Měření miminka v těhotenství

21
11.10.10 20:48

měření miminka

Ahoj holky je to super tak pokecat a vyslechnout si vaše rady a zkušenosti,mám ještě jeden problém jsem v 31t a při měření našeho Ondráška mi pan doktor řeknu že má malé bříško, že mu na bříško něco tlačí(ručka,nožka,placenta) tak moc nepřibírá že za 14dní udělá ultrazvuk znovu a jestli to bude stejné musím jít rodit ve 36 týdnu. Nemáte někdo zkušenost? Mám celkem stoho bříška strach.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17124
11.10.10 21:16

Těžko říct…mě strašili ted při posledním těhu.Ve 36tt jsem přešla do poradny do porodnice a tam se vyděsili,jak je miminko maličké.Musela jsem chodit týden co týden na ultrazvuky,jestli přibírá.Dost mě vyděsili a neustále jsem jen opakovala,že moje předchozí děti se narodily zdravé v termínu,jedna dokonce po termínu ,s váhami 2650g a 2750g.Ale jen kontrolovali průtoky a malého měřili :nevim: Ríša se nakonec narodil 9dní po termínu s váhou 2950g.Já prostě rodím maličké děti.Třeba to budeš mít taky tak :wink: Držím palce,at je vše v pořádku :palec:
Jo a bříško u malého komentovali furt,že je malé a že to znamená,že neni dostatečně vyživovaný :nevim: Holt nemám děti podle tabulek :nevim: Ted je z něj pěknej buclíček :hug: Tak se neboj,určitě to bude ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí