Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahojky maminky,
prosím o radu, která vychází ze zkušenosti - co je lepší( nemůžu se rozhodnout, přijde mi, že jsou na trhu pořád nové a nové pleny a všechny jsou „nejlepší“)- itti bitti snap in one (popřípadě all in one) nebo EasyFit Bamboo Onesize?
Děkuji za názor.
Teď koukám, že jsem do dala do špatné sekce - omlouvám se ![]()
Ahoj, mám jen ty první, takže porovna nemůžu, ale aspoň pár slov o itti bitti: Jsou hodně šíhlé, takže nedělají zbytečně velký zadek, opravdu hodně nasají, ovšem může se stát, že občas protečou… a to jak při velké dávce moči naráz, tak při tekuté stolici. Mě se nejvíc osvěčily na vycházky a k doktorovi právě kvůli velmi snadnému přebalování. A pokud přebalíš rychle, dá se vnitřek vycvaknout a svrchňáčky nechat usušit, což považuji za docela výhodu
Alca99 píše:
Ahojky maminky,
prosím o radu, která vychází ze zkušenosti - co je lepší( nemůžu se rozhodnout, přijde mi, že jsou na trhu pořád nové a nové pleny a všechny jsou „nejlepší“)- itti bitti snap in one (popřípadě all in one) nebo EasyFit Bamboo Onesize?Děkuji za názor.
Teď koukám, že jsem do dala do špatné sekce - omlouvám se
Pokud bych měla volit jen z těchto dvou, tak určitě ty EasyFit. Jsou širší, takže líp poberou tekutou stolici mimča, dají se do kapsy docpat, moc příjemný materiál…
Ahoj, mam itti bitti AIO a Easy fitky take. Pouzivam oboje. Pres den a treba na ven, kdyz vim, ze tam budu prebalovat, mam radeji itti, na noc nebo na dyl ven, kdyz prebalovat nechci, jsou zase lepsi totsbots. Jeste nevim, co ukaze cas a jak mi ktere budou vyhovovat az mala bude starsi.
, ale ja bych to pri koupi zase nakombinovala.
Také používám oboje, easy fit teď víc, když byla Agi mrňous, občas protekly při kojení, jak ležela na boku, teď jsou úplně super, naopak nám občas protečou IB.