Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chci se zeptat jakou máte zkušenost s digitálním clearblue testem? Mam zpožděnou MS, sice jen dva dny ale vždy jsem měla přesně 28 dni cyklus. Dnes ráno jsem si dělala clear blue test a vyšel negativní, ale MS pořád nikde. Je to zvláštní, máte někdo zkušenost s tímto testem a falešnou negativitou? A jaký test je podle vás přesnější? ![]()
Takhle clearblue ma citlivost 25 a papírkový test ma 10 takže je citlivější a ukáže dřív ale ja když jsem byla těhotná tak mi CB vždy ukázal plusko takže za mě spolehlivý je ale neznamená to ze nemůže jednou za čas byt vadný …avšak u zpoždění už by ukázat měl ….počkala bych 2 dny jestli nedorazí MS a pak zkusila papírkový test
@Sisi 14 píše: Více
Na desitkovym testu jsem mela skoro neviditelnyho ducha a CB pozitivni. Sice je uvadenej jako 25 citlivost, ale zachycuje urcite driv.
Zakladatelko, s falesnou negativitou u nej zkusenost nemam, naopak na konci roku 2024 tu holky mely pozitivni CB a tehotny nebyly.
Já s ním mám zkušenost ze dvou těhotenství a vždy ukázal přesně. Dokonce jsem si na něm ověřovala prosperitu těhotenství podle týdnů. Vždycky ukazoval správně.
Já mám taky jen pozitivní zkušenosti. Ukázal týdny jen když jsem byla opravdu těhotná. Dokonce loni mi papírové testy včetně kazetového Clear Blue ukazovali druhou čárku a digitální byl negativní - Bylo z toho nakonec biochemko a zpoždění asi 5 dní.
Také mám jen pozitivní zkušenost, jak při prvním synovi v roce 2021 tak teď v říjnu 🙂 vždy ukazal jak měl 🙂 naposledy teď v říjnu mi ukázal 1-2 10dpo kdy na papírovém byla opravdu slaboulinká čarka co byla blbě vidět 🤣 jinak jsem používala papírkové jen dr.Max 🙂 a overovala tím digitalem 🙂