Otevřený čípek před porodem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
162
11.10.10 14:23

čípek

Ahoj holky,chci se vás zeptat,dnes jsem byla v poradně a dr mi řekla že podle nálezu si myslý že do týdne porodím :lol: .Mám číek 1-1,5 a otevřená jsem na prst.Tak se chci zeptat,kdo jste na tom byly jako já za jak dlouho jste porodily vy :think: .Moc děkuji za odpovědi snad jste mě pochopily :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
11.10.10 14:34

Tenhle nález jsem měla už ve středu 6.10. a stále nic a nna dnešní kontrole ho mám stejný :think: Ty hodnot nic nevypovídají :-( Porodit můžeš klidně i dneska :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
11.10.10 14:48

já měla 1 cm čípek prostupný pro špičku prstu a 10dní jsem přenášela a porod mi vyvolávali

vůbec tady s nikým nesrovnávej, porod se dokáže rozjed u každé úplně z jiného nálezu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
11.10.10 14:50

Na prst uz jsem otevrena tyden, to fakt nic nerika.

Zitra jdu na vyvolani ;)

• Citovat
  • Upravit
21470
11.10.10 21:48

hmm, tak s klárkou jsem byla na prst otevřená od 32tt a porodila jsem 38+3 ;-) fakt se nedá srovnávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
13.10.10 19:50

Ja jsem byla otevřena 3 tydny pred terminem na 1 cm a doktor mi rekl,ze muzu porodit dalsi den anebo az v terminu,kazdy vecer jsem presvedcovala mimi,at jeste chvili pocka,pokud je mu u me dobre :-) ,ze jeste musime pred tim nez prijde udelat spoustu veci,pokazde jak jsem sla na kontrolu tak jsem byla vic otevrena a v den terminu me doktor se zdesenim hnal hned do porodnice,ze uz rodim,byla jsem otevrena na 5 cm a nic mi nebylo (obcas mi jen tvrdlo bricho nic vic)a musela jsem se smat,ze to neni mozne :lol: ,tak jsem v klidu jeste odridila domu,tam jsem se pripravila a zbalila a jeli jsme do Vsetina,porod se mi rozjel az kdyz mi v porodce praskli vodu a celkove bolesti mi trvaly jen 5 hodin,protoze jsem uz byla otevrena,tak jsem rada,ze to tak dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí