Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat těch co rodily v Olomoucké fakultní nemocnci,jaké to je na oddělení šestinedělí? A popřípadě těch,co rodily císařem,jak to probíhá,za jak dlouho jste šly domů? Díky
Když si vyjedeš nahoru na stránku,je tam modrá lišta a skoro uprostřed napsáno PORODNICE. Po rozkliknutí si najdi tu svoji a recenzí je tam víc,než dost. Stačí jen koukat ![]()
Ahoj,já tam rodila,ale už to bude skoro 10let. Byla jsem tam spokojená jak na por.sále tak na šesti nedělí.Byly tam moc hodné sestřičky. Rády mi se vším pomohly,poradily. Nemůžu si stěžovat. Domů jsem šla 4 den po porodu. Ale jak říkám je to 10 let a za tu dobu se to tam jistě změnilo i sestry. Já byla spokojená ![]()
ahojky, já rodila v OL pred dvea lety CS, malý mel polohu zahlavim, takze jinak to neslo:-(, ja byla max.spokojena, jak na gyndě, tak na jip i na novorozenecke. Den predem mi delali predoperacni a dalsi den se slo na vec. Mela jsme celkovou narkozu. Ja si na Ol nemuzu stezovat, opravdu jsme byla spokojena az na tu stravu, ktera si mysli, mneni vhodna pro zacinajici, kojici maminky:-(