Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To ti teď nikdo nepoví. Mohlo to být biochemické těhotenství (neudrželo se a s MS odchází) a může to být třeba z toho jak se embrio zavrtává do děložní sliznice…udělej za pár dní další test..buď bude čárka silnější nebo nebude…
No a teď test říká co? Tři dny od prvního ducha už by při prosperujícím těhotenství měla být druhá čárka o dost zřetelnější.
@ugluk v první den testování jsem měla jen ducha druhý den už byla čárka mnohem viditelnější na první pohled muži zaslat foto
Vidím dva negativní testy. Proto se ptám, jak vypadá test teď? Pokud stále stejně, máš normální menstruaci a těhotenství se nekoná.
@ugluk netušila jsem že mam testovat při krvácení. Zkusím ráno děkuji 🙏🏼
No tak když přemýšlíš, jestli jsi těhotná i při krvácení, udělej test i při krvácení, je to poněkud spolehlivější než dotaz na emiminu. Předchozí dva testy o těhotenství nesvědčí.
@ugluk dobry den, tak jsem testovala z raní moči a test pozitivní.
S prominutím se ptám jen na názor a zkušenosti ne na diagnózu ale děkuji za radu 🙏🏼 😊
Když ono těhotenství není záležitostí názoru
Pokud je test pozitivní, jako opravdu jasně pozitivní, nikoliv jako ty dva předchozí, tak se o těhotenství jedná, ve výjimečných případech se v počátcích může krvácení vyskytnout. Po jeho skončení bych test zopakovala a při jeho jasné pozitivitě se objednala k lékaři (dost dobře možná může dát termín třeba za měsíc) a krvácení určitě zmínila.
Ahojte, s přítelem se po ztrátě snažíme o miminko, tenhle cyklus mám už týden zpoždění 3 testy mi vyšli velmi slabě pozitivní ale u doktorky jsem ještě nebyla, mám různé těhotenské příznaky jako nevolnost, náladovost a celkově. Včera jsem byla na wc a přišlo krvácení tak jsem si říkala že to asi zase nevyšlo ale nemám žádné bolesti nic a tak z některých příspěvků zde jsem četla že i tak je možné těhotenství tak jsem zmatená
@Nelly246 zavolej si doktorce, nikdo ti tu na tohle neporadi ![]()
Ahojky, poslední 3 dny jsem poměrně zmatena 😅 cítila jsem se divně tak jsem se před třemi dny udělala těhotenský test byl večer ale šel poměrně vidět duch druhý den ráno jsem tedy udělala další z první moči a to už byl celkem pruh viditelný hned. Jenom jsem to pak dostala. Jsem docela zmatená ms jsem měla dostat až za 6-7 dny, ovulaci mam hned po ms takže by to vycházelo uz i na oplodnění. Tak se chci zeptat mohlo by to byt implantacni krvácení? Nebo jen normální ms. Působí to na mě jako normální ms ale nevim jsem zmatena ma někdo z vás zkušenosti🙏🏼 budu moc rada za radu