme na to 2 a půl týdne po porodu…Všechno v pohodě, jen jsem nervozní z toho, že mi to „tam“ přišlo nějaké volné… Myslíte, že se to ještě nestáhlo, a že to po 6-ti týdnech bude jiné? Upraví se to ještě? Trochu mě to znervoznilo, takovou bych ji moc nechtěla, přestože ho má manžel dost velkého, nebylo to „natěsno“…Zase je pravda, že jsem rodila velké dítě, přes 4 kila… Jak to může být?
Mam to stejne, nevydrzom bez sexu, meli jsme ho po 3 tydnech. 3 dnech. Ale zmenu jsem necitila
Většina žen není fyzicky připravena na styk, ještě může mít očistky, tedy se zvyšuje riziko infekce atd. Lepší je s prvním pohlavním stykem počkat.