Vyvolávaný porod

480
21.10.10 20:02

vyvolavany porod

Maminy co jste rodily prvni ditko vyvolavanim po terminu a mate uz i druhe ditko jak probihal porod?Normalne v terminu,nebo zase vyvolavanim?Vim ze to asi nejak nejde ovlivnit,ale ja mnela prvni porod vyvolavany a desim se,ze bude i druhy :oops: .Vim,ze to neovlivnim,ale i tak budu rada za prispevky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
478
21.10.10 20:03

Ahoj, píšu kapku mimo mísu, mám jen jedno, dnes jsme se vrátili z porodnice, ale taky vyvolávaný a naprosto chápu, že už vyvolávačku nechceš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
21.10.10 20:05

já měla vyvolávaný první i druhý porod.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
21.10.10 20:18
majinka69 píše:
Ahoj, píšu kapku mimo mísu, mám jen jedno, dnes jsme se vrátili z porodnice, ale taky vyvolávaný a naprosto chápu, že už vyvolávačku nechceš :lol:

Tak to gratuluji k miminku :kytka: a preji at rychle zapomenete,ja si jeste dnes vybavuji urcite chvilky :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
21.10.10 20:22

…já si vybavuji všechno i půl roku po i bolest.Ženský, který řikaj, že zapomněly, tak kecaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
21.10.10 20:27
PeBa píše: …já si vybavuji všechno i půl roku po i bolest.Ženský, který řikaj, že zapomněly, tak kecaj.

ja jsem po porodu uz 4roky 8-) a na ten vyvolavany porod a pristup co jsme zazila jeste dlouho nezapomenu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
21.10.10 20:36

Ahojky já měla první porod normálně a druhý vyvolávaný.Ten první trval od začátku bolestí do konce 19.5hod a druhý 4hod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
21.10.10 20:40

ja ten prvni mnela vyvolavany,bolesti od peti rana,ale bylo to jako pri ms,opravdove bolesti zacaly po pichnuti vody kolem pul devate,zadne intervaly rovnou po dvou min na rozdychani ani ne minutka,malej sestupoval ja se neotvirala takze otvirali rucne :poblion: v 11:30 co my dve sestry hupsly na bricho byl malej na svete.a jestli bych mnela absolvovat tohle znovu tak se zblaznim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
21.10.10 20:52

mně to nepřišlo že by jsem ty vyvolávaný porody měla hrozný-u obou ráno v 8h prášek,pak píchnutí plodovky a za 4h byli na světě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
21.10.10 20:52
PeBa píše: …já si vybavuji všechno i půl roku po i bolest.Ženský, který řikaj, že zapomněly, tak kecaj.

PeBo, já na tu bolest zapomněla a neměla jsem to jednoduchý, ale už si vůbec nic nepamatuju a to nekecám.

Porod jsem měla vyvolávaný, ale 10 dní před termínem, bohužel to nedopadlo dobře a musela jsem na akutního císaře. Tady jsem se dočetla, že po císaři se už naštěstí druhý porod nevyvolává, protože i kdybych rodila normálně, tak si ho vyvolat už nenechám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
21.10.10 20:55
Pettulle píše:
PeBo, já na tu bolest zapomněla a neměla jsem to jednoduchý, ale už si vůbec nic nepamatuju a to nekecám.
A TO NEJAK JDE JAKO NENECHAT SI VYVOLAT POROD?
Porod jsem měla vyvolávaný, ale 10 dní před termínem, bohužel to nedopadlo dobře a musela jsem na akutního císaře. Tady jsem se dočetla, že po císaři se už naštěstí druhý porod nevyvolává, protože i kdybych rodila normálně, tak si ho vyvolat už nenechám.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
21.10.10 21:06
PetulkaaFilipek píše:
ja ten prvni mnela vyvolavany,bolesti od peti rana,ale bylo to jako pri ms,opravdove bolesti zacaly po pichnuti vody kolem pul devate,zadne intervaly rovnou po dvou min na rozdychani ani ne minutka,malej sestupoval ja se neotvirala takze otvirali rucne :poblion: v 11:30 co my dve sestry hupsly na bricho byl malej na svete.a jestli bych mnela absolvovat tohle znovu tak se zblaznim :cry:

Jééžiš, teď si mi připomněla vlastní porod :-? To ruční otevírání a píchání vody nezapomenu, fuj.. :cry: Akorát, že u nás to skončilo akutním císařem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
21.10.10 21:08

Já myslím, že není pravidlo, že bys druhé nerodila normálně. Já jsem první dítko rodila krásně normálně a druhé jsem přenášela a museli mi vyvolat porod. Takže záleží na těhotenství a jak se drobeček dere ven nebo ne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.10.10 21:16

Petulko, samozřejmě JDE odmítnout vyvolávat porod. Ježiš ženský, copak jste nevolníci?
Za prvé, k vyvolání musí být sakra důvod. Že má někdo odhad váhy trošinku vyšší, to například za důvod nepovažuju. Též by se při přenášení mělo zohlednit reálné početí, tj. utz z 1.trimestru a podle toho upravit TP. V některých porodnicích vyvolávají už po týdnu přenášení, v některých po 11dnech, takže pokud je dítě v pořádku, průtoky též, tak bych trvala minimálně na těch 11dnech.
Musí se zohlednit stav porodních cest. Pokud to na porod nevypadá, tak bych si ho nenechala vyvolat, protože to může ohrozit život dítěte. To už raději plánovaný císař, než doufat, že tělo zareaguje správně, když není připravené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
21.10.10 21:16

Můj druhý vyvolávaný porod probíhal:
8:00 - zavedení tablety
9:00 - silnější menstruační bolesti
11:18 - syn na světě
nic hrozného, šílená rychlovka

u dcery jsem šla také na vyvolání, ale v noci mi praskla voda, takže mi tabletu nezaváděli, od prasknutí vody do porodu to bylo 12 hodin, ale bolesti jen 4 hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí