Zkušenost s plenkami

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
363
17.4.11 08:09

Zkušenost s plenkami

Ahojky maminky,
prosím o radu, která vychází ze zkušenosti - co je lepší( nemůžu se rozhodnout, přijde mi, že jsou na trhu pořád nové a nové pleny a všechny jsou „nejlepší“)- itti bitti snap in one (popřípadě all in one) nebo EasyFit Bamboo Onesize?

Děkuji za názor.

Teď koukám, že jsem do dala do špatné sekce - omlouvám se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
17.4.11 09:08

Ahoj, mám jen ty první, takže porovna nemůžu, ale aspoň pár slov o itti bitti: Jsou hodně šíhlé, takže nedělají zbytečně velký zadek, opravdu hodně nasají, ovšem může se stát, že občas protečou… a to jak při velké dávce moči naráz, tak při tekuté stolici. Mě se nejvíc osvěčily na vycházky a k doktorovi právě kvůli velmi snadnému přebalování. A pokud přebalíš rychle, dá se vnitřek vycvaknout a svrchňáčky nechat usušit, což považuji za docela výhodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
17.4.11 11:31
Alca99 píše:
Ahojky maminky,
prosím o radu, která vychází ze zkušenosti - co je lepší( nemůžu se rozhodnout, přijde mi, že jsou na trhu pořád nové a nové pleny a všechny jsou „nejlepší“)- itti bitti snap in one (popřípadě all in one) nebo EasyFit Bamboo Onesize?

Děkuji za názor.

Teď koukám, že jsem do dala do špatné sekce - omlouvám se :oops:

Pokud bych měla volit jen z těchto dvou, tak určitě ty EasyFit. Jsou širší, takže líp poberou tekutou stolici mimča, dají se do kapsy docpat, moc příjemný materiál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
17.4.11 16:14

Ahoj, mam itti bitti AIO a Easy fitky take. Pouzivam oboje. Pres den a treba na ven, kdyz vim, ze tam budu prebalovat, mam radeji itti, na noc nebo na dyl ven, kdyz prebalovat nechci, jsou zase lepsi totsbots. Jeste nevim, co ukaze cas a jak mi ktere budou vyhovovat az mala bude starsi. :nevim: , ale ja bych to pri koupi zase nakombinovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
17.4.11 16:25

Také používám oboje, easy fit teď víc, když byla Agi mrňous, občas protekly při kojení, jak ležela na boku, teď jsou úplně super, naopak nám občas protečou IB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí