Sex v šestinedělí

Napsat příspěvek

Reakce odborníka

Gynekolog

MUDr. Jiří Škultéty
JST Medical Pro, s.r.o.

22.3.24 10:50

Většina žen není fyzicky připravena na styk, ještě může mít očistky, tedy se zvyšuje riziko infekce atd. Lepší je s prvním pohlavním stykem počkat.

Velikost písma:
nuninove
14.6.13 09:46

Tak to uz aby to bylo :D ja myslela ze se prave musi cekat na prvni den ms..ta by prave mohla prijit treba az za pul roku..to bych nevydrzela :D

• Citovat
  • Upravit
rybankaaa
14.6.13 10:03

Ne, vubec se nedes..zacnes zobat hned:-)

• Citovat
  • Upravit
nuninove
14.6.13 10:38

Dekuju :) :) budu si muset jeste 5 tydnu pockat :/

• Citovat
  • Upravit
434
16.6.13 10:39
@rybankaaa píše:
Opravdu:-)sam gyndak mi to tak rek

já zvolila antikoncepci sayanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rybankaaa
16.6.13 21:15

Ja mela driv lindynete ale bolela me z nich hlava.ted mam sidretela prasky a dobry

• Citovat
  • Upravit
434
18.6.13 11:35
@rybankaaa píše:
Ja mela driv lindynete ale bolela me z nich hlava.ted mam sidretela prasky a dobry

tak snad budou vyhovovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
18.6.14 18:49

@rozmary Ahoj, my jsme to zkusili už 13. den po porodu ;)). Ale je to risk, ptž. se Ti do dělohy může dostat infekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.15 19:34

sex 2 týdny po porodu

Holky, takový divný dotaz…Patříme k těm, co nevydrželi bez sexu 6 týdnů a vletěli jsme na to 2 a půl týdne po porodu…Všechno v pohodě, jen jsem nervozní z toho, že mi to „tam“ přišlo nějaké volné… Myslíte, že se to ještě nestáhlo, a že to po 6-ti týdnech bude jiné? Upraví se to ještě? Trochu mě to znervoznilo, takovou bych ji moc nechtěla, přestože ho má manžel dost velkého, nebylo to „natěsno“… :? Zase je pravda, že jsem rodila velké dítě, přes 4 kila… Jak to může být?

• Citovat
  • Upravit
33005
23.3.15 19:38

Víc než toho, že je to tam nějaké volné, bych se teda bála, že si zavleču nějakou infekci. :roll: Jinak o cvičení po porodu na zpevnění pánevního dna jsi nic neslyšela? A o tom, že je šestinedělí od toho, aby se rodička dala jakž takž do kupy, takže po dvou týdnech asi nějaké zázraky očekávat nelze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
23.3.15 20:00

Tohle nikdy nepochopim, je to podle me nezodpovednost ke svemu telu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.15 20:06

Super, přesně na to jsem se ptala. Klasika tady, opravdu…Dík za odpovědi ;)
PS. měli jsem kondom a jinak jsem se na to cítila tak proč ne…
Většina dotazů tady v diskuzi, jak někteří v šestinedělí otěhotněli a nechtěli, mi přijde daleko nezodpovědnější. :*

• Citovat
  • Upravit
1201
23.3.15 20:07

Tak 2 a půl týdnu mi přijde už docela extrém..My nevydrželi, ale to bylo až 5 týdnů po a byla jsem už komplet bez očistek atd..Jinak jak tu již bylo zmíněno, cvičení pánevního dna jsem začala už v porodnici a chce to něco dělat..jestli se nechceš počurávat a cítit se lépe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
23.3.15 20:08
@Anonymní píše:
Super, přesně na to jsem se ptala. Klasika tady, opravdu…Dík za odpovědi ;)
PS. měli jsem kondom a jinak jsem se na to cítila tak proč ne…
Většina dotazů tady v diskuzi, jak někteří v šestinedělí otěhotněli a nechtěli, mi přijde daleko nezodpovědnější. :*

Nebuď vztahovačná, hned první odpověď byla k věci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
23.3.15 20:10

Malej měl porodní váhu 4 160g a mám to „tam“ naprosto v pořádku, ale je pravda, že my jsme počkali až mi vypadaj stehy a zhojí se to. Bylo to přes 5 týdnů. Určitě se ti to stáhne, po 2 a pul týdne, nemůžeš čekat zázraky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2515
23.3.15 20:26
@Anonymní píše:
Holky, takový divný dotaz…Patříme k těm, co nevydrželi bez sexu 6 týdnů a vletěli jsme na to 2 a půl týdne po porodu…Všechno v pohodě, jen jsem nervozní z toho, že mi to „tam“ přišlo nějaké volné… Myslíte, že se to ještě nestáhlo, a že to po 6-ti týdnech bude jiné? Upraví se to ještě? Trochu mě to znervoznilo, takovou bych ji moc nechtěla, přestože ho má manžel dost velkého, nebylo to „natěsno“… :? Zase je pravda, že jsem rodila velké dítě, přes 4 kila… Jak to může být?

Mam to stejne, nevydrzom bez sexu, meli jsme ho po 3 tydnech. 3 dnech. Ale zmenu jsem necitila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí