Zkušenost s clear blue testem?

6
9.3.25 23:29

Zkušenost s clear blue testem?

Ahoj holky, chci se zeptat jakou máte zkušenost s digitálním clearblue testem? Mam zpožděnou MS, sice jen dva dny ale vždy jsem měla přesně 28 dni cyklus. Dnes ráno jsem si dělala clear blue test a vyšel negativní, ale MS pořád nikde. Je to zvláštní, máte někdo zkušenost s tímto testem a falešnou negativitou? A jaký test je podle vás přesnější? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
903
10.3.25 06:49

Takhle clearblue ma citlivost 25 a papírkový test ma 10 takže je citlivější a ukáže dřív ale ja když jsem byla těhotná tak mi CB vždy ukázal plusko takže za mě spolehlivý je ale neznamená to ze nemůže jednou za čas byt vadný …avšak u zpoždění už by ukázat měl ….počkala bych 2 dny jestli nedorazí MS a pak zkusila papírkový test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
10.3.25 08:08
@Sisi 14 píše: Více

Na desitkovym testu jsem mela skoro neviditelnyho ducha a CB pozitivni. Sice je uvadenej jako 25 citlivost, ale zachycuje urcite driv.

Zakladatelko, s falesnou negativitou u nej zkusenost nemam, naopak na konci roku 2024 tu holky mely pozitivni CB a tehotny nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
10.3.25 08:24

Já s ním mám zkušenost ze dvou těhotenství a vždy ukázal přesně. Dokonce jsem si na něm ověřovala prosperitu těhotenství podle týdnů. Vždycky ukazoval správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
10.3.25 10:14

Já mám taky jen pozitivní zkušenosti. Ukázal týdny jen když jsem byla opravdu těhotná. Dokonce loni mi papírové testy včetně kazetového Clear Blue ukazovali druhou čárku a digitální byl negativní - Bylo z toho nakonec biochemko a zpoždění asi 5 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
10.3.25 22:24

Také mám jen pozitivní zkušenost, jak při prvním synovi v roce 2021 tak teď v říjnu 🙂 vždy ukazal jak měl 🙂 naposledy teď v říjnu mi ukázal 1-2 10dpo kdy na papírovém byla opravdu slaboulinká čarka co byla blbě vidět 🤣 jinak jsem používala papírkové jen dr.Max 🙂 a overovala tím digitalem 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1727
11.3.25 12:40

Mně vyšel pozitivní už 4 dny před příchodem/vynecháním MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí