Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
A mám si ho udělat za 14 dní? dříve se mi to asi neukáže že??
Já začala asi měsíc po porodu a musím říct že úplně v pohodě. To musí každá žena cítit sama jak na tom je a zkusit to. Jen ze začátku to může trochu bolet přece jen je to po porodu.
Ahoj jak to tady tak ctu tak koukam ze je zbytecna otazka jestli se mam bat driv jak po 6 ti nedeli
jen mam spis dotaz, jizva je zahojena nijak me ani nebolela vse ok, nekrvacim, jen mam takove uplne male spineni spis zlutavy vytok uz…tak jestli to tomu nevadi???
Záleží jak moc to teče a taky to může vadit partnerovi. Pokud ne tak hurá do toho myslím že se není čeho bát ![]()
Tak sme to vcera zkusili, a celkem dobry.jen teda doufam ze se vnitrek za ten zbyvajici tyden a neco jeste stahne. nerada bych tam mela jeskyni:-D:-
Ahoj holky já měla docela dost šítí ale příšerná chuť na sex,
už týden po porodu jsem to nevydržela a vše byla v pohodě ![]()
používala jsem tea tree oil a rychle jsem se zahojila ale doktoři by asi radost neměli
myslím si že když se na to maminka cití tak to není žadná překážka ![]()
my jsme si nadávali pozor a někdy kondom.
kamarádka mi doporučovala spericidní krém pharmatex ale já to mu moc nevěřím ![]()
na druhé mimi je brzo ![]()
@rybankaaa píše:
Ja ted zazivam nej sex! a vse se uz stahlo.
tak to gratuluji.
já jsem těď měsíc po porodu a chtěla bych sex se vším všudy ale trochu se bojím otěhotnění a že se ještě potrhám, mám ještě pár stehů tak jsme lehce opatrnější
jak dlouho jsi po porodu?
Ted koncim 6ti nedeli.ale uz ve 4tydnu jsme to zkusili. stehy byli pryc, nic me nebolelo jen malinko vytok ale to do 2dnu pak zmizelo.:-)ted je sex daleko vic citlivejsi a tudis lepsi. davame bacha to jo. nerada bych otehotnela
@rybankaaa píše:
Ted koncim 6ti nedeli.ale uz ve 4tydnu jsme to zkusili. stehy byli pryc, nic me nebolelo jen malinko vytok ale to do 2dnu pak zmizelo.:-)ted je sex daleko vic citlivejsi a tudis lepsi. davame bacha to jo. nerada bych otehotnela
tak to je super tak to ti přeji. já budu za 14.dní řešit antikoncepci
tak to pak bude vše zas jak ma být ![]()
Uvidime kdy skonci ocistky ale budu se bat abych zase nebyla tehu..k dr jdu az po sestinedeli a prasky se preci nasazuji az prvni den ms..ale ta muze prijit az buh vi kdy.. :/
nene.ja prasky brala jeste ten den co sem byla u Dr. nemusis cekat na ms;-)
Většina žen není fyzicky připravena na styk, ještě může mít očistky, tedy se zvyšuje riziko infekce atd. Lepší je s prvním pohlavním stykem počkat.