Krvácení při těhotenství nebo jen menstruace

Anonymní
8.3.25 19:47

Krvácení při tehotenstvy nebo jen ms

Ahojky, poslední 3 dny jsem poměrně zmatena 😅 cítila jsem se divně tak jsem se před třemi dny udělala těhotenský test byl večer ale šel poměrně vidět duch druhý den ráno jsem tedy udělala další z první moči a to už byl celkem pruh viditelný hned. Jenom jsem to pak dostala. Jsem docela zmatená ms jsem měla dostat až za 6-7 dny, ovulaci mam hned po ms takže by to vycházelo uz i na oplodnění. Tak se chci zeptat mohlo by to byt implantacni krvácení? Nebo jen normální ms. Působí to na mě jako normální ms ale nevim jsem zmatena ma někdo z vás zkušenosti🙏🏼 budu moc rada za radu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11866
8.3.25 19:56

To ti teď nikdo nepoví. Mohlo to být biochemické těhotenství (neudrželo se a s MS odchází) a může to být třeba z toho jak se embrio zavrtává do děložní sliznice…udělej za pár dní další test..buď bude čárka silnější nebo nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69116
8.3.25 21:21

No a teď test říká co? Tři dny od prvního ducha už by při prosperujícím těhotenství měla být druhá čárka o dost zřetelnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.25 21:52

@ugluk v první den testování jsem měla jen ducha druhý den už byla čárka mnohem viditelnější na první pohled muži zaslat foto

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.25 21:55

Foto

• Citovat
  • Upravit
30419
8.3.25 23:17

Těhotenství jako stavení, Jouzo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69116
9.3.25 00:19

Vidím dva negativní testy. Proto se ptám, jak vypadá test teď? Pokud stále stejně, máš normální menstruaci a těhotenství se nekoná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.25 00:24

@ugluk netušila jsem že mam testovat při krvácení. Zkusím ráno děkuji 🙏🏼

• Citovat
  • Upravit
69116
9.3.25 00:26

No tak když přemýšlíš, jestli jsi těhotná i při krvácení, udělej test i při krvácení, je to poněkud spolehlivější než dotaz na emiminu. Předchozí dva testy o těhotenství nesvědčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.25 11:39

@ugluk dobry den, tak jsem testovala z raní moči a test pozitivní.
S prominutím se ptám jen na názor a zkušenosti ne na diagnózu ale děkuji za radu 🙏🏼 😊

• Citovat
  • Upravit
69116
9.3.25 12:04

Když ono těhotenství není záležitostí názoru :nevim: Pokud je test pozitivní, jako opravdu jasně pozitivní, nikoliv jako ty dva předchozí, tak se o těhotenství jedná, ve výjimečných případech se v počátcích může krvácení vyskytnout. Po jeho skončení bych test zopakovala a při jeho jasné pozitivitě se objednala k lékaři (dost dobře možná může dát termín třeba za měsíc) a krvácení určitě zmínila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.4.26 09:36

Ahojte, s přítelem se po ztrátě snažíme o miminko, tenhle cyklus mám už týden zpoždění 3 testy mi vyšli velmi slabě pozitivní ale u doktorky jsem ještě nebyla, mám různé těhotenské příznaky jako nevolnost, náladovost a celkově. Včera jsem byla na wc a přišlo krvácení tak jsem si říkala že to asi zase nevyšlo ale nemám žádné bolesti nic a tak z některých příspěvků zde jsem četla že i tak je možné těhotenství tak jsem zmatená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1530
13.4.26 12:36

@Nelly246 zavolej si doktorce, nikdo ti tu na tohle neporadi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí