Sex v šestinedělí

Napsat příspěvek

Reakce odborníka

Gynekolog

MUDr. Jiří Škultéty
JST Medical Pro, s.r.o.

22.3.24 10:50

Většina žen není fyzicky připravena na styk, ještě může mít očistky, tedy se zvyšuje riziko infekce atd. Lepší je s prvním pohlavním stykem počkat.

Velikost písma:
8
7.4.13 16:28

A mám si ho udělat za 14 dní? dříve se mi to asi neukáže že??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.13 12:17

Já začala asi měsíc po porodu a musím říct že úplně v pohodě. To musí každá žena cítit sama jak na tom je a zkusit to. Jen ze začátku to může trochu bolet přece jen je to po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.4.13 18:24

Dobrý den. Takže jste měla stejný problém jako já? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rybankaaa
23.5.13 11:09

Ahoj jak to tady tak ctu tak koukam ze je zbytecna otazka jestli se mam bat driv jak po 6 ti nedeli :-) jen mam spis dotaz, jizva je zahojena nijak me ani nebolela vse ok, nekrvacim, jen mam takove uplne male spineni spis zlutavy vytok uz…tak jestli to tomu nevadi???

• Citovat
  • Upravit
23.5.13 12:29

Záleží jak moc to teče a taky to může vadit partnerovi. Pokud ne tak hurá do toho myslím že se není čeho bát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rybankaaa
24.5.13 05:31

Tak sme to vcera zkusili, a celkem dobry.jen teda doufam ze se vnitrek za ten zbyvajici tyden a neco jeste stahne. nerada bych tam mela jeskyni:-D:-

• Citovat
  • Upravit
434
31.5.13 13:44

Ahoj holky já měla docela dost šítí ale příšerná chuť na sex,
už týden po porodu jsem to nevydržela a vše byla v pohodě :-)
používala jsem tea tree oil a rychle jsem se zahojila ale doktoři by asi radost neměli :-) myslím si že když se na to maminka cití tak to není žadná překážka :D
my jsme si nadávali pozor a někdy kondom.
kamarádka mi doporučovala spericidní krém pharmatex ale já to mu moc nevěřím :-)
na druhé mimi je brzo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rybankaaa
31.5.13 14:13

Ja ted zazivam nej sex! a vse se uz stahlo. :-)

• Citovat
  • Upravit
434
31.5.13 14:20
@rybankaaa píše:
Ja ted zazivam nej sex! a vse se uz stahlo. :-)

tak to gratuluji. :) já jsem těď měsíc po porodu a chtěla bych sex se vším všudy ale trochu se bojím otěhotnění a že se ještě potrhám, mám ještě pár stehů tak jsme lehce opatrnější :) jak dlouho jsi po porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rybankaaa
31.5.13 15:51

Ted koncim 6ti nedeli.ale uz ve 4tydnu jsme to zkusili. stehy byli pryc, nic me nebolelo jen malinko vytok ale to do 2dnu pak zmizelo.:-)ted je sex daleko vic citlivejsi a tudis lepsi. davame bacha to jo. nerada bych otehotnela

• Citovat
  • Upravit
434
1.6.13 12:04
@rybankaaa píše:
Ted koncim 6ti nedeli.ale uz ve 4tydnu jsme to zkusili. stehy byli pryc, nic me nebolelo jen malinko vytok ale to do 2dnu pak zmizelo.:-)ted je sex daleko vic citlivejsi a tudis lepsi. davame bacha to jo. nerada bych otehotnela

tak to je super tak to ti přeji. já budu za 14.dní řešit antikoncepci :-)tak to pak bude vše zas jak ma být :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuninove
13.6.13 14:28

Uvidime kdy skonci ocistky ale budu se bat abych zase nebyla tehu..k dr jdu az po sestinedeli a prasky se preci nasazuji az prvni den ms..ale ta muze prijit az buh vi kdy.. :/

• Citovat
  • Upravit
rybankaaa
13.6.13 23:48

nene.ja prasky brala jeste ten den co sem byla u Dr. nemusis cekat na ms;-)

• Citovat
  • Upravit
nuninove
14.6.13 07:54

Nekecej..fakt???jezis to by bylo super!!!

• Citovat
  • Upravit
rybankaaa
14.6.13 09:00

Opravdu:-)sam gyndak mi to tak rek

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení