Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,chci se vás zeptat,dnes jsem byla v poradně a dr mi řekla že podle nálezu si myslý že do týdne porodím
.Mám číek 1-1,5 a otevřená jsem na prst.Tak se chci zeptat,kdo jste na tom byly jako já za jak dlouho jste porodily vy
.Moc děkuji za odpovědi snad jste mě pochopily
.
Tenhle nález jsem měla už ve středu 6.10. a stále nic a nna dnešní kontrole ho mám stejný
Ty hodnot nic nevypovídají
Porodit můžeš klidně i dneska ![]()
já měla 1 cm čípek prostupný pro špičku prstu a 10dní jsem přenášela a porod mi vyvolávali
vůbec tady s nikým nesrovnávej, porod se dokáže rozjed u každé úplně z jiného nálezu ![]()
Na prst uz jsem otevrena tyden, to fakt nic nerika.
Zitra jdu na vyvolani ![]()
hmm, tak s klárkou jsem byla na prst otevřená od 32tt a porodila jsem 38+3
fakt se nedá srovnávat…
Ja jsem byla otevřena 3 tydny pred terminem na 1 cm a doktor mi rekl,ze muzu porodit dalsi den anebo az v terminu,kazdy vecer jsem presvedcovala mimi,at jeste chvili pocka,pokud je mu u me dobre
,ze jeste musime pred tim nez prijde udelat spoustu veci,pokazde jak jsem sla na kontrolu tak jsem byla vic otevrena a v den terminu me doktor se zdesenim hnal hned do porodnice,ze uz rodim,byla jsem otevrena na 5 cm a nic mi nebylo (obcas mi jen tvrdlo bricho nic vic)a musela jsem se smat,ze to neni mozne
,tak jsem v klidu jeste odridila domu,tam jsem se pripravila a zbalila a jeli jsme do Vsetina,porod se mi rozjel az kdyz mi v porodce praskli vodu a celkove bolesti mi trvaly jen 5 hodin,protoze jsem uz byla otevrena,tak jsem rada,ze to tak dopadlo…