Převyslé břicho po císaři

653
22.10.10 18:48

převyslé břicho po císaři

Ahojky :-D mám takovej menší problém holky.Jsem 5týdnu po porodu(císaři)a jak mám jizvu tak přes ní mám takovej převys.Jsem s toho docela vyplašená abych mohla nosit bokový kalhoty aníž by mi ten převys nebyl vidět.máte to taky některá?a zmenši se ten převys?děkuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14598
22.10.10 19:04

Ahojky při císaři se nevyloučí určité hormony,t ak to prostě trvá. Mojí kamarádce rok.

Já rodila přirozeně, ten převis jsem nikdy neměla i když jsem baculka a mám ho pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
22.10.10 19:15

ahoj, mám a už mi asi zůstane, jsem na cvičení dost pohodlná a nějaký to kilčo navíc taky a hlavně po porodu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.10.10 19:17

Ahoj,já jsem tedy po císaři povislé břicho neměla,spíš se mi zdálo,že se mi rozšířily boky.No,ale pak jsem začala makat,a sice tedy nemám břicho ploché :roll: :lol: :oops: ale jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.10 19:19

Mikoy ahoj, já mám po dvou CS a převys jsem měla taky, na to,jak jsem dost hubená,tak jsem byla hned štíhlá,ale převys tam byl,a po druhém porodu jsem ho měla dost dlouho (na můj vkus :oops: 8-) )ne převys,ale prostě bříško
Celkem mě to děsilo a i můj gynekolog mi říkal, že 6týdnů je na to,aby se bříško dalo znovu do formy, že si myslí,že už se nezatáhne,,a bohužel nebo bohudík se hooodně mýlíl :-P bříško se mi zatáhlo a nemám žádné,ale trvalo to asi ty 2měsíce :roll: na mě příliš dlouho :mrgreen: :oops:
Ikdyž je pravda ,že po dvou porodech to bříško už není jako před,kůže je povolená, vytahaná,ale i přes to bříško nemám

To záleží,ale přeji ti ,aby bylo co nejdříve pryč  :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.10 19:37

previs bohuzel mam … nebyla jsem uplne stihla a previ s se udelal a jiz nezmizel :evil:

• Citovat
  • Upravit
441
22.10.10 19:44

ahoj mikoy,já jsem císařem rodila a zmenší se to ale pokud jsi trošku silnější postavy tak ti tam nějaký ten náznak zůstane,já ho tam mám pořád,sice ne tolik a to jsem 5 let po porodu.Ale viděla jsem holky po císaři a ty tam nic neměly ale byly fakt hubený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
22.10.10 20:11

právě kamarádka ho tam taky vubec nemá a je fakt že je hubená.no já sem měla akorád povolenější kuži po dcerce tak určitě ten náznak tam bude i kdybych zhubla.před těhu sem vážila 64kg a 10kg mám ještě navíc :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
22.10.10 20:14

jak píše Kovinka-Já jsem myslím postavou standart a náznak tam je,ale není to žádná hrůza.Bokovky nosím.
Po porodu jsem rychle zhubla ještě o 5kg víc než před porodem,možná víc a teď už mám zas normu.
Záleží jen na tobě za jaký konec to vemeš.Buď cvičit až se budeš cítit,ale ne dřív jak 3měsíce.Já začala víc až teď,skoro po půl roce.Nebo se s převisem smíříš.
Pokud jsi měla nadváhu před porodem,tak nepočítej moc s velkými úspěchy i přes hubnutí,protože kůži už máš natáhnutou a asi převis zůstane,i kdyby jsi zhubla,ale za pokus to stojí vždycky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.10.10 21:11

Ještě poznámečka-po porodu jsem si břicho mazala krémem Bonella Post natal,asi to úplně neovlivní,ale kůže by se mohla trochu napnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
22.10.10 21:11

Po prvním CS to zmizelo, po druhém ne - už je tomu tři roky a půl a vyřadila jsem bokovky, krátká tričíčka a dvojdílné plavky… na plastiku nemám ani nervy ani peníze.
Cvičila jsem, mazala vším možným… nic nepomohlo. Navíc mi to deformuje jizva po slepáku :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
22.10.10 22:19

Myslíš převIslé břicho…
Tak to nemam po porodu jen trochu uvolněnou kůži,ale jinak břicho plochý. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
22.10.10 23:24

uplne rovne to nebude nikdy, ta jizva proste narusi tvar bricha, ac nemam problem s vahou a po porodu jsem se vratila domu s puvodnimi 60kg, tak proste to bricho jako v puberte nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
24.10.10 12:25

Jsem 6 týdnů od císaře a mám to přes tu jizvu taky. Vypadá to, jako by mi to břicho jizva přepůlila a byla jakoby moc uškrcená a kůže jde trochu přes.

Uvidíme, co časem :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
24.10.10 17:30

Přesně tak to mám taky :wink: asi to je taky fakt brzo něco řešit,ale mě to prostě vadí.Ještě neoblíknu žádný kalhoty a to většinou mám bokový.Přes ten převys mě to vadí.A příjde mi že mám širší boky nebo sem tak oplácáná ještě :lol: .Tak doufám že se to časem zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí